261

Русофилите

преди 1 година

показаха, че живеят още в 20 век! Само мислите им са от 16 век!

260

Анонимен

преди 1 година

Тази война е като дежаву. Отново всички срещу Русия.

259

Боби Турбото

преди 1 година

ЗА Провала на Комунизма е виновен САЩ. Ако си бяха стояли без икономически напредък, сега всички щяхме да сме комунисти и да си ръфаме опинците щото само щеше да има за ядене. Разбира се избраните другари щяха да имат по 5-6 имения, 2-3 самолета, 20-30 коли....Да живей Партията

258

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 250. Русия е в Европа. Нейната територия на европейския континент е повече от територията на всички страни, които влизат в ЕС взети заедно. Само не знам какво прави САЩ в Европа?

257

Анонимен

преди 1 година

Да пратят и Том и Джери все ще свършат работа.

256

Анонимен

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото,след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

255

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

254

Анонимен

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

253

Анонимен

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

252

Анонимен

преди 1 година

Да пратят и Дарт Вейдър ако искат и Блейк.

251

До 278 до Сата...

преди 1 година

Ти знаеш ли кой век сме? Ква първа световна война???

250

Арбайтера

преди 1 година

Незнам кой по хитър ама в германия билета за трамвая удари 3 евро

249

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще прати лигата на справедливоста- Wonder woman, Batman и Superman!

248

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО, ще ти възразят че и запада и САЩ са провеждали военни операции, но има една неоспорима истина - никой от 1та Световна война насам не е анексирал чужди територии освен фашистите и съюзника на Хитлер - Русия, първата държава взезла в съюз с Хитлер с цел анексиране чужди територии, подписан договор - черно на бяло.

247

Боби2

преди 1 година

270 е много прав ,но ето как хубаво Европа надхитри Путин - затварят се големи заводи и производства в Словокия ,Германия и тн.заводи не спирали производство повече от 50 и повече години ,,така ги надхитри Европа .....

246

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да пратят Чък Норис и бат Рамбо, а може и Дънди крокодили.

245

Лаврентий Берия

преди 1 година

Не съм за Русия и нейната политика, но западът има една ехилесова пета !Която скоро Путин ще я използва и тя се нарича GPS - мобилните телефони, ракетите, изтребителите и всички онези модерни съвремнни оръжия използват технология която е въвдена още през 70-те години на миналият век руснаците вече знаят как да прецакат GPS системите - това е в състояние да насочи всяка модерна ракета срещу този, който я е изтрелял - резултатите могат да бъдат ужасяващи, колкото и да ви сеструва шега!

244

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО -- Забрави да споменеш Ирак, Афганистан, Йемен, Либия, Сирия, Сърбия, Виетнам и Корея! И атомната бомба над Япония?

243

Анонимен

преди 1 година

Може да пратят и Винету и тогава вече ще го надхитрят!

242

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО -- Забрави да споменеш Ирак, Афганистан, Йемен, Либия, Сирия и др.