163

Анонимен

преди 1 година

Браво! Дай Боже повече опечени ватенки и майки с шуби! Те се радват!

162

Алеша

преди 1 година

Россия не начина войните, она ги завершава, с голема победата и мирът!

161

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Колко от вас са били в Русия, та я обсъждате?

160

Анонимен

преди 1 година

Европа си показа за пореден път гронотоколониално лице! Како едно време на са помогнали на братята си християни, срещу османците, така няма да помогнат на братята си европейци серщу варварска Русия! Просто .. минималното .

159

180

преди 1 година

Тъпичко ли ти стана, а? Нека, нека!

158

Анонимен

преди 1 година

Русия не е Ирак, бе хора. Украйна не е САЩ.

157

Анонимен

преди 1 година

"Боже, Боже, като чета коментарите оставам с впечатлението, че 2/3 от пишещите са от партийката на Корнелия! Жалко,толкова путинисти в България....!!!!" - Не съм от руска партия, но да ми излезеш с "ти си путинофил", когато ти кажа, че ситуацията в Украйна е патова за самата украйна, просот е проява на идиотизъм от твоя страна.

156

Ром"с

преди 1 година

Действително Русия губи много воюващи в последните 3-4 дни,но не еи толкоз както казват от Британия, интересно а другата страна -украинците те губят ли или те нямат загинали,не обстрелват мирните селища и градове,те ...абе ангели небесни..много ми е интресно,а защо Лондон и Вашингтон толкова мнго са загрижени за Украйна ,просто от миролюбива полтитика или си имат игри някакви и планове за Украйна?

155

Анонимен

преди 1 година

На Русия първо и свършваха арите. После снарядите. После танковете. Сега войниците. Аб общо взето, Русия търпи диспропорционално по-големми загуби, спрямо Украйна! Толкова е зле, че има седмици ... Окк, ама тго слушм то феврувари ... миналата година!!!

154

Анонимен

преди 1 година

Кой ви говори за комунизъм бе,казва ви се,че Русия не може да я победите.Няма с какво.За да победиш Русия трябва подготовка и то няколко години и не една и две.

153

АнонимеН

преди 1 година

ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ПУТАНОКОМУНИСТИТЕ Е МНОГО ЗЛЕ, А ОЩЕ ДОРИ НЕ СМЕ И МАРТ 2023-ТА ДА ПОЧНЕ ГОЛЯМОТО ИЗБИВАНЕ НА ПУТАНИСТИТЕ В УКРАЙНА!

152

Руснак

преди 1 година

добър управник няма! Ленин-татарин! Сталин--грузинец! Хрусчов и Брежнев - украинци!

151

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ВСИЧКО СИ Е НАРЕД С КОМУНИЗМА!!! НАПРЕЕЕЕЕЕЕД ПОБЕДА САМО ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА ТОЕСТ АРМИЯ УРАААААААААААААААААААААА

150

Анонимен

преди 1 година

До Активист пий си хапчетата,Русия не разполагаше с толкова армия,че да понесе такива загуби.Пък чакай някой да ти прати танкове в промишлени количества някога.Ей там стотина стари тенджери и това е.Тия танкове и самолети дето сънуваш са страшно много пари,които няма никой да ти даде щото си поискал.

149

Анонимен

преди 1 година

Мислете с главите си ,украинските войници са на привършване,после ...кои...а...?

148

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

147

Ако

преди 1 година

след Брежнев, пак украинец беше начело на СССР, сега щеше да е световен хегемон!

146

Възмутен

преди 1 година

Боже, Боже, като чета коментарите оставам с впечатлението, че 2/3 от пишещите са от партийката на Корнелия! Жалко,толкова путинисти в България....!!!!

145

Анонимен

преди 1 година

Е като Русия понася такива загуби,що на Украйна и трябват едни поне 300 западни танка спешно и самолети.Сега,ако теоретично се изпратят нещата,които иска Украйна веднага кой ще седне в тия танкове и самолети,няма на да е украинец,значи Зеленски гледа и някой друг да почне да дава жертви.

144

Анонимен

преди 1 година

А с украинската армия как стоят нещата. Понеже онези от еврейското разузнаване бяха дали данни са приблизително съотношение на загубите 8:1 за Украйна.