71

АКО БЪДЕМ ЧЕСТНИ

преди 1 година

Украинската армия бие руzzнаците като маче у дирек...

70

Абе

преди 1 година

Я си събирайте багажа, и марш обратно в руските затвори !

69

Говедо

преди 1 година

Съобщенията за масово дезертиране на укри не са верни,защото вагнеровците не вземат пленници!

68

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че в Соледар убитите руски бандити са 5 пъти повече от убитите украинци. Слава на Украйна!

67

Сандо

преди 1 година

Соледар и Бахмут са месомелачка за украинската армия. Като ги премелят и пътя към Кивев е отворен

66

аз пък се чудя

преди 1 година

До Чудя се --- Да не си завършил право в Русия, че да знаеш какво пише във всички руски закони?

65

Анонимен

преди 1 година

Да разбирача с урналистът на германското издание Bild Юлиан Репке: "Котел" на руски военен език означава "ОБКРЪЖЕНИЕ", а не котела на ада, което е близко по съдържание , но не много...

64

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

Докато САЩ печатат долари за помощ на Украйна то Русия харчи истински ресурси и жива сила в тази война. Не знам кой е по хитрия в тази ситуация:)

63

Чудя се

преди 1 година

Някой по-умен русофил може ли да ми обясни какво прави Пригожин на фронта след като в Русия частните армии не са разрешени с никой закон. Излиза че той е превърнал войната в частен бизнес за да може да си присвоява каквото си иска /например солените мини/ и по този начин да ограбва руската държава. Ако сте истински русофили, това не би трявало да ви харесва.

62

Истината

преди 1 година

Да бъдем честни, украинската армия не може да излезе от окопите и сградите защото руската артилерия думка денонощно

61

До Руските ТВ-та...

преди 1 година

Нашите - още по-яко. Ако имаха идея изобщо от истина и свобода на словото нямаше да забранят на хората да следят и двете позиции. Така само просто ясно заявиха - "Само ние ще ви лъжем и ще ни вярвате!". Е кой нормален вярва на такива медии и елементарни мошеници? Въобще дори не става въпрос чия позиция е правилна. Става въпрос за тоталната забрана човек сам да си изгради такава на база запознаване реално с различните гледни точки. Затова нормален човек на такива медии, като нашите, не вярва.

60

Анонимен

преди 1 година

Журналистът на германското издание Bild Юлиан Репке се тревожи в социалната мрежа, че групировката на въоръжените сили на Украйна в Соледар може да попадне в котела. По неговите думи, руските сили контролират "повече от половината" на града. ВСУ трябва да контраатакуват, в противен случай превземането на Соледар ще доведе до ефект на доминото и загуба на "голям брой територии в близко бъдеще" от Киев, посочва Репке.

59

Анонимен

преди 1 година

Боевете са къвопролитни само за украинската страна, това вече е ясно и за децата. Вече са започнали да мобилизират 65+ годишни мъже и деца на 16 години. Призовките ги има в мрежата. Байдън обясни: До последния украинец и държи на думата си.

58

до 58

преди 1 година

Така ето ти малко факти. НЯМА никакво значение на коя страна сте защото от вас нищо не зависи и да сте. Единственото което трябва да ви притеснява е какво правите вие в това положение където всичко отива по дяволите. И да сте фили и да сте фоби никой няма да ви огрее като ви е празен хладилника. За това почвайте да се запасявате защото няма да става по-добре тази година.

57

До Сата НАТО

преди 1 година

Вие, американските по д логи, сте инструктиране, че всеки, който не е такава, като вас, бил русофил. Не, тр оле, не сме никакви фили и фоби повечето. Просто не са ни промили мозъците и не служим като вас на мамонта и на ничий чужд интерес, не веем чужди знамена, не апелираме държавата да раздава помощи навън, когато не може да се погрижи за собственото си население. И ни дразни всяка подобна на сегашната пропаганда, независимо от коя посока на света ни бива налагана. Но това не е достъпно за теб

56

Анонимен

преди 1 година

Значи ако си мислите че 2022 беше тежка чакайте да видите 23 и 24-а... особено с този климат и липсата на сняг в момента. Храните ще скочат рекордно да не говорим за горивата. Всичко което използвате в момента е закупено предходни години и е на свършване. Започвайте да се приготвяте защото няма кой да ви помогне.

55

До Валерiй Береза

преди 1 година

"Десец месеца" първата по наглост държава - САЩ, с уж първата по сила армия в света изтърва фронта и основни територии от превзетата 2014 г. и превърната в поредна колония на новата държава Украйна. Даже и децата знаят, че войната не се води от Украйна, населението е само пушечно месо, определено за такова от този колонизатор.

54

До Анонимен 6

преди 1 година

"Само нашите комунисти вярват фанатично за ,,успехите" на Путин." - - - Само нашите платени еврот р олове вярват фанатично НА писаниците ЗА "успехите" на Зеленчукский. /Не знам как се вярва "за успехи", ама то и шефовете ви са толкоз грамотни, такива опорки ви спуснали./ А повечето тиквоносци си пишете, без дори да вярвате. Понеже не мислите. А то дори за да вярваш в нещо, трябва да имаш разсъдък, какъвто у вас не се намира.

53

Честни ще са

преди 1 година

Монголите вече една година изненадани. Очакваха да ги посрещнат със съветски знамена и възгласи Да живей дружбата между народите. Сега разочаровани.

52

Анонимен

преди 1 година

Товарищ Пирожкин, съветвам ви да избягвате прозорци, хлъзгави стълбища, пътни кръстовища и др. такива.