97

Анонимен

преди 1 година

Великите военни изцепки: Превземането на Белград през 1941 г.

96

Анонимен

преди 1 година

До Чобан Нищожество, какво можеш освен "да им врътне газовото кранче наред зима?"

95

От народа

преди 1 година

Доказателство колко са прости сърбите и в стремежа си със злобата към нас българите, пускат огромни и недоказани лъжи. Те просто искат нашата територия сев. Македония, която е изцяло българска. Не трябваше да се разоръжаваме и да слушаме запада. Донесе но само беди. Нито пък Русия, защото и тя е срещу нас....

94

Анонимен

преди 1 година

До 101Абе смот. лю, кое не е верно от това което съм написъл?Сам може да провериш в интернет решенията на СПЦ за канонизираните в Сурдулица, както и в Уйкипедия на сръбски език за Видин, Лом и т. н.

93

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам на кой свят трябва да живееш за да не си наясно, че няма по-българофобска държава от Сърбия. Те ни мразят, а ние им слушаме ориенталските кючеци и ходим на почивка в Сърбия защото са единствената държава където са толкова изостанали, че все още се пуши и на бай Га ня това му трябва - Сел я ния, скара, кючеци и цигарки.

92

Анонимен

преди 1 година

Сега Боко може да отиде до Сърбия и да подари нова картина на Вучич как са се прегърнали като любовници. И да ни обяснява колко е важно да вкараме сърбите в ЕС

91

Последно

преди 1 година

с НАТО ли сме, или с Русия и Сърбия, против НАТО???

90

Анонимен

преди 1 година

До 100:Пропагандата ти не минава.Марш в Укрия!Ще освободиш място в хотела за някой нормален.

89

Анонимен

преди 1 година

Сърбите още не са се отърсили от дивият си антибългаризъм, напротив увеличават го, от година на година.Преди години СПЦ, канонизира 20хил.сърби убити от българите в Сурдолица, макар, че едва ли в цялата околия е имало толкова жители.А, в Сръбската Уйкипедия, за Видин, Лом, Белоградчик, Кула, пише, че преди 150 години населението е било сръбско, даже е имало сръбки училища, библиотеки и тн., но наглите българи го побългарило!!!Какво ли още, ще измислят шовинистичните им мозъци?!

88

Анонимен

преди 1 година

Може някой укропсихар там в Сърбия да се представя за руснак и нарочно да ги подвежда за война,за да се отвори втори фронт и да отслабат Русия.Укрите и руснаците са като две капки вода,говорят един език и не можеш да ги отличиш.Само укрите биха спечелили от една световна война.Руснаците трудно ще отидат до Сърбия...няма от къде да минат.

87

Анонимен

преди 1 година

Сърбите и те като техните учители от Москва, обвиняват другите за собствените си престъпления. Обръщат всички факти на 180 градуса.

86

Шашинг съм

преди 1 година

Обичащите Русия, мразят Сърбия! Нали НАТО мразехте! Нали бомбили братята сърби!

85

Анонимен

преди 1 година

Само питам.Кой ни обяви война през 1885г и ни нападна няколко години след освобождение от петвековно робство,покрай което те са минали метър?И още -минаха 100г от Ньой,а има доста български земи в сръбско,а не обратното...

84

Анонимен

преди 1 година

До Мислетепредидасерете ,да бе, мислител. Укромонгите ли са открили въпросната "научна изложба" в юридическия факултет в Белград?

83

Давай,маме ще лъжем

преди 1 година

Утре може да прочетем ,че сме убили Тито, Сталин, Димитров, Чърчил,Мърчил,Бъри,Мъри И Маша от Москва. ***** Свободни съчинения на комунистите днес.

82

nikonik

преди 1 година

А кога ще говорим за българите в Западните БЪЛГАРСКИ Покрайнини , които в периода 1841-1991 бяха под 150 годишно сръбско робство !!!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Имам само един въпрос.На база какво било едно време се пробвате да насаждате омраза и ни подготвяте за война ли?Бре я си гледайте работата!"Великите сили" си играят с пешките...Мaйнaтa ви на всичките!Най-вече на козяшките тpoлове.

80

Анонимен

преди 1 година

Мое е ли да си толко *** бе. Русия ни е освободила, а сърбите са агресори. Нема антибългарин, а има българи отсъствали в часовете по история в началното даскало.

79

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕЕЕЕ Голям смях. Имаме едни документи от 107г но досега никой не знаеше да чете. Добре, че се намери тоя човек да ги прочете и да каже там какво пише. Таварищи Сърби. ПУБЛИКУВАЙТЕ ОРИГИНАЛИТЕ! Ако има такива документи па дайте ги да ги видим. Стига сте цитирали неща от невидими "документи" дайте да им се направи експертиза, автентикация и ако всичко е наред с тия "документи" ще ви признаем, че е ставало нещо. Ние такива документи нямаме, и никой друг няма, само вие! Дайте да ги видим!

78

Анонимен

преди 1 година

До 100:Ти не си българин.Не знаеш къде да слагаш главните букви.Разкарай се,укрокелеме!Ти си антибългарина тук.