33

Обикновени

преди 1 година

рекетьори саповечето от служителите в МВР.."Респектират" само беззащитни младежи..Опрели ножа до кокала и все са със свалени ***..Няма как да е друго при положение, че доказан такъв им беше министър до скоро..

32

Гешев

преди 1 година

Аз се боря с наркотиците и наркоманите. Ще си излежи девойчето лекарството. А за уличен с писмени свидетелски показания бивш главен секретар на МВР за чадър над наркоканали и подкупи проблем няма, защото е от нашите.

31

Анонимен

преди 1 година

В Борисовата веднъж попаднах на засада на полицаи , явно издирваха някой. Разпитваха ме , извадиха му всичко от джобовете, добре че не съм имал нещо съмнително,,колко ли беше законно.. но реших, че така помагат на обществото

30

Анонимен

преди 1 година

Ами свършиха наркобосовете и крадците в България, затова арестуват болни момиченца. Престъпността в България е напълно изкоренена!

29

питам

преди 1 година

Епилепсията не е ли сред заболяванията, за които е забранено да се шофира? Как е взела книжка тази?

28

Анонимен

преди 1 година

Аз като знам какви стават полицаи... имаше една касиерка долу в магазина 5 години продава домати един ден хоп стана полицай. Кат знам колко е пpoста изобщо не съм изненадан.

27

До 22

преди 1 година

И още нещо! На бас че момичето не е било чалга типаж, та затова са я заподозряло. В чанчитките на малките МОрви какво интересни неща има, всички се досещаме, детето явно е било фънк и айдеее код едикой си, че си очевадно опасна личност ! нема що и логика !

26

до 22

преди 1 година

Ами нямат право да те ровят. Доста съм говорил с тях по тоя въпрос. Та процедурата е да те приберат в РПУ-то и там да те ровят ако откажеш да го правят на улицата. Единствено имат право да те претърсват, когато в района се провежда полицейска акция /търси се лице, което отговаря на твоето описание и то пред свидетел от същия пол, който не е свързан с МВР. Подписва се двустранен протокол и честито ти загубено време. И понеже свидетел няма - в РПУ-то висиш на трамвая и чакаш да направят същото.

25

До 22

преди 1 година

Естествено, че има хора и хора. Но е факт, че масово ай кю-то на тези по улиците е 0,0001 процент от всичкият авераж. Няма защо да пращате възмутени граждани да стават полицаи , сигурно се развиват в избрана от тях професия. А тези, които са избрали да са полицаи- те са избрали определени отговорности. Ако моето болничко детенце го арестуват заради лекарствата и някакви САМОЦЕМЗУРА ТУКА щях да ги изкъртя от съдилища и да ги направя звезди в социалните

24

Растата

преди 1 година

А бе те постоянно тарашат и спират пешеходците за проверката. На мен често са ме спирали за проверка на лична карта. Това само в България го има. Корупцията се шири навсякъде, във всички нива, а те проверяват болни хора, които взимат лекарства по рецепта. Сега момичето трябва да пусне една жалба задължително, за превишаване на правата.

23

Мнение

преди 1 година

Осъдете ги, в полицията има граници на незнание и безхаберие, които са опасни за гражданите. Половината от сегашния щат на софийските рпута ще влязат в новопостроените затвори като обитатели. Ще си делят килиите със сийките на Гешев

22

Анонимен

преди 1 година

До 7 Анонимен Някой в тая държава трябва да почне да чисти с дебелата тояга - полицаи, мутри/политици подред. . . . . . . . . . Защо някой излизай и започвай да чистиш! Аз този път ще съм за Възраждане! Били радикални! А по какъв друг начин може да се чисти? Те поне го казаха в прав текст, без заобикалки!

21

Анонимен

преди 1 година

Ако мене ме спрат без причина и ме тарашат все едно съм най-издирваният бос веднага отивам в най-близкото управление и ще подам ЖАЛБА след това съд и прокуратура и обезщетение за причинени вреди .

20

Ами

преди 1 година

До Анонимен 19 Като са толкова "проости", нека ги уволнят, умните станете полицаи и няма да стават такива неща. Ето, има изход!

19

Анонимен

преди 1 година

Аве в цяла Европа е позволена медицинската марихуана, само в *** полицията тормози обикновените граждани и им рови в лични вещи.

18

Анонимен

преди 1 година

Нямат никакво право да спират без причина ако няма акция пешеходци и да ги тарашат . докато истинските престъпници са на свобода и не ги барат *** ГНУСНИ ПОЛИЦАИ ОСОБЕНО ТИЯ ДЪРТАЦИ дето се мислят за богове .

17

АнонимеН

преди 1 година

Ако носиш в теб шишенце с хапчета ако ще на кутийката да пише Аспирин пак може да са екстази! но принципно не би трябвало да има Арест! Може да се конфискуват за проверка! Но както знаете и нашата полиция не познава добре закона и си прави квито си иска своеволия!

16

Анонимен

преди 1 година

Доста от полевите тестове дават и фалшиво-позитивни резултати. Например парацетамол дава реакция за амфетамин. И подсмърчащото ви 5 годишно дете с температура според родната полиция вече е закоравял издирван наркодилър с прякора "сополивия". Та вече и от аптеката ще се прибираме като партизани, че тия капки за за запушен нос направо са си за нарко оргия.

15

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че полицаите са допуснали голяма грешка.Според вас трябва ли всеки Германец Епилептик да бъде арестуван в България?Всеки Българин има право да се лекува с лекарства закупени от ЕС и не само.Детето имало рецепта даже,а не е задължена да я носи.Ако е Българин ,който живее в Германия и Германския лекар му изписал Ривотрил в Германия? В училищата се продават наркотици и полицията нищо не прави,а се занимава с болни хора,които се опитват да оцелеят.Тези трябва незабавно да бъдат уволнени.

14

Анонимен

преди 1 година

Един колега на баща ми ги беше осъдил преди 20г. Спират го човека в ония години дето се чудеха как да ги почерпиш и понеже всичко му е наред айде на дрегера - хоп над 2промила, а човека излиза от зъболекар-показва им лекарството на зъба,ама НЕ!Взели му книжката, той дава кръв и след 15дни му я върнаха,ама оня се заинати и айде на дела - осъди КАТ за причинени вреди - 2 или 3хиляди им взе,ама лошото е,че това са пари от нас,щото ушевия е *** на гъдулка.