80

Янко

преди 1 година

Киро и Асен са откраднали 5 стотинки, а Борисов, Пеевски и Доган са откраднали милиони и милиарди. Така че не може да се прави сравнение. И за кражбите на Киро и Асен никой не е видял едно доказателство.

79

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя Слави??????????

78

Анонимен

преди 1 година

Слави ако можеше да разсъждава,сега щеше да ръководи държавата.

77

Слави, Слави

преди 1 година

Ха, точно Слави наричаше Киро с нежното приятею.

76

баба Пена

преди 1 година

Слави може да е всякакъв ама не е Крадлиливо псе

75

карачанаков

преди 1 година

До Aлбенка Албенка Заблуденка кое не можеш да повярваш ,тези дойдоха с лъжите си бяха министри с тях и сега продължават да лъжат.Киро почна да лъже още от първия ден АЗ НЕ СЪМ КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН да ама съда рече друго е на кого да вярваме то не бе завод за електромобили,то не бяха 5 мостта над Дунава,тунел под Стара планина,танкери пълни с газ ,завод за батерии и какво ли още не ,то не става само да се хилиш и да викаш Слави виновен ,Бойко ,а сега и Радев.

74

баба Пена

преди 1 година

Е то е ясно, всеки грамотен може сам да прочете какво има написано в английските сайтове за Асенчо. И понеже е сключил извънсъдебно споразумение за 5млн паунда, той за това е тук, за да си ги намери лесно и да се измъкне от *** която сам си е напавил. Четете бе хора

73

Анонимен

преди 1 година

А бе ***-***,та си тракала и какви мошеници ни вкараха откъде ги намериха !?

72

Анонимен

преди 1 година

Слафчу, стой си в мазата на тъмно и не се обаждай. Ти си приключен, по-точно самоприключен. Колкото и да джафкаш по Киро и Асен нищо няма да постигнеш. Твоето време изтече. Освен физически си и душевен инвалид!

71

Анонимен

преди 1 година

Тоя "патриот" иска да затвори АЕЦ Козлодуй.....Отвратително продажно създание

70

Трифонов, нямахте ли

преди 1 година

над 30% от гласовете на по-предните избори? Защо не съставихте кабинет, тогава дори Борисов отстъпи? Вместо това, беше по-лесно да се обърне масата и да се направите на много принципни. Е, къде ви доведе това? Дори не сте в парламента. Вместо това Янев, който също не е стока успя да ви надхитри и влезе с неговата, измислена за един следобед, партия.

69

Анонимен

преди 1 година

Продуктовото позициониране ..Македони яяаа

68

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Радев се***ора и Трифонов бърза да му носи...артия Белана.

67

Анонимен

преди 1 година

Запази си разкъжденията за клуба на селянията и простотията с буфосихронада 7/8...."фактор Слави"- дето подведе и излъга хиляди хора - че може..ще направи- ам друг път..*** КЕ ДО НИЯЯЯ- ЧАО СИ

66

Анонимен

преди 1 година

Слави винаги е обслужвал мафията. 30 г. стаж натрупа като слуга на две-три поколения полотически и криминални мафиоти. Спомнете си кой предложи за премиер - Ники Мук, царското юпи, дето умее да краде по царски. При това имаше само 62 депутати. Каза, че коалиция е *** дума и искаше да извива ръцете на другите да му гласуват правителство. Дори Мутрата не е правил такива неща и намираше някакви коалиционни партньори, колкото да ги използва и изгори.

65

Анонимен

преди 1 година

Имаше нещо светло в политиката като ПП,а чалгите и мутрите им скочиха да ги задушат!

64

Анонимен

преди 1 година

Чалгару-циии да вземе да стане от диванчето...да излезе малко на слънце и най-важното да не се занимава с политика. Да си пее там за ферарита и кво ли не и това му е силата

63

ААА, НЕ СА БЕ!

преди 1 година

СЪБЕРЕШ ЛИ СЕ С ЧАЛГАР, ФААТ МАК, ХАРВАРДСКИ ЛЪЖЕЦ ИЛИ КРАДЛА НА ИМПЕКСИ КАКЪВ ДА СТАНЕШ ОСВЕН ШАРЛАТАНИН? ДАЖЕ ТЕ СА СИ ТАКИВА МНОГО ПРЕДИ ТОВА. ТАКА СЕ СТАВА ТВ- ВОДЕЩ С РЕКЛАМИ НА СИК И ВИС? ТАКА СЕ ПРИДОБИВА ИМПЕКС? ТАКА СЕ НАЗНАЧАВА ЛЮБОВНИЦА НА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ ВЪВ ВВС?

62

ВИЦ 5

преди 1 година

ИМА ТАКЪВ ШАРЛАТАНИН !?

61

Qwerty

преди 1 година

Дългия на*Ко*Ан пак бере плодовете на нечий труд, представяйки го за свои разсъждения. Жалко но факт. Човека който "създаде" партия, която стана първа политическа сила, след което се разми в отходните канали на истинските и създатели седнал да ни поучава във Фейсбук.