Аз одавна не ходя на ресторант.Не само заради скъпотията,а и заради некачествената храна и хигиената.Вчера,в Черешката на тортата по Нова,един готвач,спечелил Хелскичън режеше лука направо с найлончето както е вързан,без да го мие.Същото направи и с магданоза.От сергията,направо в тенджерата.И тоя имал ресторант.Е как да ходиш на ресторант?
Сега ще се появи някои евроориентиран "бизнесмен" да обяснява, че това е нормално, защото в цената влизат материали, труд, ток, наеми, транспорт, заплати, данъци, осуговки, бакшиш за проверяващите от хеи и т.н. и ние кво искаме, да ни я подаряват ли!...
Трябва да се направи сайт, който ежедневно да съобщава на българите за кои стоки с колко точно са мамени. Така, ще могат да си коригират потребителската кошница и да го сложат четвъртит на спекулантите и мутрите.
Еми то кашкавала в БГ вече е златен,съответно се отразява и на пицата.Лошото е,че геноцида продължава
БГ пицата скочи с 37%, в Италия с 10 на сто, а в Люксембург със 7%