210

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков губи от съединението с ДБ. Сега застават против Радев, а не видяха че хората точно заради него гласуват за тях

209

Paul Jawin

преди 1 година

Влезте в телеграм канала на Paul Jawin и вижте как Пригожин "превзема" Бахмут

208

Анонимен

преди 1 година

Докато Великите сили са на страната на Украйна, Русия няма шанс! Украйна вече ще решава съдбата на руснаците. А в България списъкът Магнитски не е Случаен. Предстои промана на олигарсите

207

Хаха

преди 1 година

Украинците ги разпукаха тези мизерници и без западни танкове, а сега като пристигнат Леопардите, Чалънджърите и Абрамсите не знам къде ще се свре този псевдо-готвач. Сигурно зад казана. Ще започне да снабдява уродливата си армия със сготвени другари. Толкова са обезчовечени от омраза и невежество тия, че нищо вече не може да ни изненада.

206

Ха ха ха

преди 1 година

До Русия загуби 216. Щом е от Центъра за нова американска сигурност, няма как да не е вярно.

205

Анонимен

преди 1 година

С точност може да се каже,че Русия загуби 1 брой "Терминатор". Това е първият "Терминатор", който Русия губи в СВО.

204

Paul Jawin

преди 1 година

Влезте в телеграм канала на Paul Jawin и вижте как Пригожин "превзема" Бахмут

203

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 214. Ами вместо да дават фира на фронта, да свалят Зеленски и войната ще спре. Просто трябва да престанат да слушат САЩ

202

АнонимеН

преди 1 година

ЦЕЛИЯ ДОНБАС ВЕЧЕ ПАДНА В РЪЦЕТЕ НА УКРАЙНА И ТОВА НА КОМУНИСТИТЕ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ВЕЧЕ! НО Е МНОГО ПО-ВАЖНО ДА ПАДНЕ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН КОЙТО ЕДВАМ СЕ ДЪРЖИ ОЩЕ СМАЗАН ОТ САНКЦИИТЕ

201

Анонимен

преди 1 година

Военният анализатор ОлеХ не каза, че Русия разполага с все повече наборни войници, а че Русия разполага с все повече добре обучени мобилизирани войници. Руските наборни войници служат в РФ, а не в зоната на СВО.

200

Русия загуби

преди 1 година

Русия вероятно е загубила половината от основния си резерв от бойни танкове в сражения и заради пленяването им от украинците, заяви Селест Уоландър на онлайн събитие, организирано от Центъра за нова американска сигурност. Оценката на Уоландър, която не приведе точни числа за загубените от Русия танкове от началото на нейното нахлуване в Украйна през февруари 2022 г., беше направена в момент, когато Киев се готви да получи тежки танкове от своите западни съюзници.

199

...

преди 1 година

чекай сега чекай! Абря путинари!? Абря вие преди месец ми разправяхте, че бамут веке сте го превзели бря!? Та ко стана бря!? Значи едно е необходимо да се знае тука! путинара или още путинофила и продажни на държавата Българи който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Отделно може да се каже, че на путинара рашистан му плаща за всеки пост не в копейки а в долари! Това е единствената истина тука!

198

Анонимен

преди 1 година

До 213.може би,както украинците търсят съчувствие на целия свят щото нацитата им забъркаха тая каша.

197

Анонимен

преди 1 година

До 208 целия свет вече не може да понася просията на едни нагли същества.

196

АнонимеН

преди 1 година

До анонимен/ ГРЕШИШ ! ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В МОСКВА САМО ЩЕ ПРЕДИЗВИКА СЪЧУВСТВИЕ КЪМ КОМУНИСТИТЕ !! А ТЕ НЕЗАСЛУЖАВАТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН СМЪРТТА! ВМЕСТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ЕС ДА ДАРИ 10 000 ГРАНАТОМЕТА С ПО 3 РАКЕТКИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ЕТО ТОВА ЩЕ Е ХУБАВО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПУТАНИСТИ!

195

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО като гледам е пълно с украинки пък ще видим кой ,какъв ген има.

194

Анонимен

преди 1 година

Решението е взето, няма оттърване , сега наблюдаваме предсмъртната агония на империята .Надежда че ХЕГЕМОНА ще бъде милостив , все пак има .

193

анонимен

преди 1 година

Земетресението трябваше да удари в Кремъл, а не в Турция! Време е тези агресори и убийци да си получат заслуженото!

192

до АнонимеН

преди 1 година

Хаха ти ли ще ходиш да воюваш или дпугите меки китки подкрепящи Украйна ? Пушечното месо там е на привършване и взе да се говори за мобилизация и военно обучение в България. Да се готвят Румъния, България, Полша и Прибалтийските държави. ВСУ е деморализирано и вече няма ресурс за война вчера на Бахмут наблъскани като животни в един джип бързат да се спасяват. Боеспособните части на ВСУ са унищожени мобилизантите не могат да обърнат хода на войната.

191

Пригожин

преди 1 година

Бръсна си кубето с жилет но само отстрани аз отгоре нямам фоликули това правили ми американофил ?!?