50

Уил Смит

преди 1 година

Рашките ще си тръгнат от Украйна с 500- 600 хиляди Z ки в найлонови чували ( в момента са " само 120К+), 1.5- 2 милиона сакати Z добичета, всичко това Путин ще го обяви за " победа", срамна история

49

отец Нафърфорий

преди 1 година

Не обиждайте украинският народ , този който умира за свободата си не заслужава такова отношение .

48

Анонимен

преди 1 година

Когато ВСУ завладее Москва, Зеленски лично ще се промъкне през вентилационните шахти на Кремъл и ще пребие с голи ръце Путин като Брус Уилис в Умирай трудно.

47

OZZY

преди 1 година

Щатите и Украина имат големи различия за уточняване - Залужни твърди,че убитите укри не са 305 000,а само 232 000!

46

Анонимен

преди 1 година

Къде са великите украински победи? Украйна е съсипана и разрушена страна, тоест наказани от руснака. Вижте онлайн камери в Москва и Киев. Кой е по добре според вас?

45

АнонимеН

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА НЯМАТ И 20% ПО ДАННИ ОТ 2001-ГОДИНА - 8 МИЛИОНА И 334 ХИЛЯДИ ДУШИ ТОВА Е ОТ ОФИЦИАЛНАТА СТАТИЯ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕТО В УКРАЙНА ОТ 2001-ВА ГОДИНА ИМА Я В ГООГЛЕТО! ХУБАВАТА НОВИНА Е, ЧЕ ОКОЛО 6 МИЛИОНА ОТ ТЯХ СЕ ВЪРНАХА В КОМУНДЕЛИСТАН И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАТОРМОЗЯВАТ РЕЖИМА ТАМ ДА ГИ ИЗДЪРЖА!

44

Анонимен

преди 1 година

Рашка вече е в улея, още има шанс за спасение , но набере ли скорост надолу, край.

43

Хахахах

преди 1 година

Зеленски е легенда. Не само, че успешно удържа и отблъсна руските войски, но дори се готви и за инвазия. Западните джендери са напълнили памперси от ядрените заплахи на кремълския сатрап. Зеленски казва: "Никакви преговори с Русия. Войната приключва, когато спечелим."

42

Анонимен

преди 1 година

Както с ваксерите.... Един ден просто няма да се говори за Украйна и готово... Те са късопаметни

41

Анонимен

преди 1 година

По 30 хиляди снаряд падат върху победителите украински а върху губещите руснаци нито един снаряд не пада. То по-добре да си губещ!!

40

Уил Смит

преди 1 година

В Украйна няма руснаците, има Z орда , която ВСУ изтребва вече близо 12 месеца, колкото до Ф овете, Z ките са обречени да ги бомбят Ф16 за тотален резил пред Света

39

До 48

преди 1 година

Аз не съм вакснат и съм русофоб, олллигофрен! Възраждане са ваксинирани русофили. Светът не е такъв, какъвто ви го представя Копейката.

38

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Байдън,прати на Зеленски самолети Супер Сейбър. Нищо че са от 1965 година,още държат,поне 500 бройки са в складовете на Пентагона и не са...ръждясали.(безплатно...предложение)

37

Анонимен

преди 1 година

Ваксер и уркопитек е едно и също!! 20% са само в България по официални данни

36

Анонимен

преди 1 година

Германската армия е в най-плачевното си състояние от всякога заради помощта за Украйна Изданието The Economist цитира думите на командващия Бундесвера Алфонс Майс. След почти едногодишен конфликт в Украйна запасите от германски боеприпаси щяха да стигнат за няколко дни, а не за 30, както препоръчва НАТО. Радиооборудването, използвано от войските, е вече на 40 години, аналогово е, така че лесно се прихващат сигналите.

35

Анонимен

преди 1 година

16 милиона са руснаците в Украйна,по официални данни.Арестович също го признава.

34

Анонимен

преди 1 година

Края на американската империя дойде!!

33

Анонимен

преди 1 година

До 35, през 1941-1942г. Расиа е спасена от Запада (за съжаление), благодарение на доставките на оръжие, боеприпаси и храна през Мурманск, защото иначе е била обречена! С гол руски г-ъ*з няма как да спреш отлично въоръжените немски дивизии, ако ще и голите руски гъ*зо*ве да са по-многобройни! Всъщност, това спасяване на Расиа е най-голямата грешка в цялата американска и британска история

32

Анонимен

преди 1 година

Помпайте украинските нацисти да ходят да ги трепят.уркопитеците нека злобеят. Така беше и с Джокович миналата година а тази взе купата и ваксерите с промити озлобени мозъци гледат умно. Така и уркопитеците ще гледат след година

31

Анонимен

преди 1 година

Немската армия има боеприпаси за три дни воденен на война като в Украйна, а не за 30 по натовски изисквания.