165

До 189 ,174

преди 1 година

Голям богат чичко се изкара ТИ Тцтц сигурно се мериш със С.о.р.о.с май...истината е че света е по-лошо място за живот от таkива промити мозъци като вас Г-н всезнайко. Вярващи каквото им кажат от CNN. Мисленето за вас не е приоритет !

164

Анонимен

преди 1 година

До Тттт, видяхме ги руснаците. Дойдоха до Варна като аслани и се прибраха, ясно е как.

163

Тттт

преди 1 година

До185. Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците. Ото фон Бисмарк. Нещо да не ти е ясно.

162

Анонимен

преди 1 година

Русия ще размаже всички врагове и това е гарантирано сигурно. Кой бил нисък кой висок няма никакво значение. След Ислямска държава ще бъде разбита и другата терористична организация - НАТО. А оня крадльо Грозев защо не се пробва така да отвлича американски военни самолети да видим дали изобщо щеше да съществува сега. даже и по вестниците нямаше да го споменават. Да благодари че руснаците не са толкова мрсни като амриканците..

161

ФАКТИ

преди 1 година

Аман от американска пропаганда ,манипулация до дупка. Иначе самите американци не искат Мир ,винаги са се стремяли към война на всички фронтове. Ако е задкулистна са Царе.

160

Аман от фенове

преди 1 година

До 174. Ти как разбра, че съм фен на Путин??? Гледам реално на нещата за разлика от теб. Това, че по бтв и нова ти казват, че си номер 1 не значи,че си, ама какво да правиш капацитета ти е толкова. Кой е прав и кой крив няма значение, историята познава много несправедливи неща ама ти как да знаеш??? Кучето пич, скача според тоягата. Руската тояга не е като тази във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия или Сърбия. Всяка жаба трябва да си знае гьола..........

159

Анонимен

преди 1 година

Не ги знам какви са тия 4 области на голташка Русия, ама в Украйна никой не ще и да чуе с близост с руските бедняци. А да не говорим, че Украйна контролира 90% От уж анексираните от голташка Русия територии. Русия лая, лая, ама на- за смях става от ден на ден.

158

Анонимен

преди 1 година

Видехме късите ръчички на Зеленски в конгреса, нема нужда 2 джуджета да предизвикват война :))))

157

Анонимен

преди 1 година

Уж Путин и Русия са толкова зле , а ето на има по 1000000 статии за тях из нета .Хубаво - зле са , ще се разпадне и т.н. Ама кому е необходимо да се повтаря едно и също нещо до втръсване. Да не би истината да е друга .ПС - умнокасивите и всякакви грантаджийски НПО-та няма ли да подкрепят Асандж . Журналист е в затвора , заради свободата на словото , защо се мълчи

156

Анонимен

преди 1 година

До Сменям, тоалетната хартия ли ти свърши?!

155

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка гледа да не я изненада лошо американския ястреб, докато се чуди как да си върне целостта на територията си.

154

Сменям

преди 1 година

долари за рубли по курса на РЦБ!

153

Анонимен

преди 1 година

Единия 1'60, другия 1'50 и си мерят пи шките.....:))))

152

Следете новини

преди 1 година

за здравето на Лукашенко! Вчера пи,, чай" при Путин!

151

До до Русия

преди 1 година

Ами не! Подсети ни!

150

Психолог

преди 1 година

Русофил=Чикатило!

149

Анонимен

преди 1 година

До Русия, реално ще се върне в границите от 138-а година преди новата ера! Сещате се нали!

148

Анонимен

преди 1 година

Путин така е затънал в украинското блато, че скоро то ще го глътне. Още на 28 февруари той се изпусна, че е разчитал украинските военни да свалят Зеленски. Те обаче май не искат да имат руски началници. Залужни каза преди няколко месеца - Учил съм се от Герасимов, ама учих и в Америка.

147

Анонимен

преди 1 година

Никой не е фен на джуджа от Кремъл, но едно по-ниско джудже го ядоса, все пак знаем, че ниските хора са злобни и имат комплекси да избиват :)))

146

Русия

преди 1 година

трябва да се върне в границите от 712 година!