119

Анонимен

преди 1 година

ПОСТЪТ 116 Е ОКРОВЕНА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА, ЗОВЯЩА ЗА ГЕНОЦИД НАД ЕДНА НАЦИЯ! МАХАЙ ГО НЕМЕДЛЕННО, ЗАЩОТО СЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!

118

Анонимен

преди 1 година

И на децата вече стана ясно, че в Украйна воюва САЩ. Задачата на Зеленски е да вкара във война ЕС и той го прави. Войната в Украйна е репетиция на САЩ за войната им с Китай. Украйна ще загуби тази война, но нито ЕС, нито Русия или САЩ ще са печеливши. Ще спечелят Китай, Иран, Саудитска арабия и Индия.

117

Анонимен

преди 1 година

От април 1941 преди Хитлер да нападне Съветския съюз до септември 1944 американците и англичаните и техните съюзници без каквато и да е причина бомбардират напълно цовилни обекти освен София и много малки населени места има десет хиляди напълно невинно убити българи и други изчезнали.

116

Анонимен

преди 1 година

Ние със сигурност ще спечелим, защото имаме подкрепата на целия свят >>>> Този явно са го скъсали по география, иначе ако отвори една карта на света, ще види че САЩ и колониятаи Европа не са зилия свят ;))

115

Анонимен

преди 1 година

До "Камък ....никога не подкрепям крайни изказвания но вчера и преди два дни ми беше отнеман достъпа напълно без причина и сега се размислям...

114

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ Запада първо е подкрепял Хитлер после Сталин но и двете позиции са погрешни. Никога не разбрах защо Великобритания и САЩ са бомбардирали България но въпреки невероятния отпор на бг авиация са избили и ранили над 10 000 българи , освен безследно изчезналите.

113

Анонимен

преди 1 година

Камък върху камък не трябва да остане от фашистката държава ,наречена Украйна. Нито един жив усрайнец не трябва да има.

112

Анонимен

преди 1 година

Такива неща святата жена никога не е казвала. Това е измислица и лъжа и трябва да те държат отговорен за нея. Той всевишния бавел но не забравял.

111

Kostas Linke

преди 1 година

Баба Ванга е казала : Рушия ке Падне..Запада ке стигне до река Емба и река Урал .

110

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 115: "ЕС минава на възобновяеми енергийни източници"? Сигурно, ама друг път. "Татко ще ми купи колело, ама друг път". Германия си отваря пак ТЕЦ-овете на въглища. Щяха да си отворят и АЕЦ ако имаше къде да си съхраняват отработеното гориво. А ние? Имаме два реактора, които стоят опаковани на площадката на АЕЦ Белене. И то, като знаем, че Русия беше готова да получава и това отработено гориво. Но не, ще търсим други реактори ама друг път.

109

Банкеръ

преди 1 година

След поредния вик за помощ от Зеленски Украинската гривна получава още една нула.Ако на западния свят му пукаше за Украйна вместо да им праща оръжия да беше пратил една ескадрила да прелети над Москва без да я бомбардира,както Руските пилоти прелитаха над самолетоносачи на Нато.Така тия в Кремъл няма да са така убедени,че имат някакво превъзходство.

108

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на възобновяеми енергийни източниц от слънчеви панели и вятърни електроцентрали и на росоурс-фрий икономика с ресурси от 3D принтери, но Путин и Руснаците си живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че ЕС е зависим от Русия.

107

Анонимен

преди 1 година

Никакви фашисти не са тия, крадливи бандюги до един, целия им народ се изсели заради тия.

106

Анонимен

преди 1 година

Нещата в Русия загрубяват и се влошават с всеки изминал ден. Гладните руснаци до дни, дори до часове ще излязат на улиците да свалят Путин

105

Анонимен

преди 1 година

Степхен Кинг в инстата призова Путин да степне даун и да се прекрати войната в Украйна фор да лав ъв Год или фор да сейк ъв лъв май беше вижте го точно в инстата.

104

Троля тролове

преди 1 година

Украйна загуби 500 000 на фронта, финансовата и система е на командно дишане, икономиката е рухнала под руските удари, военните и масово дезертират, но Зеленски и подопечните му живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да загуби..

103

Анонимен

преди 1 година

Войната придоби частен характер .Бедните руснаци умират заради банковите сметки на руската бандитска власт, а богатите украинци в името на Демокрацията..Като погледнеш от страни, все камара от трупове виждаш..

102

Анонимен

преди 1 година

A кой казва, че Зеленски е най-уважаван лидер в света?

101

Какво следва

преди 1 година

Да почакаме да видим "голямата офанзива" на украинската армия. Ако ставаше само с приказки, досега да бяха вече в Крим или даже край Москва.

100

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на рекетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия.