233

До 261

преди 1 година

Яд те е че не си в САЩ?

232

Анонимен

преди 1 година

Целия запад ни каза, че кадафи е диктатор. Говорил съм с либийците и 90% от народа го подкрепяше. Тогава какво се говори по медиите и на какво вярвате? Сега говорят "Режима на Путин" с опит да изкарат, че той е сам и всички са срещу него дори цяла Русия. Пореднага глупост. Казвам го не защото защитавам Украйна или Русия, а защото са глупости бълвани от пропагандната западна машина. Но какво да се учудвам, подобно стоят нещата с Украинката и Руската машина. А за наивните като вас, вярвате

231

Анонимен

преди 1 година

Руснаците подкрепят Путин защото виждат, че войната не е конкретно за Украйна а за тяхното оцеляване като държава и нация! Нато е на тяхната граница, не Русия на границата с Натовска държава! Вече открито говорят за планове Да разчленят Русия на държави, да направят преврат, да я завладеят!

230

Анонимен

преди 1 година

Как един ****нофил не отиде да живее и работи или учи на това прекрасно място Русия! Все в САЩ и ЕС бягате товариши, почему?

229

Слава на Русия!

преди 1 година

Мачкай Вова! Сега е момента да вземеш одеса!

228

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 257. Аз имам бая руско говорящи колеги с които работя от Украйна, но те не подкрепят в Русия. И ти взе, че каза поредната простотия. В Киев си говорят на руски до припадак, но не подкрепят в Русия. Ограмотете са преди да ръсите някоя простотия щото всичката ви е такава тука по коментарите.

227

Анонимен

преди 1 година

Като се махне Путин и готово, така ли? То ако само Путин искаше да даде отпор на САЩ, щяха да го свалят отдавна. Както в България мнозинството обича да живее в корупция и се облагодетелства от нея, кой в парламента, кой в горското, кой по съдилищата, кой като адвокат, кой като ВИК работник дето поставя фалшиви водомери, това е доказателство че корупцията е в кръвта ви. Така е и с Русия, народа е друго тесто. Мнозинството в една държава определя курса й. Путин сам е нищо, но народа го подкрепя.

226

Берлинската стена

преди 1 година

Според ООН статистика -20 милиона украинци-50% от населението разчитат на хуманитарна помощ за оцеляването си!

225

БАНко

преди 1 година

ЗЕЛЬОВЦИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОВДИГНАТ МОРАЛА С УНИЩОЖАВАНЕ НА 11 000 000 КНИГИ НА РУСКИ ЕЗИК !!! А ВСИЧКИ ЗНАЕМ - НАРОДИТЕ НА ПРЕДИШНА УКРАЙНА СА РУСИ И ГОВОРЯТ РУСКИ !!!

224

Зеленски

преди 1 година

Се придържа към нацистката практика от Хитлерюгенд да пращат 16 годишни деца на фронта! Евреин нацист!

223

Нане

преди 1 година

В скоро време очаквам руси, белоруси и украинци да напреднат към полшистан, барабар с натУФските нови танкове и ракети.... ===)))

222

Берлинската стена

преди 1 година

Освен Германия никой не иска в ЕС да даде танкове! Правителството беше изнасилено да даде тея 14 танка а сега се оказва че сме есинствените!! Никой друг не дава! Германия не боже да събере даже един баталйон от 60 танка от партнйорите!!

221

Анонимен

преди 1 година

Омбутсмана на русия е получил стотици писма от роднини които молят да не бъдат разменяни мъжете им страх ги е че или ще ги ликвидират или ще ги пратят пак на първа линия

220

БАНко

преди 1 година

ОТ 01.01.2023 Е ЗАБРАНЕНО НА ЮНОШИТЕ НА 16 И 17 ГОДИНИ ДА НАПУСКАТ УКРАЙНА !!! ЗЕЛЬО ЩЕ ПОСТЪПИ КАКТО ХИТЛЕР !!!

219

Анонимен

преди 1 година

Месля че на Нато ще му свърши украинското месо преди на Русия да и свършат парите..

218

Анонимен

преди 1 година

На Русияй е спанал с 40% приходите от петрол, ама от оръжия компенсират.

217

Оптимист БГ

преди 1 година

Ох добре че засега Нато и ЕС ни използват само за икономическо месо в икономическата война на изтощение! А не за месо на фронта като Украйна!

216

БАНко

преди 1 година

ДНЕС БЕШЕ СЪОБЩЕНО ЗА СЪЗДАДЕН НОВ ВОЕНЕН ЗАВОД ПРЕЗ НОЕМВРИ , СЪВМЕСТНО МЕЖДУ РУСИЯ И ИРАН , НА СТОЙНОСТ 1 200 000 000 ДОЛАРА !!! ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА РУСКО - ИРАНСКИ ДРОНОВЕ И РАКЕТИ !!! А ТУК НЯКОЙ ПИШАТ ГЛУПОНТИИТЕ ЗА РУСКИЯ БЮДЖЕТ !!!

215

Jojo

преди 1 година

'Украинските въоръжени сили нараснаха бързо до над милион войници през годината, откакто Русия започна пълномащабното си нахлуване през февруари 2022 г. - от 250 000 души персонал.'" А после:".Офицерът добавя, че много проблеми с дисциплината се коренят в неефективно или небрежно командване, както и в напрежението върху силите на Киев, които се бият с много по-голяма армия от нашественици, което означава, че те не се сменят толкова често, колкото би трябвало."Нещо няма логика

214

Анонимен

преди 1 година

"Приходите в руският бюджет за януари са паднали с цели 35%"---------Опоркаджия, виж доклада на МВФ за растежа по държави. РФ - растеж, запада - спад.