19

Германец

преди 1 година

Четирихилядниците, като този кумунделски генерал, вече сами излизат на светло с подобни коментари :)

18

Inatut

преди 1 година

Значи тия псевдо генерали - яко съветски агенти. Там директно съд за държавна измяна. После как няма да ни считат за троянски кон. Кой знае нашите копейки колко натовски тайни са споделили на Пасолството

17

тодор живков

преди 1 година

НАТО реши , НАТО каза ,НАТО дава , това трябва да са медийните изяви , така трябва да се пише . Харашо ?

16

Защо всеки път

преди 1 година

става така, че тия дето имат мозъка да вземат решения нямат властта да го направят, а тия без мозък смело се разполагат с властта?

15

гого

преди 1 година

Този генерал, след като сам казва, че решението за даване на оръжия е чисто политическо, защо се изказва и разсъждава по него?!? Та нали генералите, армията би следвало да са деполитизирани.Не-даването на оръжие СЪЩО е политическо решение и СЪЩО е удобно и изгодно на една от страните, следователно пак ни поставя от страна и то тази, за която ген. Калчо явно милее

14

Анонимен

преди 1 година

И в международен план трябва да сме за справедливост. Тази мантра не важи ли вече?

13

Каква изненада

преди 1 година

Още един руски хибридчик от армията се разкри ! Ще има още !

12

Анонимен

преди 1 година

Наште генерали милите съм сигурен ,че се затрудняват да боравят с един нов телефон камо ли да разбират от модерна война .Дрон и GPS са виждали само в екшън филмите

11

Западняк

преди 1 година

До 10. Ти пък кой си и какъв си, та реши, че сме на страната на губещия? Като не ти харесва хващай влака за Масква. А междувременно може да питаш децата си къде им харесва.

10

Анонимен

преди 1 година

Още един четирихилядник на държавна заплата лъсна!

9

Най-после

преди 1 година

Ще се отървем от съветските тенекии като МиГ 29 и Т72 и ще оборудваме армията си със съвременни западни системи ! Виждаме разликата в Украйна между руските и западните оръжейни системи!

8

Анонимен

преди 1 година

Значи сега северномакедонците и словенците са цел на кремълските фашисти! Защото те ОТДАВНА дадоха оръжие на Украйна да се защити от агресията!

7

Анонимен

преди 1 година

за пореден път сме на страната на губещия както историята показва

6

Анонимен

преди 1 година

В една компания сме със САЩ,Германия, Франция,Турция Гърция Полша Чехия Словакия Словения ........... т.ч. лошо няма. До кога ще дават думата на тези изкуфели генерали възпитаници на соц-а поддръжници на безвъзратно остарели военни доктрини, нито виждали война , нито дори предполагат какво е война в 21 век

5

Демократ

преди 1 година

Ами да, правилно. Противник сме на гнусния агресор от Кремъл и това е достойно и основание за гордост.

4

Анонимен

преди 1 година

От доста време сме противник, генерале. В кома ли си бил досега? Кремъл отдавна ни обявиха за неприятелска държава, една от общо 144 в света. Откакто СССР се срина изпращат финансови облаги за наши родоотстъпници, за които български национален интерес означава слугинаж на Кремъл, както беше преди 89г. Работниците и селяните между 47г. и 80г. бяха промити до такава степен, че за тях всичко започва и свършва с Русия. БКП си отгледа поколения диверсанти, болшевики интернационалисти.

3

Анонимен

преди 1 година

Русия още преди месеци обяви България за неприятелска държава. Без да сме дали и един патрон на Украйна. Така или инъче сме врагове на Москва..те така решиха.

2

Какъв хибридчик

преди 1 година

И този генерал е бил заместник командир - смятайте колко чужди проруски агенти има в българската армия!

1

Анонимен

преди 1 година

Ген. Калчо Танев е направил типично комунистическо изказване. Как забрави да каже,че трябва да излезем от Нато и да се върнем във Варшавския договор. Русия ни е обявила за неприятелска държава. Какво иска още ген.Калчо Танев, ние сме в НАТО и сме солидарни с нападнатата Украйна и помощта с оръжия не ни прави участник във войната. Русия не смее да нападне никой от НАТО,защото ще бъде заличена от картата.