188

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Украйна са сформирани три хиляди мобилни групи от военни с цел да мобилизират 150 хиляди нови украински бойци. Срока е до края на март. Няма да е лошо да пратят няколко мобилни групи и в България, тука има много наперени русофоби които с радост и гордост биха положили живота си за Украйна.

187

Анонимен

преди 1 година

Ама и вий ще страдате бе бобър....it is time

186

ВОЕННО ПРЕСТЪПНИК

преди 1 година

Украинският народ ще страда, ако Европа изпрати танкове - ЩО НАРОДА БЕ *** ? НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИШ С ТАНКОВЕТЕ И БОМБИШ НАРОДА А ?

185

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ страда от момента, в който руснаците сте се обявили за негови братя!

184

А сега не страда?

преди 1 година

Така ли г-н Песков...Евтино,много евтино искате да пробутате лъжите си.Никой вече не Ви вярва за нищо!

183

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис Не те ли е срам бе русофил. Те другите народи на Балканите нямаха "късмета" да ги "освободи" Русия и останаха не освободени до днес. Хайде стига с тая зла Русия сте промивали мозъците на българите. Най-голямото нещастие на България е че Русия е дошла да ни "освобождава^. Както пише Захари Стоянов Проклет да е денят в който Русия дойде да ни освобождава.

182

Анонимен

преди 1 година

Песков пак заплашва целия свят на развален български! Признайте си бе, руски език няма, това е български диалект! Точка!

181

Анонимен

преди 1 година

Много си зле с историята. Афганистан е нападнат от СССР и провалът кам ускорява разпада. Политиката на САЩ във Виетнам е пряка последица от разпространяването на комунизма от СССР. Нашето Освобождение щеше да се случи и без Руската империя. Но за руснаците е важно да се случи с тях - затова Левски е обесен, затова имат министри в първите ни правителства. И защо бяха протев Съединението и насъскаха Сърбия? Защо искаха да ни заличат след ПСВ - добре, че е бил американският президент?

180

Анонимен

преди 1 година

САЩ похарчиха 9% от бюджета си за война за 2022. В замяна получиха 130 000 убити руснаци, десетки хиляди ранени, икономическа криза и стабилизация на долара като резервна валута на света. Не знам кой ще страда и кой не, но Русия губи яко, Украйна няма да коментирам колко губи, Европа губи, Китай губи, Турция губи, само САЩ печелят. И им коства колкото 4 месеца в Афганистан. Помнете, че САЩ бяха 20г в Афганистан. Украйна им е 66% по-евтина от Афганистан, никога няма да спрат да пращат танкове!

179

много просто

преди 1 година

Украинският народ ще страда по-малкоя, ако руснаците се приберат в русия и си платят репарациите. Нали така товарищ Песков?

178

Наблюдател

преди 1 година

Не е съвсем прав. Всички плащаме, но най-вече украинците и руснаците.

177

Анонимен

преди 1 година

Тая руска мишка пак ли дава акъл. Значи ще страдат украинците а руснаците няма да страдат. Щом си сигурен в това защо не отидеш за няколко часа на първа линия?

176

Анонимен

преди 1 година

Според Укипедия полячетата имат 240 "леопарда". Мале, мале - какво ги чака на пу_тлер ор_ките. А Германия в момента е пробита - същата е като България - рашистка губерния.

175

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 188 Виетнам и Афганистан ги нападна Русия нали? През Втората Световна Световна Русея не бомбардира. Щатите ни освободиха от Османското Робство нали? Недодялан р***к, смешен си.

174

Анонимен

преди 1 година

Русия е експулсирала Естонския посланник.

173

Европеец

преди 1 година

Ха-ха-ха, вие, вие ще страдате гнусни сибирски агресори.

172

Анонимен

преди 1 година

Винаги агресорите нападатели губят войните Авгаистан Виетнам БЪЛГАРИЯ са жрви. само СССР е мъртъв

171

Казаха

преди 1 година

преди 3 часа се е чул взрив в Севастопол. някой знае ли какво е станало?

170

Гиб Мелсън

преди 1 година

В руските медии пише, че два танка Леопард 2 вече са забелязани в Николаевска област. Руснаците имат разузнаване наблюдават. Явно поляците са решили да пратят няколко бройки без да питат немците, за да могат украинците отсега да се учат на тях.

169

Анонимен

преди 1 година

В украинския град Черневци калиновския пазар затвори принудително жените не пускат мъжете си ни на работа ни за хляб военкомата ги събира като бездомни кучета от улиците