22

Анонимен

преди 1 година

Слава Украйна!

21

Ще го чегъртат

преди 1 година

Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!

20

Простено ви е фашки

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

19

Накратко

преди 1 година

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

18

В Германия

преди 1 година

масови оротести заради цените. Пред очите ми пребиха група Украинци, които бяха татуирани с пречупени кръстове. Германците ги биха и им казаха да си ходят в Украйна. После скандираха Слава Русия, Слава П-у-ти-н. Германците добре знаят кой саботира потока. И вече пренастроиха геополитическия си компас.

17

Анонимен

преди 1 година

до 12 Викторчо, прав си. За овчици като теб само ДА, България!

16

Ще порипат

преди 1 година

Ще порипат още малко Укронацистите, преди да клекнат и да паднат. Ще се сгромолясат така че ще се чуе чак във Вашингтон!

15

Междувременно ФАЩ

преди 1 година

Ето видео от градовете в САЩ! Цели квартали с наркозависими бездомници, които са буквално зомбирани. Това е по страшно от зомби апокалипсис. https://youtu.be/Bi1Kf-1qd6Y

14

Анонимен

преди 1 година

Той и кораба Генерал Макаров беше потопен, а оня ден вече е отново на бойна линия след ремонта.

13

Москва потъна

преди 1 година

Браво да мpe фашистката гад!

12

Добро утро, България

преди 1 година

Благи вести от сутринта!

11

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

10

Св.Св. Вмчк HIMARS

преди 1 година

ГЕРОЯМ СЛАВА! БИЙ ФАШИСТКИЯ АГРЕСОР!

9

Анонимен

преди 1 година

Слава на Господ...каквото са търсили....намерили са го....

8

Мажете се … с йод

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

7

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаха...."Убити са много" Муахахахахха....няма такива п;рoсти като укрите.

6

Вразумете се хора

преди 1 година

Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!

5

Свистята кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

4

Анонимен

преди 1 година

Сами си го просят. Да се оправят.

3

Анонимен

преди 1 година

Повярвахме на тази фалшива новина !