32

Анонимен

преди 1 година

Трябва взаимно да си помагаме, а не едните да налат санкции, а другите да спират енергията и ресурсите нужни за живот в 21 век. Възможно е, ако загърбим личните си интереси и работим за общите ни интереси.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия не разбра едно- този, който има парите, той управлява света. ЕС и САЩ ги имат. Русия има едно голямо кръгло нищо.

30

Българин

преди 1 година

Абсолютно права е Захарова в случая. Целия ЕС страда, заради един конфликт, който можеше да бъде избегнат, ако просто Франция и Германия, които се бяха подписали под Минските споразумения като гаранти, бяха успели да накарат Украйна да ги спазва. Но про-атлантическите платени марионетки във властта в Украйна нямаше как да го позволят.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз като израстнал в комунизма човек да ви кажа че още 70'те години комунистите постоянно ни повтаряха колко е изгнил запада, колко е пропаднал, как мъжете си пускали дълга коса, как хората са се търкаляли по земята след като пият кока кола. Повтаряха ни че скоро цялата им капиталистическа система ще рухне.

28

Анонимен

преди 1 година

Русия се смилява над европейската васалническа глупост, а некадърниците го възприемат като знак за слабост, ами човещина имат хората, но ако още не сте го разбрали ще ви оставят политиките на САЩ да ви довършат чрез имиграция на зелени шведи и изземане на иновационния ресурс изцяло

27

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка - хората ви вярваха, търгуваха с вас, наляха милиарди в икономиката ви, искаха да имат нормални отношения с вас, и благодарение на тези отношения вие бяхте започнали горе-долу да заприличвате на нормална държава! Но пропиляхте всичко това само за да могат Путин и путинци да се правят на големите военачалници и завоеватели! Е, вече никой няма да ви вярва

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - "ЕС не иска да преговаря. Русия е затворена страница. ЕС няма нужда"У ваше село всички ли сте такива крайно загубени, които не могат да мислят едно логическо звено напред?? ЕС без Русия е пътник, моето момче! И дори го знае, ама нищо не може да направи, защото елитите са под властта на сащ, а обикновения човек или не е наясно какво става, или от него нищо не зависи

25

Анонимен

преди 1 година

'' Явно ЕС трябва да свие своята икономика, за да угоди на САЩ '' ....................... всяка дума на руснаците е лъжа, всяка дума е пропаганда ... до такава степен, че вече сами си вярват. Украинците обаче ги събудиха за реалността.

24

Анонимен

преди 1 година

Спече се голташка Русия, като видя пагубните икономически последици, особено след като анализира кои точно 10 милиона души избягаха от блатото. Именно- топ платците на данъци и топ генераторите на БВП (то и един БВП в голташка Русия- по-малък от този на Португалия и 80% от нефт и газ). Особено като вече ЕС няма интерес от руски нефт и газ, ептен загазиха голтаците. Хубаво си правят разни съюзи на бедняците с Иран и Бразилия, ама там пазар няма, защото и икономика няма, и пари няма.

23

Някой до 14

преди 1 година

Това може да е поредната провокация към ЕС. Все пак излиза от релсите си и искат да обучават украйнски войници или плащат на държава която не е в ЕС и т.н....... Ако не сте забелязали ЕС работи за всички който не са от ЕС, а ние сме техните роби. Откъдето и да погледнете не са в релсите си. Времената са шантави, но и тях си ги бива. Очаквайте неочакваното отвсякъде....

22

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. 18 ------- "Света ги изрита от всякъде" ------ интресно кои ли държави визираш . Кой ги е изритал

21

Анонимен

преди 1 година

абе Маро - евро-икономиката си е добре . като гледам - газ има всякаква и в изобилие . Сибирската икономика как е ? Почнахте ли производствотоп на телевизори от по 250 кг :) Тръгна ли завода за Заз-ове ? :)

20

Анонимен

преди 1 година

До Някой...Айде марш в Масква кво правиш в скапания ЕС. И д и о т.Още комунистите преди 60 години обявиха ЕС за загниване и очакваха всеки момент да се гътне, е видяхме резултата комунизма се гътна.Сега путинистите чакат да се гътне е познайте кой ще се гътне скоро.

19

Анонимен

преди 1 година

Да сте чули и видели умен български военен или комунист или Путинист? Те си живеят в някакъв парарлелен свят и си мислят че със сила ще решат проблеми. Парата прави играта.

18

Анонимен

преди 1 година

Много несериозно подхожда Русия. Хем тя е просителят към ЕС, хем плюе по САЩ. Няма как да и се отвори парашута на Русия при такава нескопосана политика. Какво иска ЕС от Русия? Иска да напусне цялата територия на Украйна и да почне преговори за плащане на репарации и обмяна на пленници. Без такива действия Русия ще клечи пред ЕС като гладно куче пред месарница.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Като нямат нужда , защо купуват руски газ и петрол тогава

16

Анонимен

преди 1 година

Леле мале,колхозничката говори за икономиката на най-богатата част от света!

15

Анонимен

преди 1 година

Пак е пияна.

14

Ферди Тайфур

преди 1 година

А, ЕС да ли иска ?

13

Така е ..

преди 1 година

Започнаха да свалят гащите , но газ на ЕС повече няма да продават. Света ги изрита от всякъде.Тава постигнаха с безумната си завоевателна политика.