78

Хемус

преди 1 година

Сега разни парвенюта ще се лигавят на чаша вино и забили няколко щуреца на вилицата,видиш ли за Фейса,да биднем в "Хепи"

77

Гледай натам

преди 1 година

Явно определени групи хора имат полза от това ?Никой не е толкова наивен да мисли че всичко това е за наше добро.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ами то си е съвсем логично - като хората не искат да си произвеждат храната...." ---------- и холандските фермери дето протестират от над половин година ли не искат да произвеждат? Крайно време е ненужните ядящи да си извадят главите от гз и да видят на къде ги водят господарите!

75

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което "конспиративните теористи" казваха за плановете на Клаус Шваб и Световния икономически форум се сбъдна.

74

АНГЕЛ

преди 1 година

Повече да не съм ви виеял да пишете глупости

73

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете? За две години 4 пъти ВИ питаха, какво бъдеще искате. Миналата година имаше два протеста: за по-високи цени на газта и за износ на оръжие за Украйна. Клавиатурни про'с'таци сте (Борисов ви го каза) дето заслужавате единствено да бъдете мачкани.

72

Анонимен

преди 1 година

Ами то си е съвсем логично - като хората не искат да си произвеждат храната, а някой друг да им я произведе и те само да си я купуват от магазина, тогава този, който я произвежда може да им предложи каквото си реши и му е по-изгодно, а хората ще продължат да купуват. Съвсем естествен процес е това. Ако не ви харесва, помислете как да прекъснете веригата и да направите друго, а ако пък ви мързи и предпочитате да си купувате храната, тогава купувайте каквото ви се предлага.

71

няма да имате нищо

преди 1 година

До Анонимен "Абе зарязали сме овощарство и зеленчуци- няма кой да работи! В планините ливади пълно, а няма една овца... Земя и вода бол, че сега ще ядем червеи!" ------------ ти май не си обърнал внимание на голямата картинка. Унищожиха дребният *** под предлог за чуми. Унищожиха прасееетата в радиус около свинефееермите пак заради чума. В момента унищожават пиилците заради... "грип". Регистрираха кладенците... усещаш ли на къде дууа ветъра?

70

След 10 г

преди 1 година

Очакваме скакалешки грип. И тоталното зануляване.

69

Бай Дрън

преди 1 година

Да видим сега на тия избори, коя партия ще яхне мухите :) Подозирам, че ще е пак Възраждане, но ще има и други мухи кацнали на меда.

68

ЕССР

преди 1 година

Бананите и дънките свършиха! Започвайте да ядете буболеечки!

67

До 143

преди 1 година

Много смях, че е време да станем канибали и да ядем печени милиардери.

66

Анонимен

преди 1 година

Абе зарязали сме овощарство и зеленчуци- няма кой да работи! В планините ливади пълно, а няма една овца... Земя и вода бол, че сега ще ядем червеи! Който иска да си ги яде, но да не ни натрапват тия глупости! И да го пишат на етикета, че ще ги вземат мътните!

65

ЦИРК ЯЖ БРЪМБАРИ

преди 1 година

Това да си конспиратор в днешно време стана много досадна работа. Винаги си прав. И до последния момент от телевизора ти казват не е вярно, и стадномислещите ти обясняват че не си прав, понеже така са чули от телевизора.

64

Анонимен

преди 1 година

Ама как се навързват нещата в ретроспекция... На Киро тейко му, който всъщност уреди на поста неумния си син, държи американска лаборатория в Биологическия факултет, а на една от гостенките в студиото фирмата й за произв. на храни е на един и същ адрес с компания на Пpokопи в Хладилника. Затягат примката. Ще вървим ли на заколение? А?

63

Бай Дрън

преди 1 година

Какво направи навремето Мирослав Найденов? Въведе стандарт "Стара Планина". След това го вкараха в затвора. Това трябва да ви говори много.

62

Анонимен

преди 1 година

Теленовелата без твоят поглед

61

Анонимен

преди 1 година

Комисар манел от истинска любов

60

Анонимен

преди 1 година

Истинска любов е изльчен по бтв лейди

59

Твърд Веган

преди 1 година

А, ние какъв ще го ядем тогава?