102

Анонимен

преди 1 година

Соледар падна, т.е си го взеха обратно руснаците и няма връщане повече.

101

Анонимен

преди 1 година

днес - Соледар, скоро - Артьомовск

100

Бай Дрън

преди 1 година

Между другото, не знам дали е законно или не, но укроцистерните почти изчезнаха. Чудя се, дали някъде по пътя към Украйна не са го разредили. Трябва да спра и да питам някой тираджия, кво става с цистерните им. Иначе укрите правеха големи маси тук нощем. Какво да се прави, род са с руснака и поляка...

99

Ле-ле ,

преди 1 година

..какъв к*ркапан се готви за нашествениците! Просто ме е страх да си помисля какво ги чака там! Явно от Кремъл бройката загинали не го броят за загуба!

98

...

преди 1 година

Великата и непобедима армия не може да вземе едно село. Пълен резил

97

Анонимен

преди 1 година

Пристигат съобщения, че половината състав на 46-та десантно-щурмова бригада на укросилите се е предал в Соледар. Тая бригада е била обучавана в САЩ, но това не им е помогнало

96

Анонимен

преди 1 година

Фронта на укритата се срива... Соледар е ЧАЛ, без значение Зеленяшка какво й се иска. Бахмут - в обкръжение. Северск - от север, изток и юг обграден... Дано укритата да не се изтеглят, че да дадат повече жертви и да се свършва тая война вече.

95

Хахо

преди 1 година

Наркото така говореше и за Мариупол,а после ловиха хохлите като плъхове по подземията.А и каква посланничка ни изпрати.....сексолог

94

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде е пълно с трупове на украинци, т.е. руснаци, така че да, ако на зеления врагът е собствения му народ - има много поражения.

93

Пинокио

преди 1 година

Тоя ако му растеше носа като на Пинокио - да е решил проблема на Китай със клечките за зъби за 100 години напред!!

92

Глупости

преди 1 година

Соледар е изцяло под руски контрол. Не се ли информирате и от другите медии по света за координация на инфото? Пълно е в нета с видео какво се е случило. Има украински военни, но не са живи. За съжаление.

91

Анонимен

преди 1 година

Българските Конашенковци всеки ден обявяват, че Соледар и Бахмут са руски...

90

Къде ги удържат ?

преди 1 година

Удържат ги. Ама къде ? Позициите на Укро вермахта вече са на няколко километра на запад от града. Докато не са ги подпбрали и там.

89

Да да.

преди 1 година

До Анонимен: "В Бахмут има контранастъпление" - ама в интернет. Иначе Бахмут вече мина в тактическо обкръжение и там укропитеците строят защитен вал с труповете си.

88

Анонимен

преди 1 година

В Бахмут има контранастъпление на украинците. Само вчера са били ликвидирани над 100 Вагнеровци.

87

Анонимен

преди 1 година

Започна да идва информация, че Бахмут е в оперативно обкръжение.

86

Анонимен

преди 1 година

Любимото нещо на урките е да се крият под земята, виждали сме го и в други градове.

85

Бай Дрън

преди 1 година

Забравиха бързо Мариупол. ЗелЮ пък сега се съветвал, какви помощи да им праща. Сетила се Мара да се побара...Що ми се струва, че руснаците точно това и чакат-ЗелЮ да се насочи към това градче и да оголи фронта.

84

Анонимен

преди 1 година

Само лишени от чувства, съвременни, комплексирани малолетки може да злорадстват, когато хората се избиват. Не са били на фронта да видят що е то война.

83

Какво следва

преди 1 година

В Соледар имало солни рудници в които украински войници могат да се крият известно време. Но не е добре за тях. Да си припомним как САЩ се справиха в Афганистан с една база на талибаните в комплекст от планински пещери Тора Бора. Вакуумни бомби и нищо живо не остава. Не че САЩ спечелиха много. По-добре е за украинците да се предадат. Така поне ще останат живи. Зеленски разбира се това не го устройва, но животът на хората е по-важен. Предполагам, че руската армия ще им даде време да си помислят.