40

Анонимен

преди 1 година

По голяма смешка не бях чел! А дано ама на дали.

39

Ха ха

преди 1 година

ВСУ набира новобранци. На въпрос - в пехотата или в артилерията, новобранецът отговаря - в плен.

38

Анонимен

преди 1 година

Укрите стигнаха дъното. Задминаха и Дойче веле и Таймс и Гардиън взети в едно по жалка антируска пропаганда. Муааххаха...

37

Ужас

преди 1 година

Русия проверява за достоверност нов клип с разстрел на вързан Руски войник от украйнски фашист военен.....

36

Това е

преди 1 година

Фейк нюз

35

Ами що да не се

преди 1 година

предадат . Това им отваря вратата за политическо убежище и легален статут в богатия запад . Идеален вариант за да си устроиш живота

34

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

33

Американофилите,

преди 1 година

я подавайте и вие заявления че както е тъгнало по пословицата: "Ако мечката играе у съседите ще играе и у нас!"

32

Американофилите,

преди 1 година

Вив така ще искате да живеете като България има нужда от вас - НАЛИ?

31

На страха ОЧИТЕ

преди 1 година

На страха очите са големи! Става дума за 7,6 души защото има оттеглени молби а един се колебае! :):):):):) ХА ХА ХА ХА ! Ама урките отчитат проект за евро-помощ!

30

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам русофилите- вие наистина ли си вярвате, че тези момчета руски искат да се бият? Ами не искат. Много заможни образовани руснаци ги е СРАМ да се нарекат руснаци вече. Който можа, избяга от блатото. Който не- забранено му е вече да напуска. Вярвайте си колко на руснаците им харесва Русия. Ама нямате приятели и роднини там, че да знаете. Образовани и заможни говорим, а не кофражисти и пияндурници.

29

Анонимен

преди 1 година

Путин: "Как не ги е срам да искат да живеят? Аз съм ги изпратил да умрат за Русия!..."

28

Достоен отговор

преди 1 година

Колко сте паднали ниско и какви жалки мизерници сте почти всички медии и журналисти в тази скапана държава, че занимавате хората с невъзможни измислени от вас щуротии, но не и да предлагате на читателите истинските новини, а те са:Доклад на Министерство на отбраната на РФ:"Украинските загуби през януари възлизат на повече от 6,5 хиляди военнослужещи,26 самолета, 7 хеликоптера, 341 танка и други тежки колесни и верижни машини !"

27

Тц,тц

преди 1 година

Благодарение на успешната си политика, Путин успя да спаси руския народ от нормален живот! А и от нормална загуба на живот!

26

Петър

преди 1 година

То биба бива западна пропаганда ама това минава всякакви граници.За това ли затваряте и забранявате руските сайтове и телевизии за да промивате мозъци и да лансирате вашите лъжи . Колко сте жалки . Лакеи на Америка !

25

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Брутална лъжа

24

Хубаво, ама на кого

преди 1 година

ще се предадат? В смисъл, те украинците нали ги връщат обратно, дори тия дето искат да се бият на страната на Украйна? Както се вижда и женевската конвенция не се спазва. С къф акъл да се предадат и на кого, нали постоянно се правят медийни заявления, че челия свят е срещу Русия? То вярно, че великата украйнска армия, твърди, че избива 1000 на ден, в тоя ред на мисли, след 7-8 дена няма има нито един жив от тия желаещи да се предадат. Имам още много въпроси, но едва ли ще получат отговор.

23

Анонимен

преди 1 година

Цялата страничка за войната в украйна е пълна с подвизите на Зеленскина острова и в Европа и изобщо посвета. Май ни подготвят за ТСВ тея убийци.

22

Анонимен

преди 1 година

Предатели! Виж ги ти ,искат да живеят?

21

OZZY

преди 1 година

Тоя фейк се въртеше преди два-три месеца,стана за смях!Особено частта с подаване на молбата!