50

Наближава

преди 1 година

времето за ф-вете!

49

Анонимен

преди 1 година

Военнопрестъпник!

48

Анонимен

преди 1 година

И аз да ви кажа - досега я карахме кротко сега украинците ги чака големия пердах.

47

Значи

преди 1 година

Значи цяла Украйна ще е във военно положение.Неокупираните територии са в такова от 24.02А обявеното от Зеленски военно положение му осигури статута на Господар на Украйна, въпреки, че държавата е полу-президентска република, т.е 50/50 президент/парламент.

46

Анонимен

преди 1 година

да преведа на дообитъка досега се ежехме е ся вече почва боя

45

Анонимен

преди 1 година

За Москва също са обявени специални мерки, което е показателно. Путин май се чувства застрашен дори от собствените си хора.

44

?!?

преди 1 година

След студеният душ от реалността. Тия в Кремъл нищо не са разбрали и продължават с дивотиите си.То на приказки много могат, ама на бойното поле не е това което се очаква. Те руснаците вече загубиха сега е въпрос дали всичко ще загъбят или само непрежалимото, което вече загубиха

43

Анонимен

преди 1 година

До Кире. Кире каквото обяви император Путин, значи се отнася за целия свят. Той не си играе на дребо. Щом е обявил военно положение, грабвай пушката и отивай на фронта да го защитаваш от нацистите.

42

Тва ясно

преди 1 година

Водката от общината ли ще раздават?

41

Кире

преди 1 година

А това е валидно само за частта на регионите окупирана от Русия или го е обявил за целия свят? За нас важи ли?

40

Анонимен

преди 1 година

Хвалбите към руската армия са неоснователни. Това е все едно Турция да ни нападне нас и ние да ги възхваляваме че за 8 месеца са успели да завземат цели 20% от територията на България и да ги наричаме световна сила за това.

39

Анонимен

преди 1 година

И понеже имаш много хал хабер, я обясни, според Вовата, каква част от Украйна има руско население, че да сравним? :) 20%, че да е успех, или повечко?

38

Ако

преди 1 година

включва и забрана на водката, това ще е краят!

37

123

преди 1 година

Руский мир. Окупираш територии и после щото видиш ли хората там много те харесват им биеш едно военно положиние, че туко виж се появят партизани. И понеже уж частичната мобилизация върви по план, забраняваш на собствените си граждани от пограничните територии да ги напускат. Всяка година управление на Путин връща Русия с десет години назад.

36

хаха

преди 1 година

До Иван Колко велика да я е направил като бягат собствените и граждани от нея !Избягаха дори популярните и личности като Пугачова!Мъже им ги гонят по градинките да се бят за тая велика държава !Толкова велика че се моли а иран за оръжия !юТолкова велика че се оли на Китай да и купува газа за без пари !Толкова е велика че опря до затворници Толкова велика че наи велики са и чеченците !Толкова е велика че само български слабоумници я величаят само те никои друг от целия свят дори в африка

35

Ха ха ха

преди 1 година

Вижда се края на НАТО и ЕС.

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя па нонстоп лъже

33

Бесен

преди 1 година

Гномът от Кремъл пикае газ от месеци! Така се е омотал, че не знае на кой свят се намира! Сега в жест на добра воля ще "отстъпи" Херсон, след това Мелитопол и т. н. Ще продължава да проявява добра воля докато украинците разпиляват от бой нacpаната му армия!

32

Augusto Pinochet

преди 1 година

ОСОБЫЙ СТАТУС ТЕРИТОРИИ ИЛИ СПЕЦИАЛЬНЫЙ СТАТУС ТЕРИТОРИИ - КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ - Путин обяви военно положение в анексираните от Русия територии ЕЙ МНОГО ИНВАЛИДНО НАПРАВО СЕ ИЗЛАГАТЕ ИЛИ КАТО ББ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАРОДА Е ***????

31

Кире

преди 1 година

Земи, метни една ракета в парламента ни. Направи нещо добро в мизерния ти живот.Плииз.