144

Ракети с атом

преди 1 година

Бензоколонка, хамбар, склад за метали, склад за минерали ама добре охраняван а! Много западни хиени обикалят наоколо и вият!

143

Анонимен

преди 1 година

До Км То руската баница отдавна я изяде бандата на Путин. Сега няма с какво да облекат мобилизираните, да не говорим с какво ще ги въоръжат.

142

Анонимен

преди 1 година

Цивилизования свят кой е?..............Холивудските филми на САЩ преимуществено по сценарии винаги твърдят че в центъра има диктатура и мракобесие а свободата и демокрацията са на затънтени места далече от централната власт или дори на места където има война

141

Morski

преди 1 година

Мдаааа - 2024 е краят!

140

Анонимен-2

преди 1 година

До Анонимен 155 Русия НЕ е Европейска държава, а азиатска губерния. Ти май нещо ти е куцала географията навремето. Турция също НЕ е европейска държава и НИКОГА няма да стане, поради географското си разположение.

139

РУСИЯ

преди 1 година

Е ВЕЛИКА !!! МНОГО ВИ СЕ ИСКА РАЗПАД, НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ !!! НЯМА ДА ИМА НАТОВСКИ НОВ СВЕТОВЕН РЕД !!! СВЕТЪТ НЯМА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО ОТ ЕДНО МЯСТО !!! ПРОУМЕЙТЕ ГО НАЙ-ПОСЛЕ !!! РУСИЯ Е НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА !!!

138

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** Киркоров е от същия пол от който са и българските русофили. Путинския неопределен пол, веднъж са мъж друг път са жена зависи какво трябва в момента на Кремъл.

137

До анонимен 154

преди 1 година

България най-после получи своя шанс. Скъсахме веднъж за винаги пъпната връв с Империята на злото за ужас на всички русофилски пceта.

136

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Пропаднала Русия. Няма да си те спомняме...

135

Съветски олигофрен

преди 1 година

До *** на *** - Ти май още живееш в 70-те и 80-те години на миналия век и не искаш да излезеш оттам. Явно не знаеш, че НИКОЯ Европейка държава, вкл. и държави като Норвегия и Швейцария, които не са членове на ЕС не изискват визи за български граждани. Канада, Япония, Южна Корея, Китай, Хонг Конг, Нова Зеландия, Австралия, цяла Централна и Латинска Америка плюс Мексико са БЕЗвизови за нашего граждАнина. Ти май още не си се събудил. Твой проблем!

134

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера как родните русоминети си мислят, че Русия може да излезе победител от цялата работа начело с Путин :) това никога няма да стане :) Русия дори да вземе ако ще цяла Украйна ще остане една напълно изолирана азиатска дупка.

133

Анонимен

преди 1 година

Русия се готви за дълга война. Великобритания ще изпрати на Украйна танкове Challenger 2. Полша, Финландия, Швеция, Германия, САЩ, Канада също ще изпратят танкове до март

132

Анонимен

преди 1 година

Анализаторка към Европарламента /на щат и заплата/ ... споделя пред Дойче веле. Какво точно са и дали анализира?

131

неграмотен келеш

преди 1 година

До анонимен *** : Филип Киркоров е българин , само ти ли не си рабрал бе! Даже е изпреварил 'западните ценности' с десетилетия!

130

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Единият сценарий в трите му етапа ни го разказахте. А къде са другите два? Мъчно нещо е броенето, когато си журналист в "Днес"

129

Анонимен

преди 1 година

Самия факт, че протовопоставят Европа отвътре и европейските държави една срещу друга(вкл. и срещу Русия, която е европейска държава), не е на добро за Европа, разберете! Не е на добро, трябва да спре това протовопоставяне и агресия отвътре, а цирея Украйна, се използва срещу Европа и трябва да се върне в Русия и се въведе ред там , а и в Европа, а търговията да се възобнови, добрите отношения на равноправна основа - също!

128

Анонимен

преди 1 година

Горката България, ... просто нямаме шанс...

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Грозни" на руски е СТРАШЕН УЖАСЯВАЩ (за враговете става дума)

126

Разбрахме че

преди 1 година

децата и внуците на комунистите от СССР се избиват взаимно в Украйна за да създадат СССР 2.0...

125

Анонимен

преди 1 година

Не видях сценарии за военни успехи на Русия. Или това е напълно невъзможно? Пропаганда?