172

дядо йоцо гледа

преди 1 година

В главата на готвача Соледар беше Сталинград, следователно Бахмут ще да е Берлин.

171

Финансист

преди 1 година

Добре, ще го скопим Пасито. А пък жена му, Герганата ще ни пее. Така са нещата с бившите значими български политици и техните лидери. А пък настоящите просто не знаят какво работят. А и, което е по-важно, защо получават такива големи заплати.

170

до 191

преди 1 година

Така опазват живота на войниците си че трябваше да правят мобилизация( ако въобще е спирала след обявяването и ) . Иначе точно Песков и другите от кохортата разказваха ,че Киев ще падне за 2-3 седмици (после станаха 1-2 месеца) и ако запада подпомага Украйна ще стигнат до Берлин .

169

ЗНАЧЕНИЕТО Е ГОЛЯМО

преди 1 година

Бахмут е с голямо значение за победата на Русия! Там са концентрирани най боеспособните украински части и тяхното унищожение ще доведе до колапс в редовете на бандерската шайка. Гледайте в НЕТА клиповете на мъжеството,което проявяват руснаците вадейки фашагите като къртици от дупка от разни окопчета и землянки! Не слушайте разни американски генерали,те виждат края на Бахмут и искат да омаловажат силата на мечката! Русия е могъща и скоро ще видим края на фашагите в Украйна!

168

Ясно, че не

преди 1 година

Не. Както и от цялата война. Един болен човек сби два братски народа. Европейци, славяни на най-плодородните земи. Могат да живеят като царе, ако не бяха само ракети в руските глави. Евреи и араби се разбраха на педя пясъчна скала, а тези имат най-голямата територия и не им стига. Жалко за убитите млади момчета. На Путин щерките са в Швейцария.

167

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Просто почват да се появяват към убитите, тези които са ги водили за безследно изчеднали заради западната пропаганда! Ама истината не можеш да скриеш!!!

166

Анонимен

преди 1 година

КОИТО КОИТО КОИТО КОИТО КОИИИЙЙЙЙЙЙЙ КОИЙЙЙЙЙЙЙ ПИТААААМММ ОТ 2013Г КОИИИИИИ

165

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов 194Наполовина, и 0 натовци, стига опорки, другарю

164

Българин

преди 1 година

Да си имаме уваженията с журналистките от Днес.бг. Този въпрос трябва да го зазадете на г-н Путин и на г-н Зеленски. Може и г-н Байдън да питате или път направо този г-н от НАТО-то Столтенберг. Защо пък аз трябва да им решавам проблемите за Бахмут ?

163

Анонимен

преди 1 година

Британският журналист Джони Милър избяга от Киев, за да избегне убийството си заради истината, която отразяваше в Украйна."Аз видях техните тела на улиците. Зеленски бомбандира своите съграждани." Интервюто тук: https://youtube/watch?v=3sGZNMuhhNk

162

?...?

преди 1 година

кото сее аз сега от 3 пъти дали позна ? КОИ ? .....

161

Христо Христов

преди 1 година

До 184. Цифрата за убитите украйнци (по западни източници) беше 275 000 преди няколко дни. А има и към 3000 убити натовци.

160

Ей Би Си

преди 1 година

Бахмут нямало да означава нищо от оперативен и стратегически план. А преди това нямаше никакви биолаборатории...

159

Анонимен

преди 1 година

НАТО-то нищо не струва! Слабо, слабо та чак жалко! Само редовната армия на Китай му стига да бъде унищожено! Китай само с 10 процента от резервистите ще докара НАТО-то до такъв шок и ужас, че то на момента ще заеме позиция партер, а китайците ще го o.HoдяT a.Haл.Ho, BarиHaлHo и накрая opaлHo за да им обл.ижат малките китайски пи.ш.kи заедно с TecTиkyлите!!! Хехехехехехехе!

158

Анонимен

преди 1 година

До 179 На теб пък кой ти каза,че руснаците са тръгнали на там.За тях времето не е важно,важно е да си опазят живота на войниците затова месеци го обстрелваха с артилерия.

157

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист! 2 000 000 избити във Виетнам! 2 000 000 в Афганистан! 1 000 000 в Ирак! 200 000 в Сирия! 200 000 в Либия! 200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и Нагасаки! Има ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?

156

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха... а само до преди месец-два еленски, дойче зеле и ко се скъсваха да ни обясняват какъв важен стратегически център бил бахмут

155

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото търси това намира!Който сее ветрове ще жъне бури!Ние въоръжаваме фашистката хунта в Киев за да бъдат убивани жени,деца,възрастни и ще получим това което търсим!Празно в природата няма!Ненаказано добро също!Който сее cMъpT ще жъне cMъpT!Който подклажда война ще получи война!Ако някой има възможност нека да им каже на нашите 6e3poдHици дето гласуваха да се въоръжават фашистите,да не се кандидатират за следващият парламент,защото господарите им сега ще поискат войници да пратим там!!!

154

Българин

преди 1 година

Ясно ... укрите видяха, че няма какво да направят и ще трябва да ядат бой и да се изтеглят. И веднага запада си впрегна медийната пропагандна машина, за да ни подготвя как Бахмут не бил важен. Ами всеки град в Донбас ще бъде освободен и е важен за Руската федерация.

153

Анонимен

преди 1 година

Над 300 хиляди дела са заведени в украинските съдилища от роднини на безследно изчезнали войници от украинската армия. Те и до ден днешен нямат информация какво става със синовете, дъщерите, майките, бащите, братята и сестрите им. Тези данни за 157 хиляди убити украински войници може и да се окажат капка в морето на фона на тези над 300 хиляди дела заведени от роднините на безследно изчезналите украинци, които нямат ни вест ни кост от тях и затова водят дела за да разберат какво е станало с тях.