235

Анонимен

преди 1 година

Cлед втората световна война, Съвременна Украйна е създадена изцяло от Русия. Сталин я присъединява към СССР и й дава някои земи, по-рано принадлежали на Румъния и Полша. През 1954 г- Хрушчов също й подарява допълнителни земи. Така се сформира територията на съвременната Украйна". По експертни оценки обемите на ежегодните кредити, които Русия е давала на Украйна от 1991 до 2013 г. е в размер на 250 милиарда долара. 100 милиарда долара е дала Русия по други линии на Украйна от 1991 г. Още тогава Украйна започва двойна игра и се ориентира да следва чужди политически интереси, които са започнали д

234

до 214

преди 1 година

Разбира се че руснаците имат думата в Украйна, най-малкото заради милионите руснаци там. САЩ финансираха и организираха държавен преврат с удобна за тях власт, която не пропускаше да прави всичко за да се стигне дотук. Чудно кой ще разследва ролята на САЩ от последните 8 години?

233

Анонимен

преди 1 година

Украинците са руснаци по произход, които бяха откъснати с измама от Русия преди 30 години, а след това се въведе измисления "украински език", но те са братя с руснаците,с обща култура и родния им език е руски език. Ако Украйна влезе в Руската федерация, руснаците ще помогнат на украинците и ще се чувстват по-добре и свободни самите украинци, ако не влязат в Руската федерация, отново ще бъдат мачкани, ограбвани, тероризирани, убивани, както през последното десетилетие

232

Анонимен

преди 1 година

Украинците са руснаци с промито от пропагандата самосъзнание, които мразят руснаците. Същото като македонците, които са си чисти българи и нас ни мразят. Същата история.

231

Анонимен

преди 1 година

85% от населението на Източна Украйна е руско. Това го знае всеки нормален човек с непромит мозък. Поляците започват от Днепър на запад.

230

Анонимен

преди 1 година

-Ало, Украйна ли е? - За сега да, но говорете бързо!

229

Анонимен

преди 1 година

90% от "украинците" не знаят укропски език. В най-добрия случай около Киев плямпотят суржик - хибридна мешавица от руски и полски. Много ми са смешни укритата когато се пънат да говорят на английски, а журналистите ги питат на руски.

228

Ау

преди 1 година

До Анонимен. Като ще четеме история какво ще кажеш за границите и териториите през 930г?

227

Анонимен

преди 1 година

Не е чак такава трагедия да се раздели Украйна, разделиха Югославия неговите уж поддръжници с подкрепата на подлата EU, и никой не каза цццц. Уууукрайна ще се превърне в Накрайна, Подкрайна, Следкрайна докато не стане Уйкрайна. Путин е най големият стратег на съвремието, ще остане в историята като Иван Грозни, Петър I....едни от най великите царе на Русия. Колко държавници могат да се похвалят с такава чест и слава.

226

Анонимен

преди 1 година

Половин Украйна вече е превзета от Русия въпрос на време е другата част да бъде поделена между Унгария и Полша.

225

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да разделя нищо. След края на войната, всички укронацита ще са вече разселени по ЕС, а измислената Украйна ще престане да съществува.

224

пфу

преди 1 година

До Анонимен. Те тия претенции като за 5 века и турците може да имат към нас, ай бегай от тука....

223

Анонимен

преди 1 година

Украйна - изопачено от "Окраина" т.е. покрайнина на Руската империя. Никога не е била самостоятелна държава а т.н. Малая Русь. Всички царе а след това и императори и императрици са се титулували владетели на "Великая, Малая и Белая Русь". С това слагам окончателно точка на писането за една измислена държава! Както и с нашата югозападна провинция "РСМ"!!!Съветвам ви и вие да престанете защото сте просто смешни и само се излагате. И това не е война а войскова операция!!! Ама на някои много им си иска война.

222

Бонбониеров

преди 1 година

До Анонимен 241 Личи си, че никога не си бил в САЩ и/или щат Аласка. Индианците си говорят на тяхна ретро-наречие, но говорят и на английски, а онези в Кебек-Куебек пердашат и на френски, и на английски.

221

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма територия - територията е Руска. Държава с такова име никога не е съществувала. Имаше само УССР в състава на СССР.

220

ужасно е

преди 1 година

До АнонименМакедонците ни мразят, защото сърбите навремето много добре са се постарали това да се случи! БКП е съучастник, това си е по програма на БКП=БСП. Украинците сега ще мразят руснаците, защото искаха свобода, а не им беше дадена. Чечня и Дагестан и те искаха независимост, не я получиха. Руснаците смазаха бунта...

219

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си чистят територията от украинските навлеци дошли с фашагите 41-ва година. Това са Руски земи.

218

Анонимен

преди 1 година

Видях една интересна карта на Украйна публикувана в САЩ. В източна Украйна се намира Днепровска република, която обхващаща и Харков, на юго-изток Донбаска република, която обхваща цялото крайбрежие на Азовско море състояща се от 3 сегашни области, на югозапад Република Новорусия която обхваща и останалата малка част от Азовско море и цялото сегашно черноморско крайбрежие, като достига до Румънската граница.

217

Анонимен

преди 1 година

Прочетете малко история. Това нещо "крайна" няма история, През 17 век е била около 20 процента от това, което остава след разпада на Съветския Съюз. 20 процента, не повече! Всичко останало, за което днес претендират бок луци, като зеленски, кличко и азов, е ПОДАРЪК от руските царе и съветските власти! Нямат собствен език, нямат нация, нямат традиции! Освен може би сланината, която за тях е най-важното нещо на света....ахахаххахахахахааахахаха Дойде време Крайна да изчезне от лицето на земята.

216

Анонимен

преди 1 година

Като се изкъпе един украинец и става чист руснак..