19

Сезона на Тиквите е!

преди 1 година

След царуването на Тиквата, живеем в обран бостан. А бяха едни огромни хвалби...беше плашене със съдбата на `фалирала` Гърция.

18

Ром"с

преди 1 година

За българският народ е необходиа да му се направи детокс ,защото се самозабравихме,напечатените пари водеха до потребление на храни,авто,имоти ,сега започнаха да затягат даването на пари под път и над път и вдигат и лихвите ..и резултата ще започне през пролета, може и в края на зимата.Заплата се увеличила с 40-50% ,а и дори и с над 100% в някои браншове и отрасли ,а производителността и БВП се увеличил с 4-5 % .. За да имаш ,трябва да работиш,а не кредити и коли под лизинг да взимаш-а не рев

17

Albi

преди 1 година

Е, то не остана. Сладко, мл. продукти, месо, плод/зеленчук, всичко тройно и много лошо качество. Какво да се яде? Хляб. Грамажа 5 пъти го намалят, то вече много си личи. Вафли по 30 грама ужас. Иначе по-дълги и плоски ги направили, да се заблуди човек. Гледайте освен цената и грамажа на пакетираните стоки да няма изненади.

16

морски

преди 1 година

Много мои познати купуват храна и хран. продукти от Турция. Тук навсякъде е спекула.

15

Анонимен

преди 1 година

чакайте сега да вдигнат лихвите! Еврейските номера са стари като света! Политиците трупат дългове. После 10 години феномена "безплатни пари" при 0 лихва. Тръгва инфлация и те вдигат лихвата. Мат'ряла почва да плаща с кървав пот целия си мизерен живот!

14

До 12

преди 1 година

Теб кой те спира да станеш работодател?!

13

Анонимен

преди 1 година

Тамън ще отслабнете. И без това не знаете какво да ядете. Опашки за баници с маргарин и имитация на сирене с палмова мазнина, струващи повече от домашна баница с био продукти.

12

Анонимен

преди 1 година

Да произвеждат по едно кисело мляко и да искат по 1 милион от държавата за производството му. Производството се превърна в рекет към държавата и рекет към купувачите. От двете крадат за поршета и коката си алчните работонаематели. И безплатна работна ръка от държавата ще искат, държавата да плаща на работниците. Добре, че сме в Европейския съюз и ще внасяме. Да затварят некадърниците просяци и да отиват в Лондон да просят.

11

Анонимен

преди 1 година

Има изключително много българи с наднормено тегло... Кризата ще им помогне да отслабнат.

10

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 1 Можеш само с носталгия да си спомняш за Тиквата. Това време няма да се върне.

9

Анонимен

преди 1 година

"Невидимата ръка" на пазара трябва да свали цените. Никой не е виждал "невидимата ръка", защото е "несъществуваща ръка". "Картелната ръка" на пазара ще се протегне за помощи от държавата за свитото производство. "Просещата ръка" на бизнеса ще иска социални помощи за ток и газ за производство на още по-скъпи стоки.

8

Петров

преди 1 година

странно, украйна настъпва, газа поевтинява, селянин с джипката пак е на власт, обичан от народа, демокрацията се задълбочава, еврото наближава, корнела се грижи за народа денонощно, а цените растат и храната намалява.

7

Пенсионер

преди 1 година

Всеки ден съм в Кауфлант и не забелязвам такова нещо. Купуват като че ли Путин ще ни нападне.

6

Глад

преди 1 година

Глад идва и ще умори добитъка!

5

Анонимен

преди 1 година

Ами нямаме възможност да ядем в стола на парлаМеНта

4

ПРАВИЛНО

преди 1 година

Анонимен. И ще фалират с тази тяхна алчност. И това го писах преди време.

3

Анонимен 22

преди 1 година

Много ясно, че ще се свива потреблението. В България всичко е спекула и цената не определя качеството. Нека да надуват цените още.

2

Момо

преди 1 година

Мисля, че цените на храните са ниски и трябва да се вдигнат още, за да се стабилизира пазара. Все пак всяка храна очевидно съдържа до 80% изкопаеми горива в себе си.

1

Анонимен

преди 1 година

Е а при Тиквата ядяхме на корем у което не можехме да изхарчим, ходехме в Гърция.