76

Някой

преди 1 година

Няма нищо по-лошо от комбинацията американска мумия, руско джудже и брюкселска луда крава. Трепач направо ни убиха. И един комедиант еврейн превърнат във военен патриот. Направо ни окопаха. Като си помисли човек, че идвали и избори в САЩ да самоприпаднеш с кеф ужас. Избиха рибата.

75

Оппа

преди 1 година

А какво стана с часовите пояси? Нали щеше да прави Московски Грийнуич, или когато в Мацква е 12 на обед и в Камчатка също ще е 12 обедно време. Този човек е превъртял отдавна.

74

Ачкопек

преди 1 година

Добре, че още не се е приравнил с Иисус Христос. ;)

73

Сашо от Младост

преди 1 година

Политиката на Русия винаги е била токсична.Руските фашисти трябва да бъдат заличени.

72

Анонимен

преди 1 година

Путин преобърна светът.

71

Путин е велик

преди 1 година

НА НЕБЕТО БОГ, НА ЗЕМЯТА ПУТИН.

70

Путин е велик

преди 1 година

АЗ, БАХРИ ЮЗЕИРОВ ОТ ДЖЕБЕЛ ЗА СТАВАМ С ИМЕТО СИ В ПОДКРЕПА НА ВЕЛИКИЯ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ ФАШИЗЪМ НА НАГЛОСАКСОНЦИТЕ И ЮДЕИТЕ! РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ, АЛЛАХ ОБИЧА И ПАЗИ РУСИЯ, РУСИЯ ЕДИНСТВЕНА ВИНАГИ Е С ПРАВЕДНИТЕ!

69

Анонимен

преди 1 година

КАТО СТЕ ГОЛА ВОДА В ОБЛАСТА НА ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ, НЕ ПИШЕТЕ СТАТИИ ЗАЩОТО ИЗПАДАТЕ В АДСКИ Т+Ъ+П+О ПОЛОЖЕНИЕ. НАПРИМЕР КАК УСТАНОВИХТЕ, ЧЕ НИКОЛАЙ I Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 1796 ДО 1855 ГОДИНА, КАТО ОТ 1796 СЛЕД СМЪРТТА НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ДО 1801 УПРАВЛЯВА ПАВЕЛ I, ОТ 1801 ДО 1825 - АЛЕКСАНДЪР I И ЕДВА СЛЕД ТОВА ОТ 1825 ДО 1855 НИКОЛАЙ I. ПОДОБНО НА "ВЯРНАТА" ВИ ИНФФОРМАЦИЯ ЗА НИКОЛАЙ I ИЗВЕСТЕН КАТО "ЖАНДАРМА НА ЕВРОПА" СА И ОСТАНАЛИТЕ ФРИВОЛНИ ИНТЕРРЕТАЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО МУ !!!

68

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;)

67

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да се бие за тези мумии в Кремъл. Провалиха цялата хубава Византийска империя тези безбожници, евреи и комунисти.

66

Кори

преди 1 година

До Анонимен 114, покажи ми официална бланка на която пише "Русия". Няма такава държава. Вие дори това не знаете, обаче ... обяснявате всичките неща на света?!

65

Анонимен

преди 1 година

Диагнозата е преписана от опорката ! Жалка дъвка.

64

Калеко Алеко

преди 1 година

Вампирясалото ботоксово жуже окичено със свастиките на кремълския райх - гледката е наистина впечатляваща ... !!!

63

Анонимен

преди 1 година

Урсула и краварите са наред брадчед.

62

Кори

преди 1 година

"корупцията и некомпетентността на командването; технологичната изостаналост на армията и флота... неспособността на икономиката да поддържа състояние на война срещу индустриалните сили; слабостта на финансите на страната; и неуспехите на самодържавието" Такава е диагнозата.

61

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова Укрофашизма и режима в Киев! Ти го съсипа Предостатъчно,но и още можеш!

60

ХИЧО

преди 1 година

Мечтата на жалкото джудженце е някой ден,портретите му да стоят редом с тези на Иван Грозни ,Николай I,и други велики руски царе....Тогава обаче,отдавна ще са го изяли червеите и никой няма да го помни с нищо,защото историята не помни комплексари и неудачници.Живеем в 21 век,а не в 18-ти.Болният му мозък не прави разлика.Не можеш да нападаш суверенна държава,да грабиш и убиваш и да чакаш светът да си затвори очите.Джуджето забърка такава каша,дето вече трудно ще се оправи.РФ я чака изолация...

59

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажем за убийците на убитите в Донбас деца на които в Донецк има мемориал с имената. Какво да кажем за Мадоната от Горловка Кристина майката на Вики разкъсана на две от снаряд . Правителствените самолети нарично са летели толкова ниско че хората са виждали лицата на пилотите. Стреляли са където има хора по спирки например , малко честност в този живот сорросоидче !

58

Анонимен

преди 1 година

На руските фашисти всичко ще им се връща стократно. На тях и на потомците им. Да не си мислят, че ще им се размине. Бог забавя, но не забравя.

57

Хайл химарс

преди 1 година

Комунисти и болшевики се лекуват с Чилийски антибиотик.