160

Анонимен

преди 1 година

Ястребите явно подготвят опасна провокация преди междинните избори на 8 ноември.. Запада се оказа, че не е по- различен от Русия. Да " сдържаш" ядрена сила" чрез непрекъснато помпане на оръжия и нахъсване към война е примитивна агресия и безумие. Мъдрият и по- цивилизованият в такъв момент трябваше да се стреми към преговори и успокояване на топката. Тук явно задачите са други. За сметка на останалите държави и невинни хора.

159

21

преди 1 година

До Кремълски цинизъм - лъгали били, че в окрайна живеели руснаци...я пак.

158

21

преди 1 година

До Анонимен 258 Само индивиди с IQ под стайната температура, биха се замислили над подобен "въпрос"

157

$$$??? провалил се

преди 1 година

Толкова лъжи толкова просия за пари. Не може да се вярва на един измамник фашист и шут.Този ни напомня за поговорката::УБИЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ УБИЕЦА. Измамите на този режим нямат край Вече всички го научихме и няма какво ново да ни покаже.ЖАЛКО ЧЕ ЕС ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН ОТ ЕДИН ПСИХОПАТ И НАРОДИТЕ ЩЕ СТРАДАТ ДЪЛГО,ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ГО ПОДЪРЖАТ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ,ЗА ДА УБИВА НАСЕЛЕНИЕТО И ОРЪЖИЕТО.

156

Нищо ново

преди 1 година

Руснаците пляскат укpитe така както ocмaнците са пляскaли бългapите. Хищника така прави.

155

Анонимен

преди 1 година

Тези дето са за войната и одобряват действията на Путин,искам да ги питам нещо.Как ще реагирате ако Русия превземе Украина и после атакува България,Молдова,Полша,Румъния?Какво е мнението ви по въпроса?

154

Айде бе!

преди 1 година

айде, Зеленчук, отговаряй като много знаеш. Но защо искаш целия свят да се вкара в конфликта, който ти и твойта дружинка отгледахте с американски долари за цяло десетилетие?

153

Анонимен

преди 1 година

Всеки нормален човек знае ,че Зеленото п.се готви мръсни бомби. Трябва незабавно да бъде унищожен с ядрено оръжие, защото като нищо ще я ползва и срещи България. Тухла върху тухла нетрябва да остане от Украйна.

152

За бедните духом

преди 1 година

повтарям: Няма само един виновен в конфликт с ДВЕ страни. А ако не ви е ясно нещо, питайте. Не е срамно да питаш ако не си наясно.

151

шоп и русофил

преди 1 година

са мръсни думи в България.

150

Бай Дрън

преди 1 година

Все по-ясно става, че тая война се води, защото Руските генерали не успяха да стигнат до Зеленски в бункера, който първия ден ревеше, как това е може би последния му разговор. Светът все повече съжалява, че оня разговор не е бил наистина последен. Ето за това се води войната, която трябваше да бъде тридневна акция.

149

…и аз да кажа

преди 1 година

Битката е за Русь.

148

Анонимен

преди 1 година

Аз така и не разбрах за какво се води тази война?

147

Нане

преди 1 година

Дано изпепелят и атлантиците у бугарско.....смърт за вас прошляци.... ===)))

146

И двамцата

преди 1 година

Да си метнат по една и тогава спор няма да има. Ще се знае точно кой е виновен.

145

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти са способни на всякакви подлости... Изобщо няма да се учудя, ако сътворят някоя велика глyпост...

144

Нане

преди 1 година

Пущай дроб сърматата връз наглосаксата съсмет Вова... ==))))

143

Анонимен

преди 1 година

До колегата малко по надолу, май не е съвсем сигурно рептилите дали изобщо "хвърлят топа" и дали и това не е някаква постановка. Аз имам също резерви и съмнения.

142

Анонимен

преди 1 година

До До 222 моля те кажи къде виждаш 222 да "ръкопляска на ...престъпници" както си се изразил. Поста на 222 е друг. Ама съвсем друг. Не знам защо го нападаш с неверни напълно измислени обвинения. Ако имаш чест и достойнство отговори. Но вие никога не отговаряте на конкретен въпрос само по опорки например в случая именно виждаш някакви монголи.

141

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на украйна да каже на своя собствен народ какви и кои точно са жертвите от тяхна страна защото и тая вечер в Мола виждам едни украински групички доста безгрижно да не кажа весело да се мотаят и пазаруват все едно там няма война но някак това ми изглежда неморално. Сателитите защо не покажат "веселите вдовички" на плажа и мола