159

ПРОТИВОТАНКИСТ

преди 1 година

До Сделките на Радев__ СМЯХ В ЗАЛАТА - ТАЙНСТВЕНОТО ОРЪЖИЕ НА ЗАВОД 10 РПГ-7...

158

Нане

преди 1 година

Побликувайте им имотите и банковите сметки на тия файтонджии и от къде са им.... Да им ги виидят техният редови електорат от некъпани ***.. ====)))

157

Анонимен

преди 1 година

Краварскиат посланик трябва незабавно да бъде изхвърлен от България. А за тези съд за национално предателство

156

Анонимен

преди 1 година

Борисов подписа за 8 самалетаот САЩ, Радев направи същото. Борисов подписа с Уестингхаус за ядрено гориво, Радев финализира сделката. Борисов започна магистрала Хемус, Радев продължава. ПП и ДБ само пречат България да се развива. Извода е че Борисов сложи Радев за Президент

155

Пян_Гъ

преди 1 година

Че Радев не става за президент, не става. То не бяха юмруци, корупционни практики (секратарки, апартаменти!) и т.н. Обаче И ДБ да кажат: ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЛИ, Г-ДА СОР-О-СО-***, СМЕТКАТА ЗА ТОК НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ, та така смело отстоявате "цивилизационния избор"? Пък и този избор се променя, нали? Както сме го променили веднъж, така ще го променим и втори път, кво толко? Особено ако САЩ изгуби войната, както вървят нещата.

154

Анонимен

преди 1 година

Мизерни натегачи! ЕС трябва да изработи правила, с които всеки пропорционално да взима мерки срещу руснаците, а не ние да си спрем АЕЦ за милиарди, а други в ЕС да спрат да ядат черен хайвер или да спрат да внасят диаманти от Якутия... Къде е общата политика оценка за всеки? Айде дайте малко и оценка на въздействието бе Мирчев- ако е за лифт на Банско да спрате си скъсвате оная работа, а тук- карай да върви и без АЕЦ можем... вие може и да можете щото сте добре платени, ама народа....

153

Анонимен

преди 1 година

"Напълно са прави.Радев да каже какъв мир очаква?Руските варвари никога няма да спрат да надничат към подреденият двор на Европа.Първо беше Крим,после Донбас,Киев,кой ще е следващия?" - има резон в притесненията ти, но пропускаш основното. Русия има ядрени глави. Не можеш да я победиш от вън. В момента се поддържа фронта с цел протакване на войната, което ще даде време на малцинствата - чечени, дагестани, буряти, които умират за руснаци да почнат да се бунтуват.

152

Анонимен

преди 1 година

Българи събудете се. Радев продава България за жълти стотинки. Трябва да бъде спрян незабавно и съден за държавна измяна.

151

Анонимен

преди 1 година

АЗ остро протестирам срещу изявленията на ДБ (каквото и да означва ДБ - Де..би..ли Български, Долу Бг и прочие).... Това е тъмно кафява ***, която трябва да се отстрани за да живне България. Надявам се да се махнат от политическта сцена на идващите избори...

150

Анонимен

преди 1 година

ТОВАРИШИ АЙДЕ ЧЕ ИДЕ ПЕРЕСТРОЙКАТА И ПАК ЩЕ ВИ ГО ТУРИ ДЕМОКРАЦИЯТА

149

чорапа

преди 1 година

Крим е руски

148

;

преди 1 година

дб и пп занимавайте в украйнА...Тука сте ненужни.

147

Анонимен

преди 1 година

До стената всичките до един,тогава ще дръпне България .Без значение на кой на кого слугува,дали Русия или Америка .

146

Анонимен

преди 1 година

Радев е срам за цяла България. Той е агент и шпионин на Путин. Трябва да бъде свален незабавно, още сега, и съден.

145

хаха

преди 1 година

Националната сигурност и ядрената ни енергетика трябва да са над бляновете на краварофилските лакеи.

144

Анонимен

преди 1 година

Ако искате от България да правите Европейска държава Христо, няма да стане. От Москва не дават.

143

Сделките на Радев

преди 1 година

Български боеприпас сее паника в руските редици в близък бой, твърдят украински и чуждестранни военни експерти, които анализират въоръжението у двете воюващи страни в Украйна. Става въпрос за термобарични гранати, произведени в България, които развиват температура от порядъка на хиляди градуси в мястото на поражението и буквално разтопяват живата сила на противника.

142

Анонимен

преди 1 година

ДБ да /и ще/ правят като вятъра.

141

Анонимен

преди 1 година

РУМБАТА И БОЙКО ДВАМА СБЪРКАНЯКА

140

Анонимен

преди 1 година

Ице ако те чуят мама и тати какви ги плещиш... голям бой те чака. Да заставаш против ръката която те отгледа, изучи и ти даде хляба в ръцете.