17

Анонимен

преди 1 година

Някакъв пореден експерт. Който обаче прави някои очевидни грешки. Първо - бърка политиците и техните настроения, с държавите и техните интереси. Тази разлика засега се замазва юнашки от медиите, но с времето информационното затъмнение изтънява. Втората грешка е, че анализът му се базира изцяло на желанията на западните политици и корпоративни ръководители, а не на реалното положение на нещата. Всъщност тази грешка е повсеместна сред западния елит и за нея ще плащаме всички.

16

Анонимен

преди 1 година

Като че ли по време на Студената война имаше по-мъдри политици в различните държави от двете страни на завесата. Можеха да комуникират по някакъв начин и да се пазят от изхвърляния.

15

чето,четох...

преди 1 година

и с две дума разбрах следното...: До последния урка !!! ХА-ха-ха...

14

До 7

преди 1 година

Освен това има нещо друго. Този чл. 5 визира помощ, така както самата държава членка прецени, а не непременно война. Т. е. държавите партньори в НАТО просто ще предоставят някакви оръжия и ще считат ангажимента за изпълнен.

13

Анонимен

преди 1 година

НАТО може да тръгне Срещу Русия,само ако Европейските Предатели предадат Нашата Европа! НАТО преследва Русия повече от 80 г! И за да е НАТО днес пред Границите на Русия.То точно е и заради това тази война между Русия и САЩ! САЩ за 34 г след 1989 г,стигна чрез " тихата дипломация"до границите на Русия! И сега защо Русия,да е виновна???

12

Олелее...майкоо

преди 1 година

ТояТУЛУП не си знае титлите...напълно е изкукал завалията!

11

Анонимен

преди 1 година

Мераците на аборигените водят до мизерия / не че сега е малка/ и съкращаване на броя на аборигените. Тези дето не искат да са аборигени вече офейкаха. Ние се наслаждаваме на историческата и логическа неграмотност на главатарите на яйцеглавите / като почнат да им се появяват гънки по мозъка извън тая от фуражката и положението и на техен терен ще се промени/

10

Наташа

преди 1 година

Тоя не е добре с главата.Путин няма да изпусне юздите.Руснаците са сплотен народ особено в трудни моменти.Вече има и много жени които масово се записват за доброволци в Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Както НАТО, така и ЕС ще се сцепят през тази година. Предстои да видите.

8

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази логика щом икономиката ни е свързана с ЕС ,то тогава мястото ни е в НАТО и ЕС.Ние като държава можем да търгуваме с когото си искаме и да сключваме договори с когото си искаме,или само с когото от ЕС ни разрешат..

7

Анонимен

преди 1 година

Дааааааооо

6

ха ха

преди 1 година

Тоя бълнува на глас глупости

5

Адмирации

преди 1 година

Вие сериозно ли си мислите, че НАТО ще нападне Русия? Член 5, никога няма да се задейства, заради вето от Унгария и Турция! Русия каза, че ще си върне територии които запада е завзел и напълнил с нацистки режими, тоест всички територии от Руската Империя, ще влезнат в Руската Федерация! Без значение дали Балтика и Полша са в НАТО, това е и точка!

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Споко, това не се предава като полово предавана болест...по Кутев

3

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна си е гражданска война.

2

Анонимен

преди 1 година

Никой от близките ми не подкрепя,членството в ЕС и Нато .

1

Анонимен

преди 1 година

1922 г. Ленин и червената армия разбива Украйна и САЩ армии и печели войната.