27

Обърках се

преди 1 година

Ако си против хегемонията на САЩ в света, това русофил ири китайцофил те прави?

26

Анонимен

преди 1 година

"Богатите китайци напускат китай. Времето на комунистическия диктатор Си Дзипин изтече. До дни, дори до часове режимът на комунистиеския диктатор Си Дзипин ще падне." - и като богатите китайци напуснат кво? Си ще падне като конкуренцията избяга? Хафаха. Само да те светна, че от Китай не се изнасят пари никак лесно. Преди се правеше през Макао, ама вече номера не минава щото следят казината и предлагащите пране на пари. Ще избягат, ама бизнесите им и парите им остават в Китай.

25

ДОГОДИНА

преди 1 година

ПЕКИН ЩЕ Е НОВАТА СТОЛИЦА НА РАША? МАСКВА МИНАВА КЪМ УКРАЙНА.

24

ДО 12ти

преди 1 година

Кения Собчак с какъв паспорт избяга?!? С израелския си паспорт или с британския?!? Поинтересувай се малко,има достатъчно инфо не само в "правилните" медии :)

23

ГЛАААД!

преди 1 година

ПУТИН СЕ ДВУУМИ НА УКРАЙНА ИЛИ НА КИТАЙ ДА ПРЕДАДЕ РАША? ТАКА Е КАТО НЕ СЛУША БАТ БОЙКО!

22

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава Путину, слава Российская Федерация!

21

Мхм,да бе да,

преди 1 година

и един мармот завива шоколад в станиол! Блумбършит, вЕрваме!

20

До 19

преди 1 година

Ех защо и нашито Кире и Васчо не избягат в САЩ!

19

Таня

преди 1 година

Китай ще отхапе огромно парче от Русия. Путин направи огромна грешка като разкри несъстоятелността на армията си.

18

До 10

преди 1 година

До дни, дори до часове режимът на комунистиеския диктатор >>> Това го пишеш от 8 месеца човек! Я за Путин, я за Си!

17

Исторически парк

преди 1 година

Тамошните кирета и прокопиевци бягат в сащ хахах

16

Анонимен

преди 1 година

Назрява нова Културна революция.При културната революция по времето на Мао загинаха не официално 50 милиона китайци.И понеже са сърбали попарата богатите наричани по времето на Мао кучешки муцуни.Пращани са по оризищата да работят несвойствена работа.Умирали са от изтощение глад липса на здравеопазване.Старите спомени излизат и над Китай надвисват познатите облаци.

15

ЖУЖЕ ПРАВИ СМЕХ

преди 1 година

КИТАЙ ДА НЕ ГЛЕДАТ ТАЙВАН, АМИ ДА СИ ВЗЕМАТ РАША, ЧЕ АРМИЯТА ИМ, СЕ ВИДЯ, Е КАТО НАШАТА - МИЛ СПОМЕН! ЗА ТОВА ГИ Е СТРАХ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ КИТАЙ.

14

Анонимен

преди 1 година

За шушумигите които си мислят че това е пропаганда, само ще кажа че процеса на изтичането на капитали от Китай е вече повече от 2 години. Това вече се усеща и то много, масово затварят магазини и фирми, заводи не работят с месеци заради политиката на 0-ковид .

13

Георги

преди 1 година

В топ 500 компаниите в света САЩ и Китай имат по около 150. Япония има 45. Франци и Германия по 25-26. А Русия... Русия има 4....

12

Анонимен

преди 1 година

Тиквата подгони Божков и китайците да не останат назад от нашия диктатор .

11

Анонимен

преди 1 година

И Ксения Собчак, и Ксения Собчак, и Алла Пугачова избегаха от Русия. Дните на руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин са преброени, до дни, дори до часове руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин ще падне.

10

Анонимен

преди 1 година

Те китайците не водят война слещу никого, на САЩ си ги санкционират..а васалите от ЕС не искат да търгуват с тях!

9

Анонимен

преди 1 година

Богатите китайци напускат китай. Времето на комунистическия диктатор Си Дзипин изтече. До дни, дори до часове режимът на комунистиеския диктатор Си Дзипин ще падне.

8

123

преди 1 година

До Хумболд. Глупости. Как точно е в полза на народа. В Китай спасиха от фалит маса регионални банки с пари на данъкоплтците. Спасипа от фалит и Евъргранде, които завлякоха милиони китайци с пари за апартаменти на зелено. Пак с пари на данъкоплатците. Незнам в кой свят живеете , но това че някой взимал от олигарсите и давал на народа е фантастика. В нормалните държави където държавата не се бърка в бизнеса, просто няма олигарси.