132

Анонимен

преди 1 година

Поздрави от Бразилия;-)))

131

Анонимен

преди 1 година

Трескавото събиране и подготвяне на танкове, направо психоза, говори само едно: в Украйна нещата не вървят добре и са пред тотален провал.

130

Анонимен

преди 1 година

Който има пари, да се спасява в южна америка или на някой отдалечен остров. Съвсем скоро от Европа няма да остане нищо.

129

Анонимен

преди 1 година

Къде ли ще се изпокрият козяяците след като чичо Сам бъде унизен в Украйна по виетнамски сценарий?! Дали ще идат на бригада в Северна Каролина (ако не е опърлена от руски атом дотогава)? Ако бях коозяк бих се скрил някъде в Полинезия, да съм сигурен, че няма да ме открият.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 Какво значи "икономическо заробване на Европа"?

127

Бе

преди 1 година

От тук от там, събират се. Ще ги видим напролет какво ще направят?

126

До чеченеца

преди 1 година

Не разбират от бъзик. Умрях от смях! Евала.

125

Аха

преди 1 година

До Анонимен Сигурно Украйна нападна Русия, а не обратното? И в момента украинските войници избиват руско мирно население в Русия и попиляват инфраструктурата на страната им, а не обратното? То бива наглост и рускоподложност, ама вие сте минали всякакви граници.

124

чеченеца

преди 1 година

Аз съм чеченеца! Продавам малък леопард.Забравих да кажа , че е плюшен.

123

Бай Асен

преди 1 година

Безплатни неща на този свят няма, още повече при западното капиталистическо общество! Цялата земя на Украйна е вече американска, цялата пшеница и селскостопанска продукция ще е на американски корпорации, ето така ще се платят танковете! Ама трябва малко акъл, за да прозре човек истинската същност на англосаксите.

122

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че трябва да опитат вкуса на руския уран. В крайна сметка, да го гърмят тоя свят и да приключваме. Кво толкоз. Нали нямат какво да губят нагло-саксите. Ще умрем всички, кво толкова. Време е сарматите и сатаните да полетят. Има ли още невярващи, че Русия НЯМА да изгуби?! Мммм? Има ли???

121

Анонимен

преди 1 година

Войната ще приключи на АМЕРИКАНСКА територия. Голям го вадят задокеанските психопати, защото си правят сметка без кръчмар. А сметката им е: укрите да се бият за наши интереси, ние ще си продаваме оръжията (продаваме, а не подаряваме, защото Украйна е заробена с дългове, от които няма спасение). Само че забравят речта на Путин от 24-ти февруари: "Всеки който директно или индиректно се намеси в конфликта, го чакат такива последствия, каквито светът още не е видял." Дали блъфира, а ?!?!

120

Украинците

преди 1 година

Като получат тея танкове всичките дето им обещават ще могат да сложат горе долу по един танк на 500 километра по фронта.

119

глупотевина

преди 1 година

Руските малцинства системно бяха дискриминирани от западните сателите в приболтика... е на руснаците им писна и не допуснаха същото и в Украйна...В момента ще залеят Украйна с танкове, както я заляха с други оръжия, по този начин с тия малки цифри искат да укрият от народите си за огромните щети на военна техника... е как ще побезиш с танкове ядрена държава?

118

едно ангелче ми каза

преди 1 година

"До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани!"

117

Уил Смит

преди 1 година

Щатски литаки за Неребе- йци няма в наличност, сега Ф ките ще са нужни на ВСУ и съюзни държави по широкия свят

116

Анонимен

преди 1 година

Русия е изостанала държава от третия свят. Украйна вече е модерна държава оборудвана с най съвременната западна техника.

115

Анонимен

преди 1 година

Чак сега разбрах защо на Путин не му пука за потъналите в Черно море кораби, унищожената руска техника и загиналите руски войници! Целта е много по висока: УНИЩОЖАВАНЕ НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ. Така и така в резултат на задаващия се ядрен апокалипсис всички ще умрат, така че това, че ще потънат руските кораби и унищожена руската военна техника няма да има никакво значение. То това така или иначе ще стане в резултат на ядрения апокалипсис. Зачем нам такой мир, если там не будет России?

114

Анонимен

преди 1 година

"На 07 февруари 2018 гв Сирия музикантите вагнеровци присъстваха на представление с диригент Маестро Чичо САМ но много малко от тях успяха да разкажат за впечатленията си ." - Тя и Германия печелеше край Москва и в Сталин град, 41-а година ...

113

Уил Смит

преди 1 година

Нали ви казахме право куме у очи какво ще се случи с Рашка ако вземете и гръмнете дори една тактичка в Украйна???1 ПуZин УМИРА в бункера като Садам 2. инвалидната армия Z находяща се в Донбас- изчезва заедно с многострадалния " черноморски флот', така че давайте гърмете и ще гледаме Ирак 2.0- Донбаска Буря хахаха