28

Анонимен

преди 1 година

Един кръволок по надолу се възмущава от смъртта. Странна логика на убиец. Натрака си и лайкове айси.

27

sd

преди 1 година

всички руснаци да бъдат избити! единствените добри руснаци и русоиди са мъртвите

26

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите членуват в комсомолска организация. Всичко правят под строй. Днеска едно ги подканяше да се местят под друга статия ан блок щото във форума където били нямало русофили. Детска градина са шайките долни.

25

Анонимен

преди 1 година

Пиша нещо добро за България то отива да ми слага минус.

24

На

преди 1 година

Всички бандити от шайката в Кремъл трябва да бъде убит по един или няколко от най-близките им хора за усетят, какво означава да загубиш човек който обичаш...! Десетки хиляди руски и украински семейства почерни тази безсмислена и жестока война. Кървавото джyдже обаче продължава да изпраща нови свои роби на гибел в Украйна.

23

До 7

преди 1 година

СССР никога нямаше да поведе братоубииствена война а щеше по дипломатичен път да уреди нещата. - а бе другарю , я виж що народ само един Сталин е избил , да не говорим за гладомора да речем , това ли ти е представата за миролюбивия СССР . Не виждам как ще тръгне страната ни напред докато и последния заблуден комунист вярващ във величието на соца не изчезне

22

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше демокрация в украйна нямаше да има война.Сами са си виновни. И сегашните им победи така ще се изпепелят понеже са горделивци.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Бъркаш, и то много, ти. През 2014 година войната е предизвикана от РУСКИТЕ милиции в Донецк и Луганск. А относно това президент на точно коя от двете сега воюващи държави е нищожество може много дълго да се спори. За нормалните и здравомислящи хора това определено не е Зеленски.

20

Анонимен

преди 1 година

Съвет към българските пpocтитутки които пpocтитуират в Германия, Холандия, Франция, Белгия и в целия ЕС: по-добре си останете да пpocтитуирате в Германия, Холандия, Белгия или където там пpocтитуирате отколкото да се връщате в България. Защото идват много, много тежки времена за България, също и там където сте идват тежки времена, но в България ще бъде много, много тежко, ще бъде просто страшно.

19

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте с минусите. Не четете, не мислите но слагате минуси. Ок.

18

Анонимен

преди 1 година

Нашата най голяма слабост но и най голямо предимство е демокрацията !!!

17

Анонимен

преди 1 година

Средствата от Европа ще отидат за политиците който подкрепят плана за Украйна. За обикновения Български данъкоплатец ще останат високи сметки за ток и вода. Успех!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Всяка страна има право да защитава националната си сигурност. Русия не може да допусне съществуването на терористично образувание на тероторията на БУССР което застрашава националната и сигурност.

15

Анонимен

преди 1 година

Ама що така на запад всички тези роднини , нали точно `прогнилия запад` е виновен за всичко . Май на думи едно ,а на дела ..... Защо така бе дрогари в Кремъл!?

14

Анонимен

преди 1 година

В България има демокрация и никоя съседна страна няма повод за претенции понеже ние сме демокрация. Не е така обаче в украйна. Ако имаше демокрация нямаше да има война. Защо са обстрелвали с ракети населението на Донецк ,забранявали са езика, не са спазвали минските договорки ,убили са мирни хора в Одеса, настройвали са всички малки малцинства срещу руснаците дори и децата.

13

Анонимен

преди 1 година

Нещо бъркате, защото Украйна още 2014 година предизвика войната. Като видя брадатия президент на Украйна със запретнати ръкави и липса на образование. То ми е ясно, че същия нищо не може да работи, освен война!!! Жалкото нищожество Зеленски е ВИНОВНИКА за Войната.

12

Анонимен

преди 1 година

До Всички активи ти поне един голф2 имаш ли в тоя живот че раздаваш чуждото!!!

11

Анонимен

преди 1 година

До Всички активи ти да не си комунист бе ей. Как тъй раздаваш нещо което не е твое. Ти свой имот имаш ли. Как тъй раздаваш чуждото !?! А маха и комунисти !

10

Анонимен

преди 1 година

СатаНиста(СатаНато) пак се е заел да пише и с програмката лайкове да си слага...аман от вашите манипулации...

9

Анонимен

преди 1 година

До по долу.Той СССР тъй е наредил нещата че дал доста голяма територия от Русия на Украйна освен Крим и Донбас и много други с указ са ги давали.