193

Анонимен

преди 1 година

ами той тая не е никакъв жупналист - радиотачка на американските служби дето се занимава само с русия - останалия свят нямя значение

192

Анонимен

преди 1 година

Щом руснаците са го обявили за издирване значи ще бъде издирен и обработен както се обработват терористите които отвличат самолети.

191

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами и ние трябва да подходим реципрочно и да обявим путин за издирване, затова че ни обяви за вражеска държава, че ни спря газта, че нарече кирилицата "македонска азбука".. и ако той се крие в бункера си, можем да започнем с Копейкин, малинов и другите национални предатели, да преследваме и обявим извън закона паравоенните им формирования с имена на български светини, които фигуранта сбираше на Шипка за да подкопава държавата и българщината с хибридната тактика и пропаганда на Империята на злото

190

Наебани от всякъде

преди 1 година

са българите. И с визите за САЩ им се изплюха в лицето, и с Шенген им се изплюха и сега и укронацистите им се изплюха в лицето със сексоложката "гещалт терпевт" - ха ха ха, "няма такава" жалка и мерзка държавичка като България!

189

Анонимен

преди 1 година

Христо Грозев е персона нон грата в Русия. Така че как може да е обявен за издирване, след като дори не може да влезе в Русия? За пореден път виждаме неспособността на руснаците да промеят понятието логика. Да не говорим за такива неща като справедливост и свобода на словото.

188

ха-ха-хи...

преди 1 година

Грозев вече е сготвен...НОВИЧОКА за него е на път....Есть человек ,есть проблем...неть человек,неть проблем !!!!!

187

Анонимен

преди 1 година

Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

186

Ицето

преди 1 година

ФСБ-бухалката на Путин!Същото като НКВД на Сталин.Знаят само да плашат и тормозят хората.За Христо Грозев е чест,че тези sатрапи са срещу него.Скоро по бързата процедура осъдиха руски журналист Яшин на 9г затвор в колония за снимка против войната в соц,мрежи.Развихрира се като през големия терор 1936,същите прийоми и начин на действия,просто съпоставете ще се изненадате!Но жалко,че тук сред нас има подли същества които ги подкрепят!

185

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане 214. Да ти го кажа по друг начин. Може и да ви се иска, но никой няма да ви позволи понеже не вие ще управлявате, а само ще изпълнявате чужди заповеди. Или сте наивник ?

184

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане. Щеш. Само празни приказки като ППП и всички останали.

183

Възраждане

преди 1 година

До 212 Ще изгони Дънди Прешън Уилсън! Златото за народа! Ще поканим руснаците, да отворим Кремиковци, да направим Белене и южен поток и много други....

182

Анонимен

преди 1 година

Христо Грозев е един истински българин и също както много други истински българи му се налага да живее и работи извън русофилщнияКенеф България, където селендурите искат да са част от Русия и се кланят на тарикатчета като Бойко, Радев и Копейката!

181

Анонимен

преди 1 година

До Кремълски Нацизъм. Дъра бъра и дрън дрън ерина.

180

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане. Съществуването на определени кръгове като партии при примитивността на народонасалението съставящо или подкрепящо тия партии предполага борба за власт, влияние и съответно финансови средства и разширяваща се корупция, чадъри, закрили, наш човек, ваш човек и т.н. Я думай какво ще направи Възраждане за нова индустриализация на България ?

179

Кремълски Нацизъм

преди 1 година

Служебният министър Николай Милков съобщи, че Кремълските Нацисти са разтурили българските училища в окупираните украински земи. Изпълнителният директор на Агенцията за Българите в Чужбина Райна Манджукова добави, че Кремълските Нацисти са премахнали български символи и портрети на български исторически личности.

178

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане 208. Все тая.

177

Възраждане

преди 1 година

Изградили сме над 320 структури в цялата страна! От Петрич до Шабла!

176

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане. Сигурно. И ще цъфнем и вържем. Абсолютно никой не ни тряба. Служебно правителство за 20 години и никаква политическа активност.

175

Възраждане

преди 1 година

Костадинов Премиер, Цончо Ганев министър на отбраната!

174

Анонимен

преди 1 година

До До 200. Добре бе за Зараждане рабрах, но не разбрах кои са им противниците във врявата. Не се разбира за кого агитират.