64

БАНко

преди 1 година

ВЕЩАЕ ПОБЕДА НА РУСИЯ !!!

63

Красьо Майтапа

преди 1 година

А сина на Байдън си напазарува половин украйна

62

Шотландски

преди 1 година

Разпадът си е разпад..Сам признаваш че Нанобритания се цепи..За Русия подобни изгледи има само във въжделенията на умнокрасивитета, към който явно принадлежиш

61

Красьо Майтапа

преди 1 година

Щерката и зетя на шойгуто си веят перчемите по дубайските хотели, а ватата се чуди как да се скрие от мобилизацията и женките им се радват че от общината им дали 5 кила риба, 1 кубик дърва или истински баран за мобилизирания им баран. Голем майтап е този руски мир.

60

АнонимеН

преди 1 година

ОСНОВНИЯ ПРИХОД НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА Е ОТ ПРОДАЖБАНА ТА ГАЗ И ПЕТРОЛ! САМО ОКОЛО 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА ГОДИШНО Е ПРИХОДА ИМ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ИЗКОПАНО ЗЛАТО! ТРЯБВАТ ПО-СЕРИОЗНИ САНКЦИИ ДА СЕ НАЛОЖАТ НА КОМУНДЕЛИСТ! ОСОБЕНО НА ДЪРЖАВИТЕ КОИТО КУПУВАТ ЗЛАТО, ГАЗ И ПЕТРОЛ ОТ КОМУНДЕЛИСТАН!

59

до Шотландския

преди 1 година

В Шотландия най-голям е броя на емигрантите от Полша и Прибалтика, такива от Бурятия и Татарстан и Коми, почти липсват

58

Шотландски боец

преди 1 година

А ти можеш да видиш намаляващото население на руските Республики. Също можеш и да видиш колко милиона руснаци живеят в лошите ЕС и САЩ. Не е лошо да се образоваш. Не е лошо да видиш и колко европейци живеят в Расия

57

Анонимен

преди 1 година

Нищо не вещае, всичко е по план, няма 100 хиляди измрели сoлдaти, това е пропаганда на Сopoс, Клаус Шваб, Бохемският клуб и рептилитe. Хора, сабодетесе!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Путин използва старата сталинска практика нека придворните се карат помежду си а той да взема ту едната ту другата страна.Така няма да може да се обединят и да го свалят и винаги ще е на власт.Хитър е.

55

до Шотландския

преди 1 година

Също така може да направиш справка за броя на населението на изброените от теб държави към 1989 г. и сега. Ще ти бъде интересно. А Финландия и Полша не са били в състава на Русия отпреди ПСВ.

54

Шотландски боец

преди 1 година

Че Шотландия, ще излезе от Великобритания, ще стане факт от тази есен, но едва ли ще се стигне до военен конфликт, а по-скоро като стискане на ръце и започване на работа с двете правителства, нещо което пияните *** никога няма да направят с републиките си, те биха ги унищожили от колкото да им пуснат доброволно да обявят независимост.

53

До къде се докараха

преди 1 година

Да се радват на Пригожиновите банди затворници и някакви кадировски главорези.

52

Ха-ха

преди 1 година

Тия двамата на снимката се молят от все сърце Пригожин да загуби битката за Соледар и Бахмут, че една победа на чвк ваrина ще ги утвърди като лузъри и некадърници и властта и легитимността на Пригожин ще нарастнат многократно.

51

r3v0lv3r

преди 1 година

Стига трихте коментари, които не подкрепят сляпо проруската позиция.

50

Анонимен

преди 1 година

При такова слабо командване ВСРФ намачкаха главите на сума бандеровци и натовци. Не ми се мисли какво щеше да бъде при едно по-кадърно командване. Още по-малко ми се мисли колко кадърни са генералите он НАТО.

49

Шотландски боец

преди 1 година

Малка справка какво е да си Република в състава на Руската Федерация, може да си направите като разгледате Бурятия, Коми, Татарстан и т.н. и сравните с бившите такива - Финландия, Естония, Полша, Литва, Латвия и т.н. е кои живеят по-добре? Не трябва много мозък, за да сравниш

48

Шотландски

преди 1 година

Първо ще се разпадне Нанобритания, там разломния процес вече стартира

47

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са безчувствени роботи и няма да се спрат само с Бахмут.В момента в Украйна пристигат още Вагнеровци от цяла Русия.При евентуален щурм на Киев те ще са острието на атаката.

46

Анонимен

преди 1 година

Кадиров беше в Саудитска Арабия на почивка за Нова Годинас личния си самолет.С парите на тези клети руснаци,които умират в Украйна незнайно защо.

45

Зеленски

преди 1 година

тия дни беше и в Лвов,да очакваме ли и там същата касапница, като в другите изброени от теб места?