160

Мухата це

преди 1 година

Партиите в Бг.за 30г.унищожиха народа.В момента сме 4милиона и 600 000.Преди капитализма бяхме 8-9 милиона.

159

Анонимен

преди 1 година

Бавно,но сигурно Възраждане ще смачкат Продължаваме Променливите Боко и Киро тъй,както валяк смачква сварена жаба-просто не я вижда.

158

Жълтия плод

преди 1 година

е голям бабаит но само пред своите, иначе пълни гащите и *** арестуват ме, ще ме убият, същия като неговия кръстник А.Доган

157

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак дрънка врели-некипели,дали сам си вярва,защото вече никой не му вярва

156

Петров

преди 1 година

Жабата е Борисов. Той никога няма да види власт отново. Всички на запад знаят какъв е корумпиран толуп. А руския съюзник умира.

155

Поп Кръстю

преди 1 година

Мутрата от Сик и ПП са антибългари.ДБ и те са американски агенти,Гроб и ПП също се трудат за американските интереси.

154

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен....партиите НЕ доказват престъпления бешматко!!!..Това прави "прокуратурата" !!..ТЯ е в основата на всичко ПОКРИТО !..Та питай гешев защо нема осъдени престъпници!.."Престъпления има,престъпници-нема"..Нъл тъй?

153

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА...

преди 1 година

ФАЛШИВИ КЮЛЧЕТА.... ФАЛШИВ ХАРВАРД.... ФАЛШИВИ ДЕМОКРАТИ....ФАЛШИВИ ХОРА....... ИСТИНСКИ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА ШУМКАРИ И ПАРТИЗАНИ КРАДЛИВИ......

152

Анонимен

преди 1 година

179 По кюлчетата си пода черепа, спонсорът на ПП/ДБ,БСП, ИТН.

151

Анонимен

преди 1 година

178 2 години вече, нито едно обвинение не доказаха. Имаха цялата репресивна машина в държавата. Оказа се, че в ПП /ДБ са мутрите, които надминаха и тези от началото на прехода. Мутрите с бели якички/ПП, бяха решили да отклоняват милиарди към офшорки и фирми на техни приятели и задлъжняха държавата с 13 млд.

150

Анонимен

преди 1 година

Ти "вариш" българският народ вече 12 години и затова сме на това положение.

149

Анонимен

преди 1 година

Леле, как го сърбят ръцете тиквата. Много му хареса да пълни чекмеджетата. Тежко ни и горко.

148

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е готов *** всичко за да отърве пандиза. Дори би дал да го чукат наживо по БНТ. А сега е измислил схема да даде на ДБ-Костов премиерски пост като така би подлъгал ПП да клъвнат. Ама няма да му се получи щото Харвард не са наивни. А се вижда че ДБ не и дреме за Бг и правото а са тук за власт и едни пари. Не че е новина де. Костича го знаем още от 1997ма. Айдук.

147

Анонимен

преди 1 година

Дефатмацификация! Долу НАТО иФатмака! Махнете чуждите сини знамена от президенството, парламента и столичната община! Само българското знаме да остане! Да живее българското знаме!

146

тъй де

преди 1 година

До Ако ви дразни ГЕРБ: Аз ще изляза само за да напиша на хартиената бюлетинка едно послание към герП.

145

ПроСоТо

преди 1 година

ПП май свариха ТЕБ,жабобанкянска!!!!!

144

Анонимен

преди 1 година

Има разлика между герп и п подмяната.Едните крадат по-добре от другите.Тоест,няма разлика.Спорът е кой да открадне повече.ко стана с кюлчетата?А кой открадна 9 млрд за една седмица?Май беше Киро,а?

143

toti

преди 1 година

Щом на толкова избори ГЕРБ събира най много гласове,нищо чудно вече да са свършили чувалите и видимо си затвориха май над 50% централите в провинцията /за да пестят/и май вече поогладняха,та ще се разбере есента на местните дали до тогава Радев няма да изгони още 50%от крадливата администрация!!!Затова и пътища и села реват ,но НЕКА УТРЕ ДА РЕВАТ ЗА ГЕРБ !!!!

142

Една жаба

преди 1 година

Тоя си упражнява отвора пак като жаба щото знае какъв малък му е натъкмил народа със хартиена бюлетина, или без хартиена бюленина :) Дали ще му дадат избор? Белене или Диар Бекир?

141

Анонимен

преди 1 година

160 Говориш за ИТН и ПП, които се скараха за пари и постове? Да, така е.