172

Анонимен

преди 1 година

Ако на година губи по 150 хиляди пешки, за колко години война може да се е приготвил и колко пешки е готов да хвърли в огъня ( сухи съчки ) ? Тея млади момчета за нищо ги няма!

171

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Боже, каква "преживна" журналистика... Предъвкват се безмислени хвалебствия за покойната украинска армия загубилото здрав смисъл НАТО. Е, щом си взимате хонорарите, творете и изливайте в ефира "анализи" със стойноста на влагалищни промивки.

170

Анонимен

преди 1 година

До 205 Е к'во стана сега като се включиха и мобилизираните,зелето реве "Трябват ми танкове".Нещо здраво се спече.А то и армия му трябвала щото за тия 40 измислени проценти са изразходвани 60% от личния състав.Сега бягане му е майката.

169

Все едно

преди 1 година

САЩ вкараха Путин в Украйна! Пуснаха го с дрон..

168

Анонимен

преди 1 година

Натото ще види кон боб яде ли когато направи операцията "За Родину!" Засега ситуацията е "Когато двама се бият - третия печели!" На ФАЩ им признавам тактиката да вкарат укрите във конфликт с руснаците. НО се надявам кръвта да проговори и вякои истини за излязат наяве и всичко да се обърне срещу подстрекателите! А за бг популацията шанс няма -от грешната страна на органа сме във тоя филм за възрастни

167

Анонимен

преди 1 година

Как върви мобилизацията на Балканите? Кого най-много мобилизират? Тъмнокожите партизански отряди от между селата ще бъдат ли мобилизирани?

166

Христо Христов

преди 1 година

Мобилизация на поне 50000 евроатлантика -задоброто на България!

165

Анонимен

преди 1 година

В ЕС всички искат война, затова не мрънкяйте. Гответе се за мобилизация

164

Анонимен

преди 1 година

"Хилядите руски танкове" и келявите им ракети не попречиха на Украйна да си върне над 40% окупирана територия... Що така бе русофилчета? Ха-ха-ха.

163

Анонимен

преди 1 година

"......никога срещу Русия!" - популацията ще го разбере по трудния начин!!!

162

Дами канят

преди 1 година

Дами в The Thelegraph имаше статия, че в последните месеци има много голям брой напуснали армията в UK. Страх от мобилизация в Украйна доведе до голям брой напуснали армията гова заяви английското издание. ДАМИ нярвате ли, че англосаксонците ще отидад да умират за Украйна, Полша, Румъния, България и за всички други които не са англоговорящи нормалните хора не вярват. Само нашиге ДАМИ подкрепящи сащ и НАТО си мислят това. А нсички видяхме, че НАТО е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.

161

Като лъжеш

преди 1 година

поне, малко мисли! Никога ранените, не са пи-малко от убитите! Много слаб фейк!

160

Анонимен

преди 1 година

аз все пак да питам русофилите, нали тая зима щяхме да мръзнем от студ без руската газ, к'во става ще мръзнем ли или ....?

159

Анонимен

преди 1 година

До момента има 250 000 жертви от украинска страна и над 150 000 ранени. Да не говорим за милионите избягали по хотелите в ЕС. От украйна няма да остане нищо!

158

Анонимен

преди 1 година

Украйна от друга страна беше разгромена в мариопол, а после в северодонецк и попасна.. най-големи жертви понесе на херсонско направление и единствено отстъпиха около лесичанск където се спасиха от поредния чувал

157

Анонимен

преди 1 година

Държава която наема престъпници в "армията" си няма никакви шансове за успех във всяка една война срещу свободни хора.

156

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е взела Херсон.. Херсон беше продаден за да разблокират парите на Абрамович а отстъплението от Киев беше също изтъргувано... (Времето работи в полза на русия) единствената успешна контраофанзива беше когато руските сили не удържаха офанзивата под балаклея която прерастна в харковска и лиманска ( но дори тогава руската армия също се оттегли) причината за това отстъпление беше украинското 2,3 а в отделни участъци и 4 цифренно превъзходство в жива сила

155

Анонимен

преди 1 година

До 189 - мечтай си , най вероятно са ти напълнили Празната глава и пишеш глупости!!

154

Анонимен

преди 1 година

Вече , германците и англичаните се боят, и напускат армията.. защо ли? Да се повтори всичко отначало мобилизация и война!! Никой не иска но и Шолц не мисли а снабдява Украйна с оръжия , конфликт както втората световна !!! Германции гответе се с вашия пъх за война !

153

думата нацизъм

преди 1 година

толко се изтърка, че загуби всякакав смисъл , рашките го пльокат навсякъде, сърбо-макетата също, да не говорим за наще мутанти , тЪ по глави