30

Анонимен

преди 1 година

Тука наколко меки китки пишат за АЗОВ за страх от какво бе .ърши ? От какво да се страхуваме вие сте една шепа национални предатели. А на Украйна и господ не може да и помогне утилизацията върви с пълна сила. Много скоро мъжете ще са екзотика така, че меки китки ще трябва да се доказвате в Украйна не пред компютъра.

29

Ама друд път!

преди 1 година

Ще получи, ама друг път! ;)

28

дд

преди 1 година

Страх ли вие ***, искам да ми кажете СТРАХ ЛИ ВИ Е ВЕЧЕ? Усещате ли как ви пари отдолу, как идва края бавно, но сигурно?! Много скоро Копейкин ще бяга през глава заедно с джeндъpския си син. Ще ходи да събира подписки в Сибир.

27

VPN

преди 1 година

VPN сървърите прегряват, не могат да смогнат да презареждат форума на днес бг хахаха

26

аЗОВъ

преди 1 година

Азов са ни обещали да дойдат в България след войната и да ни помогнат да изчистим русopoбите. Това е благодарност за указаната помощ в най-тежките моменти! Истинските приятели не се забравят! Слава Украйна!!

25

селянин

преди 1 година

спешно се нуждая от 2 шишета ракия дневно нато веднага да ме въоръжи водя кръгова отбрана срещу махмурлука

24

Анонимен

преди 1 година

До 37:Да помогне на онези където затварят църкви и репресират свещениците ли?Ти луд ли си?

23

Господ е Българин

преди 1 година

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН И ТОЙ РЕШИ ДА ПОМОГНЕ НА УКРАЙНА И ДА УНИЩОЖИ РАШИСТАН! КАЗАХ!

22

Анонимен

преди 1 година

Гарги ще получат...а спрете да наливате с оръжия тази война и да се мъчите да я правите световна ядрена!Всичко живо ще умре!Стига им мъки на хората от източната част!Тези оръжия ги ползват тях да убиват.

21

БРАВО

преди 1 година

Ще има много самолети. Има все ощя няколко български самолета оцелели - вчера пратиха снимки аверчетата от Украйна. Родните Рycоpоби защо още не са си прерязали вените от яд? ИЗпратили сме руско гориво от Лукойл с ТОНОВЕ на Украйна. Със собственото им гориво са ги оноддилли. 25 Самолета са изпратени от България, вкл. много части. България е в ТОП 5 страните помогнали на Украйна в СВЕТА каза Зеленски в интервю'! Гордейте се Българи!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ми да им пратим наште Ф 16, Ицето кво чака, баце веднага ще го подкрепи!

19

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че и Турция са завлечени с изтребители. Голям срам. Целия свят купил картинки на самолети.

18

Анонимен

преди 1 година

Защо янките няма да дадат Ф 16 и Абрамси на укрите? Защото ще се види, че те нямат нищо общо с рекламата им, което ще доведе до рязко свиване на търсенето и от там- големи загуби. Честно казано, на мен ми се иска да изпратят, че соросоиднята да видят, за какво са дадени 6 млрд. И, как горят във въздуха.

17

Анонимен

преди 1 година

Президентът байДжо заяви вчера, че Пиндостан няма да предоставя изтребители Ф-16 на киевския режим, защото пиндостанският производител на тези изтребители се задъхвал в напъните си да изпълни платените авансово български поръчки.

16

Едва ли

преди 1 година

По-добре да подарим бг ф-ките на Украйна, а САЩ да върнат парите с лихвата, а пък когато ги произведат да ги доставят от наше име. Бг самолетите се оказаха по-голям мираж и от френските.

15

Анонимен

преди 1 година

А самолетоносачи няма ли да дарят на Украйна?

14

Анонимен

преди 1 година

Ми щом са решили да поканят руснаци на гости, да пращат!

13

Русия

преди 1 година

ясно заяви-не иска НАТО на границата си! Като вземат Украйна, трябва да стигнат до Атлантика! Зз да няма ескалация, запада не трябва да се бият! Свободно да отворят границите за червената армия и я посрещат с кръшни хора!

12

Не искм да те нараня

преди 1 година

... но 200-300 танка, няколко стотин истребителя, самоходна бойна техника всякаква не би трябвало да доведе до ескалация на конфликта нали? Колкото по-дълго, толкова по-дълго казал Медведь на Маша. Па като не останат плоскочели примaти тогава може да седнем на масата за преговори да пийнем по едно.

11

Анонимен

преди 1 година

"Френският президент Еманюел Макрон заяви" - нещо, но не може да го чуеме, заради шума от милионите протестиращи у Франсету!