126

SS

преди 1 година

Няма да се учудя ,ако утре с решение на парламента има масова мобилизация ! Това е само предположение ! Ще видите тогава (пази боже) какво ще стане ! Как всички ЕВРОАТЛАНТИЦИ ще побегнат зад граница ! А другите ще оцапат гащите ! Не сте били на война и не знаете какво е !

125

Анонимен

преди 1 година

Днес аз официално се отказвам от русофилството и русофобството като две много опасни и вредни за единството на държавата ни примитивни политически доктрини. България, една неделима нация и народ.

124

Анонимен

преди 1 година

Някой осмели ли се да пита Костадинов, защо Путин и имперската хунта около него се опитват да пренаписват българската история и да обвържат българската писменост със създадения от тях македонизъм? Не им отговаря на имперските амбиции ли? И защо руската църква продължава да счита македонската църква за сръбска колония? Извинявайте, ама няма как, аз като българин, при тези неща аз да бъда привърженик на Русия и придворните им. Особено при завоевателната война която води срещу съседна държава.

123

Анонимен

преди 1 година

Залужавате НАТО да ви изрита!

122

Анонимен

преди 1 година

Подлизурковци,които искат да ни унищожат държавата.Това сте вие!Убийци на българи!Гласували сте да се пращат войници.Никоя друга държава това не е гласувала.Това си е директно вкарване на натовска държава във война по заповед на частно лице.

121

Аз

преди 1 година

Мразя България. ОТВРАЩАВА ме. Искам да си скъсам гадния български паспорт. Това не е моята родина. Това е една оглозгана американска колония. И ще става все по лошо докато ни ликвидират. Няма по пр-ост народ от нас. Мразя България

120

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 1 година

До Истината Ех, какви референдуми имаше едно време - за влизането във Варшавския договор, за влизането в СИВ а сега, никой за нищо не ни пита!

119

Анонимен

преди 1 година

Тези докато се наканят да вземат решение - войната ще свърши

118

Анонимен

преди 1 година

Какъв Шанген сънувате...че и се обиждате ,че не ни щат!??Президент -рашист и в заадника ,народ -80 % с овча солидарност на страната на "освободителя",висши партийни дейци рамо до рамо с агента на КГБ на литургия за победата на руските варвари.....и това не се вижда в Европа....Ще го видите Шанген ...ама през крив макарон...

117

Бонго Бонго

преди 1 година

Неразбрах нещо!!!! НЕ СТЕ ЛИ ДОВОЛНИ ОТ ИЗБОРА НА РАДЕВ , ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ С ИЗМАМНИТЕ МАШИНИ??? ЗАЩО НЕ СТЕ ДОВОЛН??КВО ТОЛКОВА УВЕЛИЧИЛ ТОКА 10 ПЪТИ, ХРАНАТА ТРОЙНО,ЗАЕМИ 13 МЛРДА , КВО РЕВЕТЕ?? КОЙТО НЯМА ПАРИ ДА ОТИВА ПРИ РАДЕВ, ПЕТКОВ ТЕ ЩЕ МУ ДАДАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, ЩЕ ПРОДАДАТ ТОРТИ, АЙДЕ ОТИВАЙТЕ ДА СПИТЕ ВКЪЩИ НА ТОПЛО.КВО НЕ ВИ АРЕСВА РАДЕВ? МНОГО СИ Е КРАСИВ ЧОВЕКА И УМЕН, НАЛ МИТРОФАНОВА???ДА НЕ СЪМ ЧУЛ ГЪК))) БЛАГОДАРЕТЕ МУ!

116

Анонимен

преди 1 година

Абе тея освен с помощи за Украйна и самолети от САЩ с друго занимават ли се??? Е баси колонията сме!

115

Истината

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ! ИСКА ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА! РЕФЕРЕНДУМ!

114

Анонимен

преди 1 година

Всички,които са гласували да пратят жива сила да им се отнемат заплатите и да се пратят в Украйна!

113

4667

преди 1 година

До SS Сбъркали сте се рублоядните рублоидни рубладжийски *** петоколонни мЮлЮционери още на ембрионално ниво!!!

112

SS

преди 1 година

Каквото и да пратим в Украйна това няма да повлияе на войната ! Но ще кажа пак на евроатлантиците,все бивши комунисти ! ПОМНЕТЕ ! ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД ! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА НАЦ.ПРЕДАТЕЛСТВО !

111

Анонимен

преди 1 година

Те са представители на народа а народа не иска да се дава оръжие,да се разпускат само вреди нанасят!

110

Нафарфорий

преди 1 година

Виждате ли какви ДЕБИИИЛИ избрахте......и разбира се,живуркат си на вашия гръб ! Докато се чудите как ще избутате зимата , те делят " баницата " както им е угодно..И не се заблуждавайте - в това има пълна хармония и разберателство ! Тая *** трябва да се измете тотално,не едни и същи мутри да ме убеждават всеки ден колко са добри и загрижени за народа.А ПП - егати и избора,докарахте възможно най-големите шмекери да ни наредят БГ-то.Смех....голям смех...

109

Депутатин

преди 1 година

Предлагам на всички колеги депутати до края на мандата ни в НС да изпращаме на бедните украинци целите си депутатски заплати . Вярвам че и българския народ ще ни подкрепи единодушно .

108

а на нас

преди 1 година

Не че нещо, ама колко помощи може да прати нашата държава? Че то украинците се видяха по морето с джипките. Ние бедните, даваме на тия, дето са по-добре от нас. Айде стига вече! Що не помогнете на българите? Праници идат! Ние да тънем в мизерията ли?

107

9

преди 1 година

Eвала! Два месеца минаха от изборите и кво се свърши!? Увеличаване на депутатските заплати,връщане на хартиени бюлетини и гласуване за военна помощ за Украйна! И това без да има правителство! Че и на всичкото отгоре ще обсъждат на закрити врати, щото конфиденциално и да не се знае какво даваме! Евала пак! После се чудят що била най-ниската избирателна активност и що близо 90к са отбелязали "не гласувам за никой" последния път!