49

магаревъд

преди 1 година

Не познавам нито един човек който би гласувал за гербдепесе. Резултатите от проучването явно са фалшифицирани за да оправдаят "спечелването" на изборите през март осигурено с хартиените бюлетини и ниска избирателна активност. Единствения полезен ход който ние имаме е да гласуваме за да намалим превеса на предварително раздадените попълнени хартиени бюлетини сред циrаните за герб и гласуването с пръчки в турция.

48

Анонимен

преди 1 година

"финансирано и реализирано съвместно от bTV и агенцията" - битиви чия телевизия е?

47

Анонимен

преди 1 година

Да бе, сигурно. Пак надуват ГЕРБ и подценяват останалите. Реално обаче гребаджиите освен да гребат нямат друг план, поради което никой за никаква политика не е готов да говори и защитава в СМИСЛЕН дебат. Отиват на псевдодебати с псевдоводещи. Изказват си опорните точки и си отиват. Това са менте политици.

46

Емо

преди 1 година

На предните избори избори хората на Иво Мирчев прецакаха Слави поне с 3% Възраждане доказано с 4% ГЕРБ с около 3-4% , само ДПС нямаше отлив от предварителните прогнози.

45

Анонимен

преди 1 година

Да идва пак пожарникаря и да я закриваме тая държава, на тоя прocт народ, няма да му дойде акъла.

44

Христо Христов

преди 1 година

До 54 "... че ако избухне , както при избора на Симеон..." - да не си забравил да си вземеш лекарствата?

43

Христо Христов

преди 1 година

Евроатлантизъм му е майката! Той Борисов два пъти ви го каза, че сте про'с'таци и мачкането ви е малко

42

Краси

преди 1 година

*** от сайта-не ***,а правени на бутилка ракия!

41

Краси

преди 1 година

В РБ е пълно с ***,но пък чаааак толкова-16,2%?На комуниста Винету мястото е в затвора !

40

Емо

преди 1 година

Нито ПП ще имат 16% , нито ДБ ще помиришат 8% .... Хората на Иво Мирчев няма да ги допуснат да бъзикат машините.

39

Анонимен

преди 1 година

Нямам познати дори бивши гербери които да искат повече ГЕРБ.Само като се появи лицето на Бойко Методиев виждам как всеки показва отвращение.Каква фалшификация са тези цифри.От тук на татък мотото ще бъде и все повече ще се засилва.Никога повече ГЕРБДПС.никога повече статукво.

38

Анонимен

преди 1 година

Аз не вярвам в показаните проценти за ДБ. В никакъв случай не може да имат толкова електорат. В никакъв случай!

37

Анонимен

преди 1 година

С колкото и да " спечелиш" МутроКомунисте.Опозиционните партии,за в бъдеще,Няма да ти Лигитимира властта и те допуснат да " управляваш" повече!-:) Убеден съм,че си го разбрал вече това!-:))))

36

Дядката

преди 1 година

Тия от "Маркет линкс" дърпаят дявола за опашката !Нищо не се знае за изборите , на народа тока му е писнало от тия военолюбци от ГЕРБ , от Кире и Кокорко , че ако избухне , както при избора на Симеон , не се знае тия де ще се крият!Истинските избори ще са тия с над 60 % активност!

35

Анонимен

преди 1 година

Герб ?! Народе ?!?

34

Скрий се

преди 1 година

Скрий се, бе!!!

33

анонимен

преди 1 година

направено по поръчка от село банкя

32

Anonimen

преди 1 година

22,6% от гласувалите или по - малко от 10% от имащите право на глас (т.е. от бългаския народ) е най -високата подкрепа, за останалите да не говорим. Това е бългаската политическа класа-пълна ***.

31

Анонимен

преди 1 година

неуспорим факт е че хамериканците продават на еуропа 4 пъти по скъп газ - икономиката става неконкурентноспособна и фирмите се прехвърлят в хамерика- честито еурозаблудениатлантици . само Възраждане е решението

30

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах! С таблет, или без таблет е това проучване. Щото сте забили всички на +6% процента разлика още преди октомври. Все на "твърди електорати" попадате явно, на съвсем случаен принцип.