162

Сексолог консултант

преди 1 година

Гещалт терапефка! Сексолог консултант! Укрите се изплюха на България. Вече всеки спокойно плюе на България. Така е като не дадохме системите С-300 и гаубици. Впрочем укронацистите имаха около 30 системи С-300, какво се случи с тях! Facebook Олеся Илащук - Интро: "Клинический психолог, Системно-семейный терапевт, Гештальт-терапевт, сексолог-консультант". Без нито един ден опит като дипломат.

161

Анонимен

преди 1 година

Зеленски арести и обиски в украинската православна църква. Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни посрещна главния рабай на Украйна Моше Рувен Асман. Рабай Асман е благословил войската и двамата са обсъдили със Залужни нуждата от духовници за фронта. Украйна може да закрие украинската православната църква и да конвертира към нова църква. Още на 23 ноември във Върховната Рада партията "Европейска солидарност" внесе законопроект за забрана на православната църква.

160

Хиперзвукът

преди 1 година

Петата статия гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане, а не автоматична намеса. Нападение на една страна означава нападение на всички и страните започват колективна консултация как могат да участват в колективна отбрана. Би било интересно как ще обсъждат колективната отбрана на радиоактивна пустиня от разтопен бетон - какво ще отбраняват там.

159

Анонимен

преди 1 година

До Хмм с твоя плитък мозък няма как да разбереш че пародията наричана от вас война е просто начин на елитът да предизвика обедняване на европейците и Русия няма намерение да превзема Украйна а само да смени режима на смешника наркоман и да защити населението си от фашистките антируски страни около себе си целта е постигната западът съсипа Украйна населението - евтина работна ръка за запада при възтановяването кредити и вземане на като се подпише мир просто ще делят разделят страната

158

Анонимен

преди 1 година

Медведев: Колективният Запад, представляван от Съединените щати и техните европейски съюзници, подкрепя с всички сили безумния режим в Киев. Готов ли е Западът да започне пълномащабна война срещу нас, включително ядрена, с ръцете на Киев? Западните политици отвръщат поглед и се колебаят да дадат честен отговор.

157

Анонимен

преди 1 година

Е не ви ли омръзна да пишете глупости като Хмм-безграбначен около 30 държави воюват срещу една и едно голямо НИЩО. Русия бие укрите без проблем няма НАТО няма ЕС всичко което пристигне като оръжие се унищожава.

156

Анонимен

преди 1 година

Русия искаше мир и още в началото щадеше цивилното население, оказваше му хуманитарна помощ, щадеше дори украинските военни. Но Киев и неговите покровители отказваха мир, желанието на Русия за мир беше възприето на запад като слабост - свършиха им ракетите, не искат да воюват, ще ги победим на бойното поле, руснаците бягат, протести и ропот срещу Путин, трябва да доставим повече оръжия на Украйна, наемцници от цял свят и да победим Русия на бойното поле. Но сега вече специалната военна операция мина на друга плоскост!

155

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ НИ НАТРАПВАИТЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ ТОЯ ОТКАЧЕН НАРКОМАН,ВОЕНОПРЕСТЪПНИК И СЛУГА НА С.А.Щ.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ *** ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА С РУСИЯ И НЕНАВИЖДАТ ЗЕЛЕНСКИ? НАБИИТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ТИКВИ ТОВА.

154

Хмм

преди 1 година

Тогава да ги бяха превзели, а не да бягат от "превзетите" градове. Руснаците освен първична злоба и неандарталска политика друго не могат да правят. А тука всички русофили или са синове на БКП или са над 50 години

153

Селяндур с джип

преди 1 година

Междувременно в Германия има режим на тока и парното, допълнително- глоба, ако превишиш определена температура.

152

Анонимен

преди 1 година

"Самото заседание е закъсняло с час и половина заради въздушна тревога". Никой не се страхува от Путин, никой ;)

151

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости

150

Споко

преди 1 година

Споко, вече не се страхуваме от Русия. Няма да позволим на Путин да победи в Украйна, вече не се страхуваме от Русия. До дни, дори до часове войските на НАТО влизат в Украйна а диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

149

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Виждам колко хора тук са заблудени. Хора, разберете руската армия еКапут. Това е един бардак от алкохолизирани, демотивирани, гладни и боси ДивациКоито не знаят защо се намират в Украйна. И положението става по-лошо от ден на ден. Това е ***, месо което ще мине през месомелачката на ген. Залужний. Първата партида, така наречения елит с който първо влязоха в Украйна вече ги няма, станаха на Груз-200. Сега с тези затворници и мобилизирани от кол и въже ли ще превземат Украйна?

148

До Хмм

преди 1 година

Доста ограничен начин на мислене (ако изобщо това минава за мислене, или е просто смляна информация от мейнстрийм медийките). Ти за политика чувал ли си? Или всичко в главата ти е на ниво футболен мач? :DDD

147

Хмм

преди 1 година

Точно си мислех как наистина НАТО показа че може да се опълчи срещу Русия. Естествено украинските войници не се дадоха, което е факт! Но Русия и както половин Европа си мислеше че Украйна ще падне за макс 72 часа, но уви, не се случи. Това означава, че Русия е само една атомна бензиноколонка и няма адекватна тактика по земя с която да победи. Тактиките на НАТО са по-добри, оборудването е по-добро. Очевидно и подготовката е по-добра. Та вече никой не се плаши от Русия, а само от атомни бомби

146

Анонимен

преди 1 година

Карен Шахназаров (Белият Тигър) каза в едно предаване на Соловьов, че Путин и Хитлер велики лидери не защото водят народа, а защото следват вектора на движения на своя народ. Дори нагледно го е показал в "Белия тигър" накря в монолога на Хитлер, не Хитлер, а цяла Европа е фашистка, Хитлер просто се осмели да направи това което цяла западна Европа мислеше.

145

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха. Русофилчика каза западняците стоели на тъмно и студено. Къде бе другарче, до края на другата година нема и да си спомняме, че Русия някога е снабдявала ЕС със газ и петрол!

144

Точно така

преди 1 година

Абсолютно е прав наркомана, че никой не се страхува от Путин. Да, в Европа и Света хората се страхуват от действията на Украйна и САЩ, а не от действията на Русия !

143

Анонимен

преди 1 година

Тоя наистина е в някакъв фантастичен филм живее, пълен кукумицин!!