134

Русофил

преди 1 година

Украинците са руснаци от европейска Русия. Другите на горе в руските степи, живеят като скотове. Естествено, че ще подкрепям украинците, а не някакви там чукчи

133

Анонимен

преди 1 година

Те и Възраждане протестират в София, ама са 50 човека

132

Анонимен

преди 1 година

Поканете го в САЩ, дайте му един Оскар и Нобелова - по всички науки и после на олимпийския принцп - по-силно, по-високо, по-далеко - дим да го няма.

131

Анонимен

преди 1 година

Още малко ще говори и преди "Лека нощ деца" хахаха ... Колкото повече го натрапват, толкова по-антипатичен ми става. Честно казано в началото на войната ми беше симпатичен просто така на пръв поглед като човек, въпреки че не подкрепях и не подкрепям позицията му да се бие до последния украинец в името на Бай Дън и компания (то даже не е в името на САЩ)... Украинците за мен са братски народ точно затова не искам да стават курбан за чужди интереси. Уви, много хора там и тук не го осъзнават. Жалко.

130

Офф...

преди 1 година

Пак ли този ! Сега ще спечели и фестивала Сан Ремо за италианска песен. След като спечели Нобелова награда (за осем години геноцид над руско говорещите в Украйна) Оскар (за женска роля) поиска Световна титла за Украйна по футбол, да изгонят Русия от всички организации да и откраднат златни и валутни резерви..да му подаряват Леопарди и да му събираме Капачки за бъдеще ! Аз пък искам да спя с жена му.

129

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски от зелен гущер ли идва ?" - Не, идва от зелени ски... :)

128

Анонимен

преди 1 година

Май се наблюдават проблясъци и събуждане. Италия го не ще на Сан Ремо, Будапеща и Виена нямало да му дават оръжие, ФИФА го отряза, ами крайно време беше. Аман от тоя, бе, то няма отърване от него. Дай, дай, та дай!

127

Анонимен

преди 1 година

Американски фашист военнопрестъпник . Доживотна каторга

126

Анонимен

преди 1 година

Зеленски от зелен гущер ли идва ?

125

Ирония

преди 1 година

Щатите направиха СССР велика сила, за да смачкат европейския национализъм. Сега превръщат националистическа Украйна във велика сила, за да смачкат руския болшевизъм .

124

Анонимен

преди 1 година

Тоя сайт се *** за тия кликания за пари бе, една нормална новина няма. само захапливи "новинки" може да намерите тук

123

БРАВО!

преди 1 година

Натискай помиaрите бате Зелко!!! България е зад тебе. Ако ти трябват оръжия, само намигаш и ти пращаме няколко влака директен внос.

122

Велики Цитати, Фрази

преди 1 година

"Томиславе! Народа трябва да се мачка, да се трови, да му се eбавa майката." - ген. Бойко Борисов

121

WC

преди 1 година

Дигам капака на тоалетната - и пка зеленото л... дрънчи нещо!!! Аман! Навсякъде се е размирисало!!!

120

Изкярил Доктор

преди 1 година

ГАЗИ ГА КАКО УРСИ! УБИЪАЙ ГА ВААААА!!!! Ние сме цялото семейство доктори. Захлебихме покрай Ковит и сега подкрепяме Урсито.

119

Адмирации

преди 1 година

Фашистка Европа, започва да усеща на къде отиват нещата, започнаха един по-един да се разклащат. Полша от най-грамогласните лисици, станаха тихи като речни каракуди, а днес Австрия и Унгария, отказват да дадат помощ на Унгария, а сега и италианците се противят. На никой не му се хапват ракети по столиците, а след като виждат Украйна, усещат, че утре може това да са техните градове!

118

До 129

преди 1 година

Глуппости, не каза "народа", а "простия човек".

117

До 111

преди 1 година

Взимате 420 лв пенсия, заради лакеите на военнопрестъпника в Кремъл. А щом за толкова години все още не сте осъзнали това, значи заслужавате да сте с такава пенсия.

116

Бойко Борисов (ром)

преди 1 година

С народа не можеш да се разбереш, Томиславе бе!!! Народа трябва да се гази, да се трови, да му се eбавa майката.

115

Бай Ментор

преди 1 година

Вероятно внучката на Мусолини , която е водещ политик в Италия го кани , но антифашистите не го щат!Е при нас май фашистите станаха повече , но с победата на Русия в Украйна рязко ще намалеят , българи сме все пак , вървим след победителите!