104

До 117

преди 1 година

До Анонимен"Средната заплата в Москва е около 200 хил. рубли - към 7 хиляди лева." Само забрави да кажеш нещо за цените там. Години наред Москва е сред най-скъпите градове в СВЕТА!!! А и Москва не е цяла Русия. Виж в някой Мухосранск как е!

103

Анонимен

преди 1 година

САЩ не може да пипне никой който има атомни оръжия! Е Северна Корея напримир си съществува 50 години! И си стрелят ракети всека седмица вече..

102

До 114

преди 1 година

До Анонимен Поне като лъжеш толкова нагло не забравяй, че в България не сме малко тези, които са живели в Русия. Та относно 7 000 долара при раждане на дете, ето ти официалната руска статистика: От 1 февруари помощта е 20 472,77 рубли, което ще рече 330 долара. Колкото и да опитваш да ни убедиш в обратното, обикновените хора там живеят по-зле от масовия българин.

101

АнонимеН

преди 1 година

СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ПОНЕ ПО ДАННИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА Е 2000 ЛЕВА ИЛИ 60 ХИЛЯДИ РУБЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ. НО ПОДОБНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ БЪРЗО ЩЕ ИЗТОЩЯТ РЕЗЕРВИТЕ И ЩЕ ИЗТОЧАТ БАНКИТЕ ОТВЪТРЕ ОТ КОЕТО СЛЕДВА ФАЛИТ НА БАНКИТЕ! РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ЕДВАМ СЕ ДЪРЖИ ЖИВ В МОМЕНТА НЕ Е ШЕГА ТОВА!

100

sd

преди 1 година

ще видим кой кого. за недоимперията има 2 пътя - или севэрна корея или разпад на няколко по-малки държави. може би отделяне на мюсюлманските ''автономни'' области.

99

Анонимен

преди 1 година

Колкото пъти да повтаряш колко собре живеем с ЕС и Нато, цените, заплатите и сметките потвърждават обратното!!!

98

Кк

преди 1 година

Посредствен,алкохолизиран нород с посредствен диктатор.Ще чакат пак на опашка за банани по нова година,както беше и при нас.По два килограма на човек,повече не може.

97

трети българин

преди 1 година

Подвърждавам, че ние българите живеем добре в ЕС и НАТО, да не си помисли някой нещо.

96

Анонимен

преди 1 година

Средната заплата в Москва е около 200 хил. рубли - към 7 хиляди лева.

95

Анонимен

преди 1 година

Промишлена инфлация (увеличение на разходите за производство) в страните от ЕС: 78,2% България, 67,5% Унгария, 62,9% Румъния, 62,8 Словакия, 62,4% Латвия, 53,0% Италия, 49,5% Белгия, 48,0% Литва, 46,9% Германия, 46,2% Дания, 37,1% Холандия, 28,5% Франция.

94

друг българин

преди 1 година

Ние българите в ЕС и НАТО живеем много по-добре от руснаците, но русофилите са *** и не могат да поверват на това нещо.

93

Българин

преди 1 година

Ние българите живеем добре в ЕС и НАТО, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

92

АнонимеН

преди 1 година

ВСЕКИ КОЙТО ИМА И МАЛКО АКЪЛ ЩЕ СИ ИЗВАДИ ПАРИТЕ ОТ БАНКАТА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО И ЩЕ ГИ ОБЪРНЕ В ЕВРО ЩОТО ПОЧНЕ ЛИ ДА СЕ СРИВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ СЕ СРИНЕ И ДОЛАРА ТЕ СА ВЪРЗАНИ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ И ДВЕТЕ СА ПРОДАВАЧИ НА НЕФТ И ПЕТРОЛ! И НИКАКВО ДЪРЖАНЕ НА ПАРИ В БАНКА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО , ЗАЩОТО ПАДНЕ ЛИ РЕЖИМА ЩЕ ОБЯВЯТ БАНКИТЕ ФАЛИТ МОМЕНТАЛНО!

91

Анонимен

преди 1 година

Интересно, как така нито една "суверена" държава от т.нар. демократичен свят няма право сама да определя пътя си на развитие, а трябва да чака одобрение от САЩ и ЕС? Всички държавни ръководители или правителства, които се опитат да поемат по своя път биват наричани тоталитарни, агресивни... Що за демокрация? Ограничават ти правото да бъдеш информиран, да прецениш кое е истината... Това не е светът, за който се бориха нашите предци, това е хегемония на злото над останалите!

90

Грозната истина

преди 1 година

До Анонимен99. Да в България е много добре. Знам, че копейките сте предимно таксиджии , бачкатори на строеж и безработни чакащи пари от Митрофанова, така че няма как да живеете добре , ако не работите. Има явна връзка между това колко мизерно живееш и колко хвалиш Русия.

89

Анонимен

преди 1 година

САЩ може и да унищожат България като държава, но после ще ни нахранят с хамбургери и кейефси. Ние българите сме за САЩ и за евроатлантизма.

88

анонимен келеш

преди 1 година

Коми:):):)Студ,глад и комари:):):)

87

До 99

преди 1 година

До Анонимен "а иначе как е в България при ЕС и НАТО, добре ли е, добре ли е в България при ЕС и НАТО? Добре ли живеят българите в ЕС и НАТО?" Повярвай ми живеят много по-добре отколкото братушките без ЕС и НАТО. Честна дума!

86

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ФАЛИРА И ТО СКОРО! УВЕЛИЧИЛИ СА КУРСА НА ВАЛУТАТА СИ НО ТОВА Е ОГРОМЕН РЕСУРС КОЙТО ЩЕ ИЗЦЕДИ ДЪРЖАВАТА ОТВЪТРЕ!! РЕЖИМА СЕ ЧУДИ КАК ДА ОЦЕЛЕЕ НО ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА ОТВЕДНЪЖ! НАЙ-ВЕРОЯТНО БАНКИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОИТО СЕ ИЗТОЧВАТ ОТВЪТРЕ ЩЕ ОБЯВЯТ ФАЛИТ В ЕДИН МОМЕНТ ПОВЕЧЕТО

85

Анонимен

преди 1 година

На запад в ЕС и САЩ е фашизъм. Русия е единствената свободна страна където има свобода и истинска демокрация.