391

Анонимен

преди 1 година

Вова , стягай кофчега !

390

toti

преди 1 година

Колкото и да не ни се иска Путин постигна целта си!! Докато е жив Украйна няма да се въстанови от тези разрушения,а и правнуците им ще плащат дълга по въстановяването !!!

389

Анонимен

преди 1 година

ЕЖК

388

30г.Опростачване

преди 1 година

Добре,че ги има ***/Т/-медиите,за да ни уведомяват какво им шушнат господарите им от Козяк и англо-краварските шпиони,защото ние българите трябва да знаем само това, за което им плащата да пишат.А от мен:Слава на Майка Русия!Да живее Путин!

387

Просия

преди 1 година

Доста бавно стоплят рашките . Ама ще усетят скоро , че вече е изгубена войната. Следват 100 години плащане на репарации !

386

Анонимен

преди 1 година

Добре,че не ви вярваме иначе света досега да е в розово,омазахтя се бре,спрете да се навеждате,лакейчета

385

dЕЗИНФОРМnes.bg

преди 1 година

Тук никой не може да прогледне извън капаците си, че ако Русия загуби войнооперацията се ега мамата на целия свят. Про.с.то ставаме роби на краварите. Включете си гугл стрийт вю и вижте улиците на Нигерия - един от най-големите износители на петрол.

384

Дългия нож

преди 1 година

Историята казват се повтаря - "Първо се случва като трагедия ("покруса" в оригинала), а после се повтаря като фарс..." Това е известната поговорка от любимия Карл Маркс. На времето Хитлер е пробвал същата тактика - много служби, конкуренция и насъскване една срещу друга- Гестапо срещу Абвера; СД срещу полицията и т.н. Темата дълго и широко е предъвквана. Ами при Путин няма изненади, още преди 5-6 години си създаде някаква лична "гвардия" подчинена директно и само на него а не ГРУ, ФСБ и др

383

взвд

преди 1 година

фейк скрийте се под масата дибили

382

Анонимен

преди 1 година

на дребния кога ше му режат главата?

381

Даскал Кольо

преди 1 година

Ко речи Дойче Веле???? Днес, сутринта руски ракети попиляха електростанциите в цяла Украйна. Украинците ги чака студена, гладна и тъмна зима.

380

Мъка

преди 1 година

Много пропаганда ... много ***...

379

Анонимен

преди 1 година

Кремълското,клeпоyxo, плешиво джyдже e най-пpocтия руски държавник за цялата история на Русия... Започна една безсмислена война в, която погуби десетки хиляди руски войници и украинци... Само заради, това заслужава да бъде убит по хиляди възможни начини.

378

Жиката

преди 1 година

Скоро потъването на Великобритания.

377

Уган Путан

преди 1 година

дрът изкуфял шебек от татарски произход, "антифашист" - що е то (отговора е в заглавието)

376

болгарский охотник

преди 1 година

оказа се че руската армия е толкова велика и силна че българските ловни дружинки и празнуващите с пиратки по време на новогодишните празници спокойно можем да превземем и Москва..ха. ха ха ха

375

еише

преди 1 година

Руснаците са много смели да стрелят по жени,деца и да рушат. Много смелост се иса да стреляш по електроцентрали, паркове и детски градини. И да се хвалиш,че децата нямат да имат ток в градината.Велики воини, няма що,затова са ги били всички Чеченци,Афганистанци,поляци,норвежци,турци и много други. Бабки..страхливи

374

Прост народ

преди 1 година

Гледам хората не спят нощем, а пишат коментари тук. Тези хора не са изморени от работа,какво ви боли патката за Русия и Украйна?Оправети си живота, търсете си работа и се развивайте. Те нещата ще се случат и без вашите "задълбочени анализи"!Спорите, карате се!Какви българи сте?Гледайте си нашата кошница,а тя е бедна и постна. Разбирачи от оръжия, военна тактика,гледате по цял ден руска телевизия и вярвате на лъжи и простотии. На никой не сте изтрябвали, България е едно Китайско село.

373

Анонимен

преди 1 година

Съветвам да не четете статийки, под чийто текст е изписано:автор КЕлка Василева,Н.Христова,АПопов и т.н.. Пълна лъжа, фейк, нямащо нищо общо истината. Има достатъчно авторитетни източници за информация - както "за" Русшя в т.ч. и "против", но не четете този сайт.Той е ужас и безумие.

372

българин

преди 1 година

До Анонимен>>"Точно 3 часа ще е времето което ни остава, след като натиснат копчето..."На тях също...МАД (мучуъл ашуред дестръкшън = взаимно осигурено разрушение) - е концепцията на САЩ - противника знае че почне ли атомна война също няма да оцелее - всички са пътници... е може и да остане някоя *** тук-там За това никога няма да го натиснат. Освен ако на джуджето не му кажат че скоро ще мре... Това е опасното на комунистите... понеже не вярват в нищо - "след мен и потоп..."