75

Анонимен

преди 1 година

Пудинг да ги копардисва най-накрая и да. Се приключва с ЕС

74

Кори

преди 1 година

Какъв трън са българите и румънците точно на Холандия? За какво е това упорство, при положение че критериите отдавна са изпълнени. Може ли да каже Холандия какво точно е това нещо, което точно тях ги притеснява? Точно какво е това лошото, което би се случило точно на Холандия? Във момент когато ЕС трябва да е сплотен, се намира само една, която е против! България я е имало и без Шенген, съжалявам, но ако трябва и така ще си говорим. И ние имаме достойнство.

73

Анонимен

преди 1 година

Гад ни лицемери!!! ЕС гледа на нас както по турско султана е гледал на нас! Заменихме един душманин с друг, ама тоя е даже по лош щото му викаме евала ... пък то нищо не се е променило та даже и кръвен данък плащаме и викаме ура.... Безмерна тъга!

72

Анонимен

преди 1 година

Колко от вас всъщност знаят какво е Шенген

71

Анонимен

преди 1 година

България трябва да преоцени, преначертае и промени геополитиката си! Този път обаче, в интерес на българите...

70

Анонимен

преди 1 година

Къф Шенген .2022г шеф на парламента е един МУЛТАК от 90

69

има ли корупция и

преди 1 година

престъпност ? има ! и по границата и на всякъде има ! най бедните ли сме --да ! може ли д а се живе със 400 лв минимална и със 200 социална пенсия--не ! Защо искаме да ни приемат и насила да кажат България е добра страна за живот !

68

Анонимен

преди 1 година

Какво искате от представител на нация, която векове се е издържала от търговия с роби, робски труд за добив на злато и диаманти. ЗА ЮАР говоря, господин холанцец. Тия хора са толкова смачкани, че даже езикът им се казва афринаанс - смесица между холандски 90 % и 10 % местен език. Какво да очакваш от нация, чиито основен приход идва от легализирани наркотици и проституция? А па мене ме боли фара за тъпия ти Шенген. И почни да учиш арабски, че скоро ще ви стане официален език там.

67

Гошо

преди 1 година

Еййй слава Богу, спасиха ни тия холандци ,макар и съвсем други намерения да имат

66

Анонимен

преди 1 година

Направо пуснах сълза. Ама, може ли и ние да не ги подкрепим с ток зимата. Не може, нали. Щото сме партньори.

65

Анонимен

преди 1 година

Има условие: Бойко Борисов да се пенсионира и да каже коя е Мата Хари и Гешев да подаде оставка преди края на мандата. Те ни спъват в европейското развитие.

64

мАз

преди 1 година

Подкрепям Нидерландия на 100%!!!!!!! -)))))))))))))

63

Име и ранг:

преди 1 година

Ангелов, Васил Веселинов - Капитан майор...От международните военнопленници в Хага вето на вашето решение.Престъпленията, закононарушенията, военните действия срещу нас не са обезщетени и наказани и докато не са ние слагаме вето!

62

Проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Да вземат македонците. Тогава ще видят те какво се нарича долллен и проостт бълггарак втора употреба.

61

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя защо тия не приеха и резолюция за Украйна като предишна път като имаше прозорец да влязат в ЕС ги отрязаха? А нас пак ни режат за Шенген.... Тия май действат по сценарий? Поредния театър за пред тъпите българи и румънци?

60

Джамбазки

преди 1 година

А уж една стена оставаше да се измаже и щяхме да влезем...

59

Анонимен

преди 1 година

Дъртия Бойко каза че кюлчетата му трябват за малкия Бойко много обичал да си играе с тях да ги реди на къщички

58

Бай Ставри

преди 1 година

Нали им виждате мурафетите и борбата - КОЙ да разпределя новия порцион от Европа..за какво си мислите че този театър през последните години..Игра на партии,избори, парламентиПрави са хората..През крив макарон Шенген -докато шайката и сие не дойдат при мен..Така че някой трябва да почне де мете с гоооуемата гьостерица като се почне от каскета - пазителя на статуквото

57

bi4i

преди 1 година

Много важно , дреме ни на ...

56

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям напушените депутати на Нискоземия. Нелегалните емигранти, дрога, пари ще влизат и излизат без проверка.