130

Анонимен

преди 1 година

Електрическите автомобили на фирмата тесла в сащ струват около 45 000 долара. В Китай произвеждат, в най-евтина версия, за около 5 000 долара и надолу електрическо автомобилче. Дали сащ имат някакви шансове на международните пазари -- силно се съмнявам.

129

Бай Дрън

преди 1 година

Само се чудя, защо нашия "интелект" пише по форумите, а не бяга в САЩ. Аз знам отговора.

128

По същество

преди 1 година

Ако, независимата медия - кого подкрепяме?

127

Бай Дрън

преди 1 година

САЩ е просто едно сборище на интелект, нищо повече. Което е нещо, да. Това, да крадеш интелект от цял свят и да се биеш в гърдите е голяма работа, да.

126

Анонимен

преди 1 година

"А Китай тепърва изпада в рецесия и демографска криза, Индия си е гето отвсякъде" -- за рецесия -- може да се каже същото за сащ и ес -- цъфнали и вързали посред енергийна криза. Китай, Индия, Бразилия -- това са държави с космически възможности да изстрелват спътници и да произвеждат всичко, което може да се сетите. Бай *** от каспичан не знае, че в сащ голяма част от преподавателите в университетите по математика, физика, компютърни науки са индийци.

125

Бай Дрън

преди 1 година

168, ти колко американски стоки си си купил последните 10 години? Лично аз преди 15години си взех едно американско захранване и това е всичко за половин век история на покупките :)

124

ХАХАХА

преди 1 година

Голяма победа особенно в Херсон, град с население 290К на централния площад 40-50 човека статисти викаха ВСУ. А представителите от ВСУ бяха трима явно бяха изтеглили късата клечка. Такива им са всички победи невиждани и след всяка победа губят от 600 до 1000 човека и бойна техника. Добре, че има Телеграм канали да се информираме. Защото според нашите медии Укрите трябваше да са на подсъпите до Москва.

123

Анонимен

преди 1 година

Може да цвъкате минусчета, срещу фактите сте безсилни, щрауси с главите в пясъка -- ха-ха, хи-хи ! Бъдещи щраусови пържолки ...

122

Анонимен

преди 1 година

Китай е държава с две хиляди и петстотин години история. Както казват руснаците -- восток, это тонкое дело.

121

Анонимен

преди 1 година

Каква граница на Калифорния бре, това да не ти е ссср да има вътрешни граници. А Китай тепърва изпада в рецесия и демографска криза, Индия си е гето отвсякъде. За упадъка на САЩ слушаме руската пропаганда от 100г, ама хората се развиват докато руснаците крадат перални, щото не са виждали.

120

Анонимен

преди 1 година

Не случайно брикс обединява големи държави с многомилионно население и големи територии, и други такива искат де се присъединят -- те правят общ фронт срещу сащ.Процесът е като снежна топка. Това е прозрачно, нямат никакво намерение да търпят американско своеволие, хегемония и тем подобни глупости. Край на красивите холивудски приказки.

119

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че партньорството на китайския президент Си Дзинпин с Владимир Путин все пак има граници: той не иска да последва руския лидер в дипломатическа изолация.С речи и жестове през последните седмици Си предприе най-значимите си стъпки за отдалечаване на Пекин от Москва, откакто Путин нахлу в Украйна преди почти девет месеца. Последният сигнал дойде на срещата на върха на Г-20 в индонезийския курортен остров Бали, където Китай подписа комюнике в сряда срещу войната в Украйна.

118

ОТКРОВЕНИ ФАНТАЗИИ

преди 1 година

СТРАХОДНА ЛОГИКА !!!!*** В ДЕЙСТВИЕ!!!НАСЛУШАХ СЕ ,НАВЪЗХИЩАВАХ СЕ НА ТЪПИЗМИ,НА КЛИШЕТА ,НА ДОЛНОПРОБНИ МЕНТЕТА И НА КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ ПАСКВИЛИ В ТАЯ ГРАНДИОЗНА ПО МАЩАБИ ПРОПАГАНДА , ЗА ЖАЛОСТ И ОТ ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЛИДЕРИ НА ЕС И САЩ . ТАКАВА НЕЛЕПА НЕГРАМОТНОСТ СЕ ВИХРИ , Е ЧАК НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.

117

Анонимен

преди 1 година

Укрите яда бой до спукване в момента обаче печелят. Те с такова темпо на печелене ще останат без мъже и победата им ще стигне до Киев.

116

Сергей

преди 1 година

Пълни нещастници драскащи глупости за парче хляб.Смешни сте .

115

Анонимен

преди 1 година

Когато минете границата на сащ -- вие не попадате в една унитарна държава с еднакви закони по цялата територия -- всеки щат си има свои закони, които се различават доста.На границата на калифорния нямате право да внасяте растителни продукти, произведени в друг щат, примерно един чувал с картофи, конфискуват ги. Ако са някакви малки опаковки от супермаркет, минаваш.

114

Анонимен

преди 1 година

Според този анализатор излиза че украинските войски превзели Херсон. Само че украинските войски 3 дни след като си тръгнаха руснаците не смееха да влязат в града????? Същия говори за 30 000 руснаци които са напуснали Херсон обаче твърди че ген. Суровикин е успял да запази повечето от тезо 30 000 войници които се намират в Херсон. Тоест хем са напуснали, хем са в Херсон. НЕма такава боза.

113

Тъй

преди 1 година

значи РФ безразборно обстрелва и унищожава гражданска инфраструктура, пък ВСУ планово унищожава мостове и фериботни пътища, които явно за тях не са такава. Ама, като прочетох на чий анализатор е творбата, ми се изясни :)

112

Анонимен

преди 1 година

Печели..., когато руснаците решат да се оттеглят сами.

111

Анонимен

преди 1 година

По Т п анализ скоро не бях чел.