178

Анонимен

преди 1 година

Украйна утре ще превземе Русия имайте търпение.

177

анонимен келеш

преди 1 година

Путине ти знаеш ли кой е Христо Бойкикев бе?:):):)

176

Анонимен

преди 1 година

Путин се обърна срещу фаворитите си Пригожин и Кадиров и застана на страната на Шойгу и генералите в армията. Мисля че Пригожин скоро ще бъде ликвидиран, друг шанс той няма, всъщност единственият му шанс е да тръгне с армията си срещу Москва и да се опита да вземе властта от Путин. Нещата придобиват характера кой кого и всеки срещу всеки.

175

Анонимен

преди 1 година

Странни са отношенията между Путин и Шойгу.Монголът даже не бил в казарма,а е Главнокомандващ Руската Армия.С какво ли е спечелил благоволението на Фюрера си?

174

Космонавт

преди 1 година

Преди смъртта си Ленин е бил със 17% от мозъка си. На този дали му ровят в тиквата в стил Манджурският Кандидат? Болшевиките са тотално изпаткани, събират само yтaйкaтa около себе си и започват безразборни сексуални експерименти.

173

Един

преди 1 година

2000 година е последната година на второто хилядолетие и на 20 век. Оправете написаното!

172

Гражданска война

преди 1 година

е неизбежна!

171

анонимен келеш

преди 1 година

Путине,ако някой ден случайно дойдеш в София,Минеков,Хаджигенчо и Бабикян ше те целят с яйца,домати и свински уши:):):):)

170

Game of trons

преди 1 година

Един от главните военни герои на Русия е Евгений Пригожин. Осъден за кражба, грабеж, измама и въвличане на непълнолетни в престъпни дейности, той започва "кариерата" си, като души жени, а след това къса несъзнателните им златни обеци. Днес Пригожин е трикратен герой: на Русия и на така наречените ДНР и ЛНР. Притежава армия от хиляди частни войници със собствени самолети, бронирани машини и множество ракетни установки. Тази армия се обслужва от затворници и садисти, които почти на живо в ефир, с одобрението на пропагандистите, разбиват главите на затворниците с чук.

169

Шеф на тролфермата

преди 1 година

Драги другари! Скъпи русофили! В момента, в който някой напише някаква истина за Русия искам всички вкупом да почвате да виете и да обвинявате във фейк, пропаганда и лъжи! Разбрахме ли се!? Бог да дари копейки всички Нам! Досвиданя друзя, зайчета мои!

168

Иван Иванов

преди 1 година

Хитлер превзема Москва, разбира се - това е изтрито от световните истории, но - все пак ни е го знаем, та влиза Хитлер в Москва, ама нещо се е ядосал и се прибира в Берлин. Вика - какви са тези танкове, не се разбрахме на така. Интересно - обаче как така - хем е превзел Москва, хем се е самоубил.

167

Анонимен

преди 1 година

Тодор Живков го е подухвал на Гешев много често, със страст и желание

166

Хубава статия

преди 1 година

Браво Днес.бг . Руския герой Пригожин е започнал душил жени и късал ушите им за златните обици? Националния герой на Русия!!!И Путин КГБ жуже което изкара Русия от Г 8 за да я превърне в една от най- изолираните страни рятаедом със Северна Корея, Сирия и Иран . Браво за статията

165

Анонимен

преди 1 година

Георги Димитров са го йобали в Лайпциг и е бил много довелен

164

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Манав утре ше требва да излезеш до магазина. сметаш ли че сме комшии?

163

Анонимен

преди 1 година

Никола Вапцаров го е тръцал Иван Козарев

162

Манав

преди 1 година

До Кънчо и Евразин. И после ще продължа, доде пресъхнете. Накрая ще прокървят мазните допаре. Тогава ще ги пълня с човечета.

161

Анонимен

преди 1 година

Сталин също го е поемал уп дъ шитър! Ленин пък хваща сифилис от много гей тъпкачи!

160

Може ли

преди 1 година

някой с 2-3 изречения да каже за какво става дума в по-горния текст, благодаря!

159

BREAKING NEWS

преди 1 година

Путин сменя неудачника Суровикин с неудачника Герасимов. Това означава че Путин се мятка в собствения си капан в който се напъха на 24 февруари.