125

До 135

преди 1 година

ИТ сектора в може би единственият в страната, който осигурява 100% от служителите си на реалния доход. Когато взимаме кредит от банка, просто ни питат "колко искаш". Какъв НАП?

124

Анонимен

преди 1 година

До ПавелНикой няма да плаща 40 на час, за да не правиш нищо. Вашият недоносен социализъм, където гледаш в стената отсреща и заплатката си тече, вече няма да се върне. За 40/час се работи нещо наречено високоспециализиран труд. За повече информация- ползвай интернет. Ако не ти го спрат за нередовно плащане.

123

Анонимен

преди 1 година

Тия програмисти, които се хвалят с много големи доходи, гледайте да не ви надушат данъчните от НАП, чееее

122

Таня

преди 1 година

Велинград в периода по нова година гарантира, че няма да прекарате празниците сред простолюдието. Около вас ще са лекари, адвокати, мениджъри, програмисти, бизнесмени и по някоя противоречива личност от, да кажем ъндърграунда, за колорит :)

121

Тцтцтцт

преди 1 година

и там все баровци от обкръжението на мафиотските истории ще се навъдят. Разни наркозависими и пиандурски хорица с мафиотски бизнес. Нищо, ние бедничките, скромни хора ще си караме НГ в къщи ,със семействата, родители и деца :))). Много по-добре

120

Анонимен

преди 1 година

До ПавелИ откъде знаеш какво правят, че казваш нищо не правели. Това, че не разбираш професии, в които не се изисква въртене на геврека или мазане с грес не значи, че нищо не правят.

119

Laravel до Павел

преди 1 година

Аз съм на 45лв/час. Ела да ме изметеш. Ако имаш пари за автобус, ако не ще ти пратя Юбер за моя сметка. Да излезеш малко от селото и да видиш как изглеждат жилищните комплекси в Манастирски ливади.

118

Сандо

преди 1 година

оооо Велинград е за баровци, аз ще трябва да се задоволя и да мина евринко в австрииските Алпи

117

До Павел

преди 1 година

Браво Павка. Ще гласувам за теб. Всеки възпитан, изучен и реализирал се човек - на пангара. Как смее да не иска да е ***, не го е срам, нехранимайко.

116

Анонимен

преди 1 година

Ми аз ви казах, дядо ми брои стотинките с 320 лв. пенсия. На 88 г е, живее сам, вдовец е, едни 20 лв чисто му остават за цял месец. Поне му нося храна. Каква почивка да си позволи с тия пари?! Както той се шегува - Моята почивка е там в Софийските централни гробища

115

володя

преди 1 година

Аз ще бъда на Банско за 80 бона за цялото семейство, всичко включено. Бунаците нека ходят на Велинград!

114

Павел

преди 1 година

При средно нетно заплащане в ИТ сектора от 40лв/час не знам какво се чудите. Крайно време е народа да се вдигне и да навре в миша дупка всеки с по-голям доход от 2000лв. Старите хора живеят с 300лв пенсии, а тези гевезета щракат по клавишите, нищо не правят и взимат нашите пари.

113

Анонимен

преди 1 година

100% укриват данъци! Едно посещение на данъчните няма да е зле:))

112

Врабеца

преди 1 година

Всеки 22-23 годишен програмист без проблеми може да си позволи такава почивка и то само с половинката си, а не 4 човека. И говорим за професия, която се учи много бързо. За 4-5 години учене.

111

Анонимен

преди 1 година

Споко бе, Баце се върне, ще ви вдигне за 2 месеца доходите на всички, ще смъкне бенза на полвина и за Нова Година сте у Велинград, ко се оплаквате. Ко се оплаквате? Ай сиктир!

110

Дидо

преди 1 година

Кво да права у Велинград да им гледам квадратните помашки муцуни

109

Анонимен

преди 1 година

Цената вероятно е с компания от шест каки от агенция за манекенки за четири дни и шест кашона шампанско от по 200лв бутилката?

108

Фади

преди 1 година

Въпросният 5 звезден хотел и под всякаква критика,преди няколко години бяхме там за празниците,пълно разочарование.За подобни пари може да отидете на всякъде по света.Дори нямат минерален извор ,а претоплят водата ,това не е СПА и нямат право да се наричат спа.А собственикът е най отвратителният и нагъл плъх който съм виждал,дано хотела им остане празен,но едва ли защото е пълно с комплексирани позьори които ще е отидат

107

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Докато наричате родината си "бг" ще е така. Не виждам по-глупава нужда от това да празнуваш и "трошиш кинти". Последния път като шофирах до спа-столицата до табелата пасяха две магарета. Спа условията не може да се сравняват със Старосел.

106

Анонимен

преди 1 година

Само стойте и гледайте как ще подам сигнал в НАП. Да им направят една ревизия да видим какво крият.