8

Анонимен

преди 1 година

От Ню Йорк претенциите към nexo са доста скромни - нарушения на лицензионния режим. Не се искат нито арести, нито екстрадиция. Това е димка на гешефтатурата и мръсната игра на герб. Бойко е съсипал съдбите на много хора и знае че без властта ще го застрелят като куче.

7

Анонимен

преди 1 година

Кои точно са далаверите на Нексо? Държавни поръчки, кражба на пари от магистрали и ремонти, работа с бюджетни пари?

6

Анонимен

преди 1 година

Значи, Боко ухажва ДБ за коалиция и власт, и когато те му отказаха, ги атакува със създадената през 2018 год.от негов бивш съдружник от ДС фирма Нексо. Първо кара Нексо да спонсорират ДБ ьа да може да ги държи на къса каишк и ако не слушат в удобния момент ги удря. Стари мутренски номера. Първо моркова, после тоягата. А Гешев е винаги готов.

5

Анонимен

преди 1 година

БРАВО ГЕШЕВ!!!!!!

4

toti

преди 1 година

Да не стане тъка ПАК ДА СМЕ ПРОСПАЛИ ИСТИНАТА И ДА ПЛАЩАМЕ за произвола на МВР и прокуратура ,а Гешев,...че той не е наблюдаващ???

3

Анонимен

преди 1 година

Нексо и САЩ вече се споразумяха. Имало е неразбирателство с регулаторите на САЩ по някои технологични точки, НЯМА ИЗМАМИ. Всички неясно са вече напълно изчистени, платени са глоби и Нексо са изрядна фирма. Гешев какво се занимава още? Иска пак да осъдят държавата в Страсбург за да плащаме ние гражданите поредните глупостти на родната прокуратура?

2

ББ

преди 1 година

До ХахаХАПЧЕТТА

1

Анонимен

преди 1 година

Гешев знае, че тази работа която е работил не е била за България и ще си отговаря пред закона с цялата строгост на закона и с цялата сила върху систематичната престъпна група на Иван Гешев. Една сутрин в 4 ще ги арестуват и повече няма да чуете за тях