43

Анонимен

преди 1 година

Веднага започнаха дежурните оправдания на Русия, не сме ние, вие сами сте се ударили. Абе мегаватници знаем ви допотопното оръжие. Целите се на юг, ракетата ви тръгва на север. Всичките ви работи са правени докато ръцете ви са били в гъ3овете ви. Не си мислете че ще ви се размине тоя път.

42

Анонимен

преди 1 година

Абе... Накрая да не се окаже, че ракетата е българска?

41

Активист БСП(к)

преди 1 година

Ето, намери се изходна рампа от безнадеждната ситуация за Путин. Сега ще се оправдае за загубата на войната с НАТО. И пак ще си е на власт. БезгласнитеОвце ще помърморят няколко месеца и после че млъкнат.

40

Анонимен

преди 1 година

Черно море да загъмжи от натовски кораби муахахахха.

39

анонимен

преди 1 година

На всеки е ясно, че тука са замесени американците, използват много добре момента,Отслабване на Русия и Европа, Водене на война далеч от територията си

38

Анонимен

преди 1 година

До ъцз То тоя член 5 е в общи линии "мое да помогнем, а мое и да не помогнем" :)) Написан е така, че да търпи интерпретации и тълкувания и много ще ми е забавно да наблюдавам как ще се интерпретира от различните държави... :) Не вервам некой да си сложи глaвата в торбата заради маниите на САЩ.

37

Анонимен

преди 1 година

До 22 полковник ли си , май си редник с глупостите които ръсиш. Прословутия Чл. 5 на НАТО гласи ,че всеки може да помогне както счита за добре. Тъй че много фантазираш. Може само сащ да прати телеграма на Полша със съболезнования и тва е.

36

Хемус

преди 1 година

Вчера гледам по новините на БНТ Херсон егати лъснатият град дето беше,тамошните джофри се наковрили,явно понеже Наполеончик им дошъл на гости и дават състезание по-риболов със спининг ,видители местните били гладни,можели единствено да изкарат някой шаран от Днепър!

35

ъцз

преди 1 година

айде бе НАТО кога ще отговори?

34

Почва се

преди 1 година

От скоро: Полски джетове са забелязани на територията на Украйна близо до границата на бойни действия.

33

Отвратен

преди 1 година

Както казва Чърчил: Полша е хиената на Европа. Поляците са шовинисти и надъхвани от Англия в омразата си към Русия години наред. А повод за война може да се сътвори дори от шепа прах за пране.

32

Анонимен

преди 1 година

Направо не мога да повярвам колко безмозъчни пишат тук. Какъв натовски отговот, какви 5 лева. За 2 ракети? Вие имате ли изобщо някаква мисловна дейност? Ще се пошуми малко, ще сложат още някакво пво в Полша и това ще е.

31

Анонимен

преди 1 година

Блатная изгоря. С нея ше горят и тукашните русофили, няма да се разминат както през 89-а година муахахахах.

30

Евала

преди 1 година

Русия пробва НАТО. Ще си поиграе ще го полигави и ще клекне .

29

Активист БСП(к)

преди 1 година

Това е края на пост-съвецката кочинаМимикрираща под името Руска Федерация. Могат да си говорят каквото си поискат, дори да твърдят че атаката е дело на извънземни. Ако НАТО са убедени че ракетите са руски удара ще бъде бърз и безпощаден!!

28

Бизнесмен

преди 1 година

За 2.50$ има ли сделка да плюя само по Русия ?

27

Анонимен

преди 1 година

Полковник, лягай са спиш. Краят на света се отлага. Трябва много повече от 2 заблудени ракети за да се стигне до отговор, защото на никой дебелогъз европейски или американски гражданин не му се умира.

26

ъцз

преди 1 година

НАТО още ли не са активирали чпен 5? какво чакат?

25

Анонимен

преди 1 година

Радев и Гълъба са с кафяво на гащите муахахахах!

24

14 ноември 1943 г

преди 1 година

Днес се навършват 79 години от варварските англо-американски бомбардировки на София но никой не ги споменава, ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ЛИ ВИ Е СРАМ, ПРОДАЖНИЦИ???????