524

ЧИСТА ЦЕНЗУРА

преди 1 година

Това не е ли ЦЕНЗУРА? През комунизма по този начин беше "ограничаван" достъпа до радио Свободна Европа. Или в ЕС цензурата вече ще се нарича "грижа за гражданиете на ЕС"? Аз 1-ви канал никога не съм го гледал, нито пък която и да е Руска медия, но пък ОГРАНИЧЕНИЕТО истински провокира интереса ми! Изглежда в тези руски медии има информация, която старателно ни се спестява...

523

Анонимен

преди 1 година

До нормално Не, лъжа е, че тези ни били обявили за вражеска държава. Истината е, че нашите управници си скъсаха задниците да се натягат на американците и да правят мръсно на руснаците. Напълно заслужено е, че сме им вражеска държава. Но те бяха единствената държава, която е направила най-важното за нас - спасили са ни да сме живи и да имаме своя държава след турското робство и не са ни взели нищо в замяна. Останалите само ни вземат и ни яздят като безропотно ***.

522

нищо ново

преди 1 година

така беше и по времето на тоталитаризма. правехме специални антени, за да гледаме сръбска и гръцка телевизия. Тия урсофили и американски *** обаче надминаха БКП - тогава поне образование, здравеопазване и селско стопанство бяха на световно ниво, а сега - мъка, мъкаа...

521

истина

преди 1 година

Демокрацията е право на избор, аз ще реша какво ще гледам. Защо ще се спират програми, защо трябва да видим и чуем само това което иска САЩ. Това е удар срещу демокрацията и е цензура върху свободното право на избор на хората. В Европейския съюз ли живеем или някъде в третия свят.

520

Хасан Демирев

преди 1 година

До Хасан ДемиревВече слагат звездички и на ***.

519

Анонимен

преди 1 година

До do 534 Защото за 24 часа ще им рухне цялата пропаганда, в която са вложили милиони и милиарди, за да ни будалкат всеки ден.

518

Анонимен

преди 1 година

Диктатура на урсула и еврейския съюз. Хората все един ден ще се усетят за какво иде реч и всички ТЕ ще отидат на кучето в ануса .Затъмнението , медийно или явно не пречи на умните хора да следят всичко , което ги интересува . ТЕ самите са толкова сбъркани и потънали в тъпотия ,че настройват отрицателно с всяко свое действие.Не им остава много , корупцията и алчността ще им изяде главите . Проследете от какво потекло са всички и разсъждавайте къде ни водят .

517

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А ти бе, колко цента ти дават от Козяк и Сорос, да се напъваш с безумните си постове от сутринта в този сайт? Нямаш ли някаква работа, други интереси или си на работа и затова отработваш с тъ п ите си писания през два поста едно работно време???

516

Хасан Демирев

преди 1 година

До нормалноПропагандата не те прави ***.Тя априори разчита на това че си такъв.

515

Свобода на словото

преди 1 година

Стана като при ***, ама сега били либерали!!!

514

Хасран Дербилев

преди 1 година

ми са, аз само него гледам

513

Анонимен

преди 1 година

Въйййййй, и ко прайм ся?? И как ще се (дез)информират всички русофилчета....???

512

Хасан Демирев

преди 1 година

До Дани Здравей Елтън Джон. Гледай украински канали и знай че не си сам.

511

Анонимен

преди 1 година

Как го бе казал поета : " робите слепи в робската страна"?Забраните водят до търсене на алтернативи. Басирам се, че хора, на които не им е и хрумвало да гледат руска телевизия, сега ще я търсят в Интернет.Както винаги, жалката ни бедна и вечно наведена страна ще тъне в безпросветна тъма.На екрана пише " Съгласно Европейска директива".Ние нямаме нищо българско вече. Покорни главици с промити мозъци. Поредната ево - фашизоидна стъпка, показваща неуважение към европейците, правото им на мнение!

510

Хасан Демирев

преди 1 година

До АнонименСлушай фон дер ЛАЙЪР ще си щастлив

509

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм следял руски телевизии, както и американски. Книги на руски и американски автори чета с удоволствие.

508

Анонимен

преди 1 година

До Анонименс копейките които вземаш за тия коментари си хващай някой туроператор и отивай в русия, като толкова много ти харесва, платен скапан *** такъв

507

Анонимен

преди 1 година

Който не иска да не ги включва.За мен е погрешно,защото се знае когато нещо се забранява.то става по търсено.Питам като сме платили за тях как ни компенсират туроператорите?

506

Анонимен

преди 1 година

До do 534Защото хората са глупави, нямат критично мислене и вярват на пропагандата

505

То се вижда

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВТя, антибългарската пропаганда е лесно видима и тука.