275

До 329

преди 1 година

Като не са бедни да си платят престоя! Защо чакат на помощи хотелиерите? Да си платят и да стоят по скъпите курорти! Но те искат с програмата до безкрай да се възползват. 6 месеца е времето за интеграция. След това трябва да работят. Кой ще ги храни? Що не идат при Бай Дън?

274

Анонимен

преди 1 година

В Слънчев бряг няма работа през зимата. Какво ще работят в Слънчев бряг? Или ще са на почивка? Интеграция за тях няма ли?

273

до 325

преди 1 година

Ако някой още е не разбрал, украинците не бягат тук, защото са бедни , а защото им пускат бомби на главите. Украйна беше богата държава , тръгнала да се учи от Запада - за това руснаците ги дояда и решиха да я разграбят. Вие от своя страна трябва да се раздвате , че украйците са дошли да си изхарчат парите при вас.

272

Туи

преди 1 година

Да ги настанят при ДБ и ПП и техните семейства и да плащат а не народа

271

Анонимен

преди 1 година

Много е смешно как българите не искаха да помогат за сирийците , защото били мургавели и мюсулмани, а сега като дойдоха християни по-бели от тях, изведнъж им домиля за сирийците. Кажете си просто - ние сме свадливи , страхливи хора и бъдете в мир със себе си.

270

Здрасти

преди 1 година

Ташумко то и хотелите във Силистра, Русе, Враца, Мездра, Вуршец, Берковица са празни, но явно си и лош материал.

269

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Кауфланд Пловдив 2 украинки и 1 украинец на видима възраст не повече от 35г. купиха храна и алкохол за 462лв. Пред мен бяха на касата. Платиха в брой. Това е повече от пенсията на човек работил къртовски труд за България. На българите 10лв.се пада на ден за сметки и храна, а тези тръгнали по скъпите курорти на морето. Или да започват работа или да се чупират в богатите европейски страни!

268

До 327-пуберче

преди 1 година

Ама ти още ли се протвиш бре,нали се разбрахме да си праснеш една с лявата ръчичка,да си гаврътнеш чашката топло млечице и да гушнеш мама!Хайде действайййй!

267

До АК-47

преди 1 година

Да не мислиш, че някой седи и дебне с гумичката да трие? Хахахаха.Или някой седи и с една ножица реже думи? Забранените думи са заложени като тагове и системно се изтриват от настройките. Няма кой да кибичи и да гледа хиляди статии.

266

Анонимен

преди 1 година

Хотелите на морето са празни през зимата бе *** ***. Какво ревете срещу тези хора? Да не бягат от хубаво тук? Питайте плeшивия си кумир в Кремъл защо разрушава градовете им?

265

Потребител

преди 1 година

Ако стане конфликт в България (примерно Ердоган ни посети) ще отида в Хърватска. Дубровник на хотел и ще рева да ми плащат масрафа.Много лош материал има тук :)

264

АК-47

преди 1 година

Едно време, преди 1989 г. имаше една песен, в която се пееше Искам да съм *** в щата Алабама. Май ще почнем да пеем Искам да съм украинка в колония България. Да им е честита на всичките ни продажни политици подкрепата за нациста Зеленски.

263

Здрасти

преди 1 година

Нагли хотелиери искат да изкарат пари!Еми то има и много празни хотели във Враца, Мездра, Видин, Русе, Силистра....

262

Анонимен

преди 1 година

Дали пък някой ни е питал за каквото и да е?Е,.ати и държавата?

261

Потребител

преди 1 година

Говоря за бежанци ако станем бре умен и ходи да целуваш Зеленски :)Значи започва война в България и отивам в Лас Вегас на хотел и започвам да рева да ми плаща:)УМЕН СИ КАТО БЪРЗИЯ ВЛАК:)

260

Димитър

преди 1 година

Бежанските лагери свършиха ли?

259

Потребител

преди 1 година

Това е все едно ние да отидем във Франция на равиерата и да се натаним в хотели и да започнем да ревем :)

258

видяла

преди 1 година

До Анонимен- да, нагли са, защото тук са богаташите, искат обслужване, имат претенции, а народа там мре. А защо не си смениха еврейското првавителство, нямаше да ги нападат и щяха да си запазят грамадната държава.

257

Анонимен

преди 1 година

До 304 Пубер,Ха нъпъни се с плюсовете де,направи ги поне две дузини!!!

256

Анонимен

преди 1 година

На палатки на поляната. Какви хотели? Да бачкат и да си плащат, ако искат на хотел. Цитиганите винаги плачат за пари.